פורסם 2004 באפריל 421 שנים יש לי creatvie inspire 2.1 2100 ועוד שתי רמקולים גדולים של מערכת סטריו השאלה שלי אם אפשר לחבר את כולם וליצור סרואנד (הרמקולים של המערכת סטריומאחורה והרמקולים של creatvie מקדימה? האם פשוט צריך לחבר את הרמקולים של המערכת סטריו בחיבור השני של הכרטיס קול כמו שמחברים סרואנד ואז פשוט בדרייברים של הכרטיס קול לבחור ב4.1? או שצריך לעשות משהו אחר? תודה...
פורסם 2004 באפריל 421 שנים הצליל עצמו הוא שונה , אבל בלי שום קשר, סראונד אני חושב שתוכל להפיק את זה מהם.אתה יכול לנסות את זה ולבדוק איך אתה שומע כי רק אתה יכול לקבוע.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר כן אבל השאלה שלי אם בשביל לעשות סראונד לאן אני צריך לחבר את שתהרמקולים הגדולים של המערכת סטריו?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים אתה כניראה תצטרך הגברה לרמקולים האחרים שלך. אם יש לך הגברה אז זה לא בעיה. תחבר אותם ליציאה של הרמקולים האחוריים, תגדיר את הכרטיס למצב 4.1 ותהנה לך
פורסם 2004 באפריל 521 שנים צריך הגברה!אם תחבר ישירות ללא שום הגברה, אתה תשמע ממש אבל ממש חלש ומעוות.כמו כן, תחבר את הרמקולים שנשמעים טוב יותר כקידמיים ואת האחרים כאחוריים.הייתי אומר שתחבר את הקריאטיב הסטאליטים כאחוריים (רמקוליי אפקט) והרמקולים של המערכת כקידמיים (אבל שוב, מוגברים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.