פורסם 2002 באפריל 223 שנים יש דרך לעשות שהשומר מסך לא יופעל בזמן שמשחקים פועלים?? (חוץ מלעשות שיקח יותר זמן עד שהוא יפעל)זה פשוט ממש מעצבן, אם אני בתוך משחק והולך ל-15 דקות השומר מסך פועל ואז לוקח איזה 2 דקות עד שאני מצליח לחזור למשחק כי אחרי השומר מסך עשיתי שיהיה את המסך של ה-Switch Users. וכשמשחק רץ ברקע כל העניין פועל מאוד לאט.בכל ה-Windows הקודמים השומר מסך לא פעל כשמשחקים פעלו! אז מה קרה הפעם?
פורסם 2002 באפריל 423 שנים השומר מסך לא אמור לרוץ מתי שאתה משחק.. אולי שאתה אומר משחק אתה מתכוון משחק עם עצמך?
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר לא כשאני משחק.כשאני משאיר את המשחק והולך לעשות משהו אחר ל-15 דקות (הזמן עד שהשומר מסך פועל אצלי)אני יודע שאני יכול להאריך את הזמן אבל עדיין בכל ה-Windows הקודמים כאשר משחק פעל ברקע השומר מסך אף פעם לא פעל.
פורסם 2002 באפריל 423 שנים האמת זה דבר מאוד מוזר.... גם אני משתמש ב- XP ועוד לא היה לי כזה דבר... אולי תבדוק בהגדרות של אותו שומר המסך... כי לדעתי זה לא אמור לקרות!!! ועוד שאלה: זה קורה בכל המשחקים? או רק במשחק אחד? ???
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר בכולם אני חושב.אתה בטוח שניסית להישאר בתוך משחק מספיק זמן בלי לגעת בשום מקש או בעכבר כדי שהשומר מסך יפעל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.