עבור לתוכן

המלצה על עכבר גיימינג טוב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני כיום משתמש בעכבר microsoft sideWinder x8 כבר המון שנים ומאוד מרוצה.

אך בשנה האחרונה יש משהו שמאוד מתסכל אותי שזה הסוללה שלו

למי שמכיר את העכבר הזה הוא אלחוטי ויש לו אפשרות להיות חוטי -אבל לא ממש להיות חוטי ,אלה להטעין אותו תוך כדי שימוש עם כבר מגנטי שמתחבר אליו וזה היה מאוד נח בהתחלה

אלה שקיים באג חומרתי בעכברים האלה מסתבר שמתי שהוא במהלך כמה שנים נשרף איזה רכיב במתאם האלחוטי שלו והוא לא מעביר חשמל לעכבר קרי מספיק להטעין

אז כמובן שעברתי לסוללות נטענות ומטען חיצוני והכל עבד יפה.. אלה שזה ממש לא נח להטעין סוללות חיצוניות ואורך החיים שלהם לפחות אצלי הוא מאוד קצר (כחצי שנה - שנה)

מה שמביא אותי להחלטה לקנות עכבר חדש .

עם התכונות האלו

- שיהיה אלחוטי + חוטי שיהיה צורך להטעין טותו

- שיהיה מתאים ליד שלי - שהיא יחסית גדולה, למי שמכיר את sideWinder x8 משהו באיזור הגדלים שלו זה מעולה

-עד מחיר של 500 ש"ח

- שיהיה בעל כ5 או יותר לחצנים לתכנות

ממה שראיתי ה רייזר ממבה תעומד מתאים השאלה איך הוא בגודל שלו

ואיך הוא בכללי

פורסם
  • מחבר

עידו קראתי עכשיו עליו קצת ותודה זה בדיוק מה שאני מחפש!!

פורסם

שים לב שה g700s אוכל סוללות כמו כלום. הוא מגיע עם סוללה נטענת אחת eneloop אבל אני ממליץ להחליף אותה כמה שיותר מהר ל eneloop xx. ה xx מחזיקות הרבה יותר זמן (הבדל של לחבר את העכבר לטעינה כל לילה לעומת פעם ב 2-3 ימים ואף יותר בהתאם לשימוש)

פורסם

לך על ב LOGITECH MX הרבה יותר טוב מ 700S

פורסם

צריך להיגמל מעכבר ומקלדת אל חוטי, אלא אם אתה ממש חייב את זה.. גם החווית שימוש טובה יותר מעכבר חוטי.

ואין דבר יותר מעצבן שנגמר לך הסוללות, ואין לך להחליף. פשוט מושבת

פורסם
  • מחבר

למי שדיבר על המחיר

אם אני קונה דרך אמזון עם buy2usa עם שילוח עד הבית יוצא לי בין 380 ל 403 שקל (אחרי כל המיסים הדימיוניים שהם ממצאים..)

מה הקאץ?

בארץ הוא עולה בין 450 ל 500 שח

פורסם

בהפרש כלכך קטן, עדיף לקנות בארץ- יש אחריות של היבואן הישראלי.

פורסם
  • מחבר

120 שח זה הפרש קטן?

פורסם

avivboker אין קאץ', באמזון יותר זול.

IDOnoach באמת שאני מעדיף את האחריות של אמזון. יש הרבה סיפורים על השירות המעולה של אמזון ואי אפשר להשוות את זה לשירות בארץ שכולם פה מחפשים איפה לדפוק את הלקוח.

פורסם

אם מאמאזון אתה קונה עם משלוח ב-380-400, ובVGAMES בארץ זה עולה 450, אז כן זה הפרש קטן.

אין ספק שהשירות של אמאזון מעולה, אבל את עלויות השילוח אתה תספוג בעצמך- מה שהופך את זה ללא כדאי.

פורסם
  • מחבר

רשום שם שזה מחיר "עד הבית"

פורסם

אם אתה קונה ב"קונים עבורך" זה מחיר סופי שאתה משלם כולל משלוח, מסים והכל.

אגב אם זה לא דחוף לך כל כך, חכה ל- black friday ו- cyber monday (27/11, 30/11). בד"כ יש מבצעים מעולים באמזון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים