פורסם 2004 באפריל 421 שנים מישהו יודע איפה אני יכול למצא מוד למשחק? משהו טוב כי אני יודע שיש מוד שהוא ממש פופולרי והוא הכי טוב ..... פליזזזזזז תעזרו לי למצא כי אני כבר משתעממם ככה. תודה...ולכל המתעצבנים לא מצאתי משהו על זה בחיפוש...אני לא מדבר על משהו שמשנה לי מכונית אחת אלא על משהו רציני שישנה אם אפשר את כל המשחק...כל טוב...וחג שמח@@@@ @@@@ @ @ @ @ @@@@@ @ @ @ @ @ @@@@ @ @@ @ @@@@ @ @ @ @ @ @@ @ @ @ @@@@ @@@@ @ @
פורסם 2004 באפריל 421 שנים יש את המוד שמשנה לך דוגמא מ-וספה ל-עגלת סופר , ומ-אופנוע שטח ל-כסא גלגלים... ;Dויש עוד המון מכוניות שהשתנו , יש את המכונית של באטמן , יש את הדלוריאן מבחזרה לעתיד..קיצר מוד פצצה ביותר רק חבל שאחרי חצי שעה של משחק משתעממים ממנו רצח...
פורסם 2004 באפריל 621 שנים כך עצה ממשהו שחרש על כל מחקי הGTA לפחות 4 חודשים...... (על כל משחק בנפרד, ועל VC אפילו יותר..) ;D ;D ;Dאם כבר אז אתה תעדיף את התוספת על המוד ואם כבר שיחקתה בה אז המוד לא יהפוך את המשחק למעניין יותר תאמין לי. 8)(ואם אתה רוצה להשיג את התוספת או את המוד אז דבר איתי באיסיקיו........)
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים או איתי. ד"א חיפוש מהיר בגוגל תחת השם gta vice city mod יעלה המון תןצאות של פורומים שסובבים לגמרי סביב העניין ומכילים המון מודים. אני למשל עם האימפרזה והפורשה 911 טורבו ועוד הרבה.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים יש את המוד שמשנה לך דוגמא מ-וספה ל-עגלת סופר , ומ-אופנוע שטח ל-כסא גלגלים... ;Dויש עוד המון מכוניות שהשתנו , יש את המכונית של באטמן , יש את הדלוריאן מבחזרה לעתיד..קיצר מוד פצצה ביותר רק חבל שאחרי חצי שעה של משחק משתעממים ממנו רצח...חיחי מוד חמוד לאללהויש שם איפה שיש את השדה תעופה מלא רמפות כאלה כל פעם שהיה לי משעמם ניכנסתי למשחק והתחלתי לקפץ לי שםעם המכונית מרוץ הזאת של הצ'יטים D: שעושיםgetthereamazinglyfastבעעע כמה שהמכונית הזאת מהירה אחרי המוד אי אפשר להישטלת עליה
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים כך עצה ממשהו שחרש על כל מחקי הGTA לפחות 4 חודשים...... (על כל משחק בנפרד, ועל VC אפילו יותר..) ;D ;D ;Dאם כבר אז אתה תעדיף את התוספת על המוד ואם כבר שיחקתה בה אז המוד לא יהפוך את המשחק למעניין יותר תאמין לי. 8)(ואם אתה רוצה להשיג את התוספת או את המוד אז דבר איתי באיסיקיו........)מה זו התוספת....?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.