עבור לתוכן

ניתוב כתובות אי מייל למחשב המתאים

Featured Replies

פורסם

אני לא סגור אם זה צריך להיות פה או בתוכנה

בכל אופן, יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת, אחד שייך לי ועל השני עובד בעיקר אבא שלי - הבעיה היא שמכיוון שקיימת כתובת אי מייל אחת משותפת לשנינו, לעיתים אני מושך דואר ששיך לו ולהיפך - האם אפשר איכשהו להגדיר כתובות מסויימות שירדו רק במחשב מסויים?

בשני המחשבים התוכנה היא Mozilla Thunderbird

פורסם

לצערי אני חושב שאין אפשרות כזאת

כי ברגע שהקליינט (תוכנת הדואר שלך) מתחברת לשרת דואר היא מורידה את כל התוכן שלו למחשב

לא שמעתי על תוכנה שמורידה את כל הדואר למעט כתובות אימייל שציינת, שעליהם היא אמורה להתעלם ולא להוריד למחשב (לפי מה שאתה רוצה)

הדרך הכי פשוטה זה כמו שאתה בטח יודע ליצור 2 חשבונות דואר

ולהגיד לאנשי קשר שלך לשלוח דואר אליך, ולאנשים שלו לשלוח לכתובת שלו..

(ככה גם תוכלו לשלוח אחד לשני ;D)

פורסם

בכל תוכנת אי-מייל צריכה להיות אפשרות לא למחוק את האי-מיילים מהשרת. ככה כל מחשב יוריד לעצמו את האי-מיילים, אבל הם יישארו על השרת שגם המחשב השני יוכל להוריד אותם. אחרי שאתם מורידים, תמחקו מהמחשב מה שלא בשבילכם.

פורסם

לא קיימת אפשרות להוריד אימיילים רק מכתובות מסויימת,

האפשרות הפשוטה ביותר להשתמש בשני כתובות אימייל.

ישנם ספקי אינטרנט אשר נותנים אימייל אחד בלבד, ישנם שנותנים 2, וישנם שנותנים 10.

תרים טלפון לספק שלך, תאמר לו את הדברים הללו, ותבקש לקבל תיבת אימייל נוספת ללא תשלום.

אם הספק לא מוכן לתת לך עוד תיבת אימייל, תכול תמיד להשתמש באימייל חינמי כגון speedy וכו'

פורסם

לא כל כך הבנתי מה טוב בשיטה שthe porscher הציע

הרי המיילים ישארו בmail box בלי שימחקו אותם עד שהוא יחסם במקסימום של 10 מגה או משהו

פורסם

שמתאמים, ואחרי שהשני מוריד את כל האי-מיילים, הוא ימחוק אותם מהשרת.

ככה כל אחד יסנן את האי-מיילים על המחשב שלו, ובשרת הם יישארו עד שכולם יורידו את האי-מיילים שלהם.

פורסם

חשבתי על זה

אבל אז הם יצטרכו לבדוק אימייל בתורות וזה דיי אידיוטי

"אבאאאאאא בדקת דואר???? נו תזדרז כי גם אני צריך!!!"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים