עבור לתוכן

נואש לגמרי- הרשת הביתית לא עובדת !

Featured Replies

פורסם

ניסיתי אלפי דברים, ניסו לעזור לי כל מיני אנשים ( אולם לא אנשי מקצוע ) אבל הרשת פשוט לא עובדת!

תיאור כללי של איך היא בנויה-

רשת ביתית, שלושה מחשבים אשר מחוברים להאב עם 8 יציאות, כאשר באחד מהמחשבים יש מודם ADSL פנימי .

המחשב הזה, מתחבר להאב, ובעזרת האשף של ווינדוס XP של הגדרת רשת ביתית, מספק ( אמור לספק ) אינטרנט לשני המחשבים האחרים ברשת.

זה בעצם יש מחשב אחד ראשי עם אינטרנט שמחובר להאב, אליו מחוברים עוד שני מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מהמחשב הראשי.

לפני שבוע וחצי בערך, הייתי בטיול שנתי כמה ימים, והמחשב שלי היה כבוי. שחזרתי והדלקתי אותו, לא היה רשת, המחשבים לא זיהו אחד את השני, בלי פינג ובלי כלום. מאז, אין רשת בין המחשבים, למרות שניסיתילהגידר מאות פעמים מחדש על פי האשף, עשיתי ריסטרט המון פעמים, אבל שום דבר לא עזור והמחשבים לא עוזרים אחד לשני.

עכשיו לקטע המוזר- מדי פעם, בערך פעם אחת ביום, המחשבים מחליטים שהם רואים אחד את השני, יש אינטרנט, פינג והכל, אבל זה נמשך לבערך 20 דקות ואז פתאום, בלי שום סיבה הכל נעלם ושוב אין רשת למשך המון זמן.

לרוב, אם כל המחשבים כבויים ואני מדליק אותם, יהיה שיתוף לבערך 10-20 דקות, אבל אז פתאום בלי קשר לכלום זה הכל מפסיק ואין שיתוף.

אני ממש נואש, אני זקוק לאינרנט במחשב שלי באופן דחוף ואני אשמח לקבל עזרה.

פורסם

אני יודע שזה נשמע מוזר אבל כבר ניתקלתי בזה:

יש סיכוי שההאב מתחמם יותר מדיי? (עכשיו הקיץ הגיע וגורם לכל מיני בעיות בכל תחום המחשבים)

פורסם

תבדוק חיבורים

אולי אחד הכניסות נדפק

פורסם

בטל את הגדרות הרשת בכל המחשבים כולל הראשי. נתק את כל החוטים הקיימים אצלך ברשת. הסר את חיבור ה-ADSL במחשב הראשי והתקן אותו מחדש. אחרי שעשית את כל זה חבר מחדש את הרשת ותגדיר אותה מחדש.

מקווה שזה עזר.

פורסם

תעזוב את האשפים המפגרים של XP.

תגדיר הכל כמו שמוסבר פה במדריך בראש הפורום, וגם אם זה עדיין לא יעבוד, יהיה הרבה יותר קל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

היה כאן טכנאי אתמול, התברר שהיה לי את הווירוס הזה, Welchia שאוהב לדפוק רשתות או משהו :)

בקיצור, הורדנו תיקון וזה מחק אותו, והרשת עבדה מצוין לאורך כל הלילה, הבעייה היא, שבבוקר שהדלקתי את המשחב שלי שוב אין זכר לרשת ואני ממש מעוצבן :>

בכל מקרה, ניסיתי עכשיו לעשות את ההגדרות לפי המדריך בעמוד הראשי -

במחשב הראשי עשיתי 192.168.0.1 ( מודם פנימי עם חייגן )

ובמחשב שלי עשיתי - 192.168.0.2, וב- defult gateway 192.168.0.1 ולמטה ב- dsn, הכנסתי את האייפיס של 013, זה הספקית שלי.

חוץ מזה לא שיניתי שום דבר, כל מה שצריך להיות מסומן- מסומן. ועדיין לא עובד, למרות שעשיית ריסטרט :( מה עושים?

פורסם

האם עשית עידכת תוינדוס

כי אם לא עידכנת אין פלא שהיא חוזרת

ואני מניח שהיא הבעיה פה

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.welchia.worm.html

fix

http://www.symantec.com/avcenter/FixWelch.exe

ואם שילמת לתכנאי והוא לא עידכן לך תוינדוס זה אומר שהוא טיפל בבעיה באופן זמני ביותר

ולכן הייתי דורש את כספי בחזרה.

או לפחות חלק

פורסם

הגדרת את ה-192.168.0.1, על הרשת עם המחשב השני, לא על החייגן, נכון?

ותן תמונת מסך של חלון ה-Network Connections אצלך וההגדרות שעשית שם.

פורסם
  • מחבר

הגדרת את ה-192.168.0.1, על הרשת עם המחשב השני, לא על החייגן, נכון?

ותן תמונת מסך של חלון ה-Network Connections אצלך וההגדרות שעשית שם.

לא הבנתי מה שאמרת אבל אם זה בקשר ל-192.168.0.1 אז - את זה הגדרתי בהגדרות protcol tcp\ip של הכרטיס רשת במחשב הראשי, זה עם האינטרנט.

בחייגן זה מסומן לקבל אוטמטית.

host.JPG

זה ההגדרות של הכרטיס רשת מהמחשב הראשי עם האינטרנט.במחשב שלי, ההבדל הוא שזה 0.2..., וברירת המחדל זה 0.1....

ולמטה שמתי את הכתובות אי פי של ברק על פי מה שרשום במדריך שלך.

פורסם

כמו שאמרתי מקודם

אם אתה לא עדכנת תוינדוס

אתה לא תיפטר מהתולעת

ועדין תיהיה לך תבעיה.

פורסם
  • מחבר

שמע, הוא הוריד לי את התיקון, וזה אכן מצא וכתב שהוא מחק את הווירוס.

מה שמוזר זה, שהרגע העברתי את הסריקה שוב והוא שוב אמר שהוא מחק את זה עם אותם ממצאים 0__o...

זה אומר שהווירוס חזר, או שהוא בכל פעם אומר שהוא איתר ומחק אותו, כאשר בעצם הוא לא עושה כלום?

אני עכשיו מריץ שוב, מקווה שהפעם הוא יגיד שאין כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים