עבור לתוכן

שוב המסך לא נדלק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קמתי בבוקר ושוב אני נתקל בבעייה במסך המסריח שלי, הוא פשוט לא נדלק. במקרה השארתי את המחשב דולק, ממש במקרה, אולי חודשיים הוא לא נשאר דולק למשך הלילה, ודווקא בלילה האחרון המסך החליט שוב לעשות בעיות. המסך היה על STAND-BY ושקמתי בבוקר הוא היה כבוי ואי אפשר היה להדליק אותו. ברור שמשהו בפנים נשרף.

דרך אגב זאת פעם שנייה בתוך שנה שהבעייה הזאת מופיעה במסך הזה LG 755FT למי שזוכר הייתה לי בעייה דומה איתו..

לפי הפרטים שננתי כאן אתם יכולים לשער מה נשרף בו בדיוק? או שכולו הלך?

תודה מראש לעונים...

פורסם

לי יש מסך FT775

וגם משהו נשרף בו לפני משהו כמו שנה....אבל אז הייתה לו אחריות, שלחתי אותו לכפר סבא שם תיקנו אותו..

אם יש לך עדיין אחריות תשלח אותו...

פורסם
  • מחבר

זהו שהאחריות נגמרה.. אני לא יודע מה לעשות אולי אני אקנה כבר אחד חדש..

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איזה מצחיק!

יש לי מסך LG 775FT שהחליט לשבוק חיים אחרי כמה ימים שהוא עשה "פיצוצים" קטנים שהודיעו לנו שזה סופו.

התקלה הזאת כבר קרתה לפני יותר משנה אלא שאז היתה אחריות ושלחתי אות המסך לספק, אבל אין לי מושג מה היתה התקלה.

עכשיו כבר אין למסך אחריות, ורציתי להתייעץ אם כדאי להשקיע בתיקון או להחליף בלית ברירה לחדש, עשיתי חיפוש קצר בפורום ומה אני מוצא?

אותו מסך! אותם בעיות?

מה אתם אומרים? מה יכול להיות שהלך שם? כדאי להחליף ולהפטר ממנו?

פורסם

אין טעם לתקן...הכסף של התיקון ילך לפח.

מה שכן מענין איזה ספק יש לכם במחשב, ג'נארי?

פורסם
  • מחבר

לי זה כבר קרה פעמיים, פעמיים החליפו לי ספק כוח, פעם אחת במסגרת האחריות ובפעם השנייה שילמתי כמו מניאק 500 שקלים לספק חדש. בפעם הבאה אני לא מהסס ואני יוציא 900 שקל על מסך חדש איכותי וטוב, מה גם שרואים ממש מגעיל וחרא במסך הזה LG FLATRON 775FT, מסך חרא במלוא מובן המילה.

אני ממליץ לך לחסוך למסך חדש, כי הבעייה הזאת תחזור שוב ושוב ושוב.

פורסם

המסך הכי טוב בסביבות ה900 שקל זה samsung 793df

יש לי LG FLATRON 775FT הוא לא עד כדי כך גרוע,אבל הצבעים שלו לא משו :P

פורסם

המסך מחובר ישר לחשמל - לא דרך הספק של המחשב.

כמה בערך עולה תיקון של מסך כזה? (נראה לי שאין תקציב לחדש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים