עבור לתוכן

משחקים דומים לMiddle-earth: Shadow of Mordor

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, שיחקתי בShadow of Mordor לפני כמה חודשים וזה אחד המשחקים היותר טובים שיצא לי לשחק בהם.

אני מחפש משחקים כמה שיותר דומים לו עם סגנון משחק דומה.

איזה משחקים אתה מכירים שדומים לו?

פורסם

Assassin's creed

פורסם

MAD MAX דיי דומה לו(מבחינת עולם פתוח).

פורסם

אם אתה בקטע של Hack and slash, כדאי שתנסה את משחקי devil may cry (במיוחד החדשים יותר) וגם את Darksiders 1,2.

ואם יש לך התקף מזוכיזם אז תנסה את Dark souls ;)

בנוסף, כל משחקי Batman (לא הלגו) בעלי משחקיות מאוד דומה לShadow of mordor.

פורסם

מסכים עם

Googleness תקנה BLACK FLAG,

UNITY זה פשוט עמוס בבאגים

פורסם

אני חושב שdmc זה לא הסגנון של shadow of mordor. הסגנון זה משחקי AAA עולם פתוח, עם מכניקת קרב מהנה, גרפיקה, ועלילה קלילה ולא חופרת.. לכן blank flag ובאטמן זה בדיוק המשחקים המתאימים. לא סתם כתבו בביקורות בסטים שהמשחק הזה זה כמו באטמן רק עם חרבות... לא שיחקתי במקס, אבל סגנון המשחק הזה גם מועדף מאוד עלי. עם dmc לא הסתדרתי

פורסם

לא אמרתי שזה אותו סגנון, הצעתי לו את המשחקים במידה והוא חובב hack and slash..

לדעתי בלי שום קשר, devil may cry 4 הוא משחק בגדר חובה (גם ללא אהבה מיוחדת לז'אנר).

darksiders עונה לדרישה קצת יותר מבחינת עולה פתוח וכו'.

פורסם

ניסיתי את הdmc האחרון שיצא לפני החידוש של 4 וממש לא התחברתי.. אולי המשחק הזה יצא פחות טוב

פורסם

4 (לאו דווקא החידוש) סיים מבחינתי סדרה מופלאה.

המשחק DMC החריב את המותג devil may cry, לא פחות.

DMC לא משקף כלום, הוא שטחי מאוד, ללא עומק וללא כל אתגר שכלי. לדעתי לא מייצג בכבוד (או בכלל) את קודמיו.

פורסם

מאוד מקס דומה מאוד בעולם הפתוח וים הדברים שניתן לעשות. מבחינת קרבות הוא פחות טוב מSOM.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חבר'ה.

אני אלך על Batman זה נראה לי מגניב וכיף. זה גם מזכיר לי את הילדות :) קצת נוסטלגיה לא תזיק.

פורסם

לגמרי.. באטמן זה גיבור הילדות שלי.. ולראות שיצא כזאת סידרה איכותית עליו.. ממש הנאה. מכיר כל גיבור ונבל שם

מומלץ להתחיל בראשון, arkham asylum להמשיל בarkham sity משם ל origins ורק בסוף knight... אולי עד שתגיע אליו הוא יצא שמית ויהיה באמת ראוי לשחק

פורסם

צריך להזכיר שORIGINS לא קשור לסדרה של ROCKSTEADY ומתרחש אפילו לפני ASYLUM.

פורסם

ובדיוק משם השם origins.

בכל אופן, המשחק מרגיש די אותו דבר כמו קודמיו (לטוב ולרע, בעיקר לטוב :)) , ואפילו זכור לי שהתלוננו על כך בזמנו שהוא כמעט ולא חידש שום דבר.

פורסם
  • מחבר
אם אתה בקטע של Hack and slash, כדאי שתנסה את משחקי devil may cry (במיוחד החדשים יותר) וגם את Darksiders 1,2.

ואם יש לך התקף מזוכיזם אז תנסה את Dark souls ;)

בנוסף, כל משחקי Batman (לא הלגו) בעלי משחקיות מאוד דומה לShadow of mordor.

סיימתי את darksiders אחד ושתיים. יש לך מושג מתי 3 יוצא? מחכה לו בקוצר רוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים