עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רוצה לשדרג

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לשדרג מ 3770K לכיוון ה 5930K ולפלטפורמת ה DDR 4, אני עם GTX 980 האם אני אחוש בהבדל במשחקים או בעבודה כללית?

פורסם

זניח אם בכלל, במשחקים תובעניים למעבד אולי ישתפר קצת הfps המינימלי, ללא 2 כרטיסים או תוכנת רינדור וכו' לא רואה סיבה לשדרג.

פורסם

@Weihenstephan

1. שידרוג מעבד Core i7-3770K, שהוא מעבד מהדור השלישי (ה Ivy Bridge) ובעל 4 ליבות עיבוד פיזיות (8 לוגיות), הוא דיי חסר טעם כיום - השיפור בביצועים ברוב המוחלט של היישומים יהיה מינימלי ולא יורגש.

2. המעבר לשילוש המבוסס על המעבד Core i7-5930K, שהוא מעבד High End המבוסס על ליבת ה Haswell (הדור הרביעי) ובעל 6 ליבות עיבוד פיזיות (12 לוגיות), יהיה מאד יקר - המעבד לבדו עולה בסביבות ה-3000 ש"ח, לוח האם יעלה לפחות 1200 ש"ח וזיכרון DDR4 יעלה בסביבות ה 600-700 ש"ח לערכה של 16GB.

3. אין טעם גם לחשוב על שידרוג למעבד מהדור השישי (ה Skylake) - גם כי השיפור בביצועים בין מעבד כזה למעבד הנוכחי הוא יחסית קטן וגם כי זיכרון ה DDR4 כנראה לא ייתן לך תוספת ביצועים גדולה או מורגשת ברוב היישומים.

4. שידרוג כמו שתיארת יש לבצע רק אם:

א. המעבד הנוכחי מהווה צוואר בקבוק במערכת, כלומר ביישומים שלך כל ליבות העיבוד שלו עובדות ב 100%.

ב. אתה צריך מערך של 3 או יותר כרטיסי מסך, ובפרט מערך SLI של כרטיסי NVIDIA.

הערה: אם אתה צריך מערך של 3 כרטיסי מסך ולא יותר מזה, אפשר להסתפק במעבד Core i7-5820K, שזול יותר בכ-1000 ש"ח לעומת ה Core i7-5930K.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.