עבור לתוכן

קרבות, לא לכולם: נחשפו דרישות המערכת עבור Street Fighter 5

Featured Replies

פורסם

תודה ל CAPCOM שהוכיחו אחת ולתמיד שהדרישה ל 6GB מגיעה מ NVIDIA ולא קשורה בשום צורה לדרישות של המשחק :facepalm:

לשם השוואה SF 4 דרש 2GB במומלץ, הגיוני שהדרישות יעלו אבל בכל זאת זה משחק שכל מה שיש בו זה 2 דמויות על המסך שזזות על משטח דו ממדי...

הדרישות עצמן בסדר למעט הבזיונות של NVIDIA (הזיכרון וחוסר האזכור של AMD).

פורסם

איך זה שבקונסולות עצמן יש כרטיס מסך של AMD ויש פורטים גרועים שלא עובדים טוב על כרטיסי AMD?

פורסם

דרישות סבירות לחלוטין לדעתי. חוצמזה שזה קצת יותר משתי דמויות שזזות על רקע דו-מימדי, המשחקים האלו נקראים 2.5D ויש אלמנטים של תזוזה תלת מימדית, לא FPS או משהו כבד מאוד אבל גם לא דו-מימד פשוט.

פורסם

ובכל זאת זה לא הגיוני שמשחק כזה ידרוש את אותה כמות זיכרון שדורש משחק FPS או משחק בגוף שלישי (מספר הדמויות, גודל השטח שצריך להציג וכו'), הכל פה במתקונת מוגבלת. זה כמובן אם לא מתיחסים לעובדה שמשחקים כמו BF4 ו CRYSIS 3 יעבדו גם עם 4GB (וזה נכון לכל משחק שלא מפותח בשיתוף עם NVIDIA).

אם המשחק הזה באמת יצדיק את הדרישות זיכרון זה רק כי בכוח עשו דברים בצורה לא יעילה. יותר סביר שיהיה לנו עוד COD GHOST שבקושי משתמש ב 3GB זיכרון אבל דורש 6GB ולא מוכן לעבוד בלי זה.

פורסם

הדרישה לזיכרון היא בגלל שזה בטח עוד פורט גרוע ואם הקונסולות מאפשרות למשחקים להשתמש בסביבות 5GB מתוך הזיכרון שלהן,

אז דורשים מה-PC אותו דבר.

לא משנה אם זה MGS5 או טטריס.

פורסם

כמה גרוע יכול להיות פורט של משחק ממכונה אחרת בעלת ארכיטקטורה זהה?

חוץ מזה, קחו בחשבון שהביצועים במחשב גבוהים משמעותית - גם ברזולוציה, גם בהגדרות וגם ב-FPS.

פורסם

אני קניתי את Street Fighter x Teken והדרישות על המוצר היו ממש נמוכות (dual core 1.8ghz,1gb ram, geforce 6600) אבל במחשב הקודם של חבר שלי (dual core 2.8, 4gb ram,geforce 6800 ) לא עבד המשחק.

נכווה שהם קצת יותר מדויקים הפעם.

חוץ מזה אני מזה גרוע בשלטים של הקונסולות וגם חברים שלי ניסו ואמרו לי שהמקלדת עדיפה. ועוד משהוא אין אף אחד במולטי פלייר צריך לפחות שתיים בבית כדי לשחק כך שאפשר להשתמש בutorrent ולעשות טורנירים עם כל החברים בבית.

פורסם

למרות שהסימנים מציגים פוטנציאל לפורט פחות טוב (אני לא רוצה להשתמש במילה גרוע כי אני מאוד אוהב את הסדרה הזו) אני מקווה שכולנו טועים ויצא משחק ב$%Sנה.

אני חושב גם שהוא פותח במקביל לPS4 ולPC למרות שלא מצאתי שום קישור לגיטימי שאומר את זה.

בכל מקרה, הצפי הוא שהבטא לסטים תצא מתישהו בחודשיים הקרובים ואז נהיה יותר חכמים.

