פורסם 2015 בספטמבר 279 שנים שלום, אני אשמח לקבל עזרה שתעזור לי מאוד (זה מאוד חשוב לי!), לקבל מדריך לימודי קצר/ארוך של ניהול רשתות תקשורת MSCE (ולא מנהלי תקשורת מחשבים שזה מורכב יותר) אלא רק בניהול רשתות תקשורת MSCE. תודה מראש! נערך 2015 בספטמבר 289 שנים על-ידי yuli90
פורסם 2015 בספטמבר 289 שנים מחבר מה זה "מנהלי תקשורת" ואיזה הדרכה אתה צריך?ניהול רשתות תקשורת MSCE הכוונה שלי. ואלו נושאים שאני מעוניינת לדעת:* למשל איתור כתובות IP* פקודות בסיסיות בDOS* IP CONFIG* Netstat-n* Netstat-a* Tracert* Port scan* הפניות בסיסיות* הבדלים בין tcp/udpאז אשמח בבקשה למדריך שיעזור לי!
פורסם 2015 בספטמבר 289 שנים בן כמה אתה ומה הנסיון המקצועי שלך?ראית מה חומר הלימוד של ההסמכה הזאת? אלו שטויות שניתן ללמוד ולהבין (וגם לתרגל) לבד תוך כדי עבודה.אני רק ארשום פה ש cmd.exe זה לא command.com. את השאר תבין לבד.
פורסם 2015 בספטמבר 289 שנים מחבר אין לי נסיון מקצועי במקצוע הזהובגלל זה אני כאן לבקש את עזרתכם על מנת ללמוד את הנושאים הללו שמאוד יעזרו לי (זה לא בשביל העבודה אלא מבחן שיהיה לי על ניהול רשתות תקשורת)
פורסם 2015 בספטמבר 289 שנים אז תרשום איזה עזרה אתה צריך בשביל המבחן שלך.כדי לדעת איך להתשמש ב ipconfig/netstat וכד' צריך בסה"כ לרשום "/?".
פורסם 2015 בספטמבר 289 שנים מחבר אז תרשום איזה עזרה אתה צריך בשביל המבחן שלך.כדי לדעת איך להתשמש ב ipconfig/netstat וכד' צריך בסה"כ לרשום "/?".רשמתי למעלה..
פורסם 2015 בספטמבר 289 שנים אתה רוצה לדעת איזה כתובת IP מוגדרת לממשק רשת? בשביל זה לא צריך לעבור MCSE או כל הסמכה מונפצת אחרת שדוחפים היום.רוצה לקרוא על syntax של כלים שציית? תכנס ל http://ss64.com וזהו.
פורסם 2015 בספטמבר 299 שנים שלום, אני אשמח לקבל עזרה שתעזור לי מאוד (זה מאוד חשוב לי!), לקבל מדריך לימודי קצר/ארוך של ניהול רשתות תקשורת MSCE (ולא מנהלי תקשורת מחשבים שזה מורכב יותר) אלא רק בניהול רשתות תקשורת MSCE. תודה מראש! כמו שהגבתי לך אצלי בקהילה , לבקש לקבל מדריך בנושא " מנהל תקשורת" זה די מסורבל ולא ברור מכוון שקשה לי להאמין שיש מדריך כזה ... כמו שהחברה המקצועים פה רשמו לך אם תציין לנו נושאים , נוכל לעזור . המון בהצלחה!!!
פורסם 2015 בספטמבר 299 שנים מחבר אתה רוצה לדעת איזה כתובת IP מוגדרת לממשק רשת? בשביל זה לא צריך לעבור MCSE או כל הסמכה מונפצת אחרת שדוחפים היום.רוצה לקרוא על syntax של כלים שציית? תכנס ל http://ss64.com וזהו.היי יבגני, ציינתי למעלה חלק מהרשימה שאני רוצה לדעת:" * למשל איתור כתובות IP* פקודות בסיסיות בDOS* IP CONFIG* Netstat-n* Netstat-a* Tracert* Port scan* הפניות בסיסיות* הבדלים בין tcp/udp "ועוד........
פורסם 2015 בספטמבר 299 שנים מחבר כמו שהגבתי לך אצלי בקהילה ,לבקש לקבל מדריך בנושא " מנהל תקשורת" זה די מסורבל ולא ברור מכוון שקשה לי להאמין שיש מדריך כזה ... כמו שהחברה המקצועים פה רשמו לך אם תציין לנו נושאים , נוכל לעזור . המון בהצלחה!!! ציינתי למעלה, ואציין שוב שזה חלק מהנושאים שאני רוצה לדעת: * למשל איתור כתובות IP * פקודות בסיסיות בDOS * IP CONFIG * Netstat-n * Netstat-a * Tracert * Port scan * הפניות בסיסיות * הבדלים בין tcp/udp ועוד...
פורסם 2015 בספטמבר 299 שנים אני עדיין לא מבין מה לא ברור לך...אלו לא "פקודות DOS ."DOS זאת מערכת הפעלה שכבר חלפה מהעולם לפני הרבה שנים (עדיין לא כתבת בן כמה אתה). יתכן שאתה מתבלבל בין command prompt של Windows בגלל שזה גם CLI.אם אתה רוצה לדעת מידע על כל כלי - תקראה על ה syntax שלו ותבצע פעולות לבד במחשב שלך או סביבת מעבדה שאתה מקים.בשביל שאלות כמו הבדל בין TCP ל UDP לא צריך לפתוח דיונים בפורומם כי זה מוסבר במליון דרכים באינטרנט. אף אחד לא ידביק לך פה ערכי אינציקלופדיה או יעשה חיפוש בגוגל בשבילך.זאת לא המטרה של הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.