פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים שלום,יש לי 2 מחשבים בקונפיגורציה זהה (בני כ 3 שנים) שמידי פעם "קופאים" וממשיכים בעבודה תקינהIntel I7 2600KAsus P8H61-M LEלמעבד קירור מים SCKTN-30004G RAMבדיקת טמפרטורה בעזרת SpeedFan ו HWMonitor מראה ערכים "מפחידים" בעבודה משרדית רגילה. (רצ"ב תוצאות הבדיקה)המאורר עובד כשורה במגע יד התחושה שגוף הקירור בטמ"פ סביבה פחות או יותר.האם זה נורמלי ? אם לא מה הבעיה?תודה
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים מה שמסומן באדום - אלה טמפ' של החיישנים שנמצאים על הלוח אם, הם מטעים ולא מדוייקים וזאת תופעה מוכרת. אל תתייחס לקריאה הזאת. בירוק- זאת הטמפ' של המעבדים\ליבות - תקינה לחלוטין, ניתן לראות שהטמפ' המקסימלית הגיעה ל58 מעלות כשהTJ MAX הוא באיזור 100 מעלות צלזיוס.
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים השאלה אם הקריאה הזאת גורמת להשהייה כלשהי ואם לא למה התקיעות, הייתי מנטר עם לוג ורואה אם יש ערך שחוזר על עצמו בתקיעות. מסכים שהטמפ' בסדר הדילמה (שלי) אם הקריאה השגויה מעבירה פקודה ללוח להשהייה. תראה עם גם בביוס מופיעה הטמפ' הזו. נערך 2015 באוקטובר 410 שנים על-ידי none77
פורסם 2015 באוקטובר 510 שנים מחבר תודה על התשובות,לגבי ניטור: שהמחשב "קופא" אין לי אפשרות לנטר, בכל אופן אשתדל לעקב אחר טמפ. הליבות בלבד עד ל"קפיאה"בהנחה שטמפ' בליבות עולה האם זה הגורם ל"קפיאה" ואיך ניתן לשפר את הקירור?באותו עניין, לידיעתי יש מנגנון שאמור להגן על המעבד שהטמפ' עולה ("מפיל" את המחשב) נכון?תודה.
פורסם 2015 באוקטובר 510 שנים לדעתי כמו דעת קודמי, הטמפ' בסדר זה טעות בחיישן השאלה אם הטעות הזאת גורמת ללוח לקפיאה יזומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.