פורסם

היופי במשחקים ל-PC, זה שהם עובדים על מגוון רחב של מחשבים.

אם אין לך את המחשב הכי חזק, אתה יכול לכבות אפקטים, צללים, טקסטורות פחות טובות, מודלים מופשטים, להוריד פרטים ברקע וכו'.

ככה מחשבים חלשים נהנים מהמשחק ומחשבים חזקים נהנים מגרפיקה משופרת.

בפורט גרוע אין שליטה על הדברים האלה. בקושי נותנים לכוון רזולוציה.

עוד סיבה יכולה להיות שמנסים לדחוף בצורה מלאכותית קניה של חומרה חדשה.

או שמעדיפים שאנשים יקנו משחקים רק לקונסולות...

פורסם

סטריט פייטר ספציפית הוא הרבה יותר משחק של קונסולות מאשר PC. התחרויות מתבצעות כולן על קונסולות והאונליין של האקבוקס בסטריט פייטר 4 פי מאה יותר טוב משל הPC.

אם לומר את האמת אני גם לא כזה בטוח שצריך הרבה אפשרויות לשינויי גרפיקה במשחק הזה, הרי הדגש החשוב ביותר הוא שהמשחק ירוץ ב60 פריימים לשניה ואף שחקן שמכבד את עצמו לא יסכים שיהיו יותר או פחות מ60 פריימים לשניה כי זה דופק את התזמונים ואת הביצועים (שלך - לא של המחשב).

לכן, פחות מפריעות לי האופציות לשיפור / החסרת פרטים גרפיים ויותר חשוב לי שהמשחק ירוץ יציב ב 60FPS.

פורסם

:kopfpatsch:

כמו שאומרים: אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

כיבוי פיצ'רים כאלה ואחרים של גרפיקה מפחיתים את העומס מכרטיס המסך והמעבד, וכך מאפשרים לו לעבוד במהירות המירבית (60FPS לצורך העניין).

אם היית יכול נניח לכבות את האנימציות של הרקע, זה היה משחרר כח עיבוד של המחשב ומאפשר לו להתמקד בהנעת הדמויות בקצב הרצוי.

ואז אם המשחק היה עובד ב-50FPS עם אנימציות הרקע, הוא כנראה היה עובד ב-60 בשהאנימציות כבויות.

פורסם

Are you palming me, sir? :)

כמובן שאתה צודק, זו לא הייתה אמירה שנוסחה בצורה נכונה במיוחד.

פורסם
סטריט פייטר ספציפית הוא הרבה יותר משחק של קונסולות מאשר PC. התחרויות מתבצעות כולן על קונסולות והאונליין של האקבוקס בסטריט פייטר 4 פי מאה יותר טוב משל הPC.

אם לומר את האמת אני גם לא כזה בטוח שצריך הרבה אפשרויות לשינויי גרפיקה במשחק הזה, הרי הדגש החשוב ביותר הוא שהמשחק ירוץ ב60 פריימים לשניה ואף שחקן שמכבד את עצמו לא יסכים שיהיו יותר או פחות מ60 פריימים לשניה כי זה דופק את התזמונים ואת הביצועים (שלך - לא של המחשב).

לכן, פחות מפריעות לי האופציות לשיפור / החסרת פרטים גרפיים ויותר חשוב לי שהמשחק ירוץ יציב ב 60FPS.

אותי מעניין איך יעבוד הקרוס פלטפורם (שחקני קונסולות ו-PC על אותה רשת) והאם קאפקום ימלאו את ההבטחה שלהם (אין יותר DLC וגרסאות חדשות למשחק, כל העדכונים למשחק יהיו חינם!).

מקווה שיהיו הרבה יותר ישראלים במשחק הבא;)

פורסם

SF4 עובד מצויין על תפוח אדמה מודרני בשלב זה. אפילו על ניידים סבירים אפשר למקסם הגדרות איתו.

אני חושב שמדובר בזיבול שכל שיווקי הפעם נטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים