עבור לתוכן

מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש שילך ביחד עם מעבד i5-3470. תקציב עד 1K

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

הכרטיס מסך שלי (radeon 6870) הלך לעולמו ואני מחפש לקנות אחד חדש.

איזה כרטיס לדעתכם יתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב של עד אלף ש"ח?

העדפה לnvidia.

פורסם

לא ציינת איזה ספק יש לך.

ברמת התקציב שלך כנראה שאחד מכרטיסי AMD יתן את התמורה הטובה ביותר מבחינת ביצועים- הR9 380 או הR9 280X

באופן אישי אני הייתי נמנע מכרטיסי AMD. המון בעיון- תקלות בדרייברים וגם בחומרה.

לכן אמליץ לך על הGTX 960. הוא קצת פחות חזק מה380\ 280X אבל אתה יכול לצפות לאמינות גבוהה.

אני גם גיליתי שלאורך זמן, זוג כרטיסים "מתחרים" של NVIDIA ושל AMD, אשר מספקים עם יציאתם ביצועים זהים, לאחר שנתיים שלוש, לכרטיס של NVIDIA יהיה יתרון במשחקים חדשים יותר- אולי בגלל תמיכה טובה יותר של דרייברים.

לשיקולך.

את ה960 תוכל למצוא בגרסאות עם קירור טוב כבר ב1050, אבל הייתי ממליץ למתוח קצת את התקציב בשביל לרכוש גרסה עם 4GB

פורסם

ב STARTPC מצאתי את המחיר הכי משתלם לGTX960 עם 4GB, ו OC מהמפעל, של חברה מוכרת ואמינה וקירור יעיל.

מבצע - GeForce Gigabyte GTX960 4GB OC WindForce2

1129

אם תקנה במזומן הם בד"כ עושים קצת הנחה.

פורסם
לא ציינת איזה ספק יש לך.

ברמת התקציב שלך כנראה שאחד מכרטיסי AMD יתן את התמורה הטובה ביותר מבחינת ביצועים- הR9 380 או הR9 280X

באופן אישי אני הייתי נמנע מכרטיסי AMD. המון בעיון- תקלות בדרייברים וגם בחומרה.

לכן אמליץ לך על הGTX 960. הוא קצת פחות חזק מה380\ 280X אבל אתה יכול לצפות לאמינות גבוהה.

אני גם גיליתי שלאורך זמן, זוג כרטיסים "מתחרים" של NVIDIA ושל AMD, אשר מספקים עם יציאתם ביצועים זהים, לאחר שנתיים שלוש, לכרטיס של NVIDIA יהיה יתרון במשחקים חדשים יותר- אולי בגלל תמיכה טובה יותר של דרייברים.

לשיקולך.

את ה960 תוכל למצוא בגרסאות עם קירור טוב כבר ב1050, אבל הייתי ממליץ למתוח קצת את התקציב בשביל לרכוש גרסה עם 4GB

ספק

Seasonic PSU 430W Active PFC 80+

תודה

פורסם

במקרה הזה אין מה להתלבט מכיוון שהספק יהיה גבולי מאוד למוצרי amd שציינתי.

הספק שלך יחזיק טוב את ה

Gtx 960 4gb oc של גיגבייט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים