עבור לתוכן

יש כאן מישהו ששותה קפה(נס) בלי סוכר?

Featured Replies

פורסם

איך?

עם שמנת מתוקה(38%) זה עדיין מרגיש לי מגעיל.

פורסם

אני שותה כל הזמן נס בלי סוכר.

1. שמנת מתוקה היא מגעילה (במיוחד אם לא מוסיפים לה סוכר).

2. תשתה את הנס עם חלב וניל 1% זה משדרג לחלוטין את הנס וכמעט אין בזה סוכר.

3. בכל מקרה זה עניין של טעם נרכש, אחרי 10-20 כוסות זה יהפוך לך לממש טעים ואתה כבר לא תוכל לשתות נס עם סוכר.

פורסם

קפה צריך להיות מר, כמו החיים ;)

בהתחלה הייתי שותה עם שתי כפיות.

ירדתי בהדרגה עד לאפס סוכר.

היום אני שותה עם חלב סויה וזה קצת ממתן את המרירות של הקפה.

פורסם

שמעתי שחלב סויה זה מגעיל.

מה רע בסוכר?

השאלה בשביל מה אתה שותה נס? להפיג את השיעמום?

אני סתם נהנה לשתות נס כשאני בבית ועובד במחשב, אז אני שותה עם סוכר.

אני שותה בשביל הטעם.

אם הייתי רוצה להחמיר עם הדיאטה הייתי שותה רק מים אבל נראה לי הייתי משתגע ככה...

אני גם ככה שותה מים במקום קולה או משקה אחר שהוא לא קפה, אבל אני שותה קפה בבית כדי לגרות לי את הלשון, לא יודע... זקוק לזה קצת...

פורסם

אולי בהתחלה זה מר , אחרי שמתרגלים לשתות בלי סוכר you never go back

פורסם

תלוי במצב רוח, שבא לי מתוק - כפית שטוחה אחת.

בלי סוכר הולך יופי.

חלב רגיל 3%, קפה טייסטר'ס צ'ויס, אבל הרבה חלב.

זה באמת עניין של הרגל, פעם הייתי שותה עם שתי כפיות והיום אני לא מבין איך שתיתי את הדבר הזה. פשוט לאט לאט להוריד בסוכר.

קפה קר גם מקל על ההתרגלות.

הנה המתכון שאני עובד לפיו ויוצא לי יופי: (אני אוהב קפה עם הרבה חלב)

אתה שם את הקפה, במקרה שלי מיובש בהקפאה, בספל. כפית+ לפי הטעם.

שם מעט (רק מספיק כדי לכסות את הקפה ולהמיס אותו) מים רותחים רותחים (תמי4 לא תמיד מרתיח כמו שצריך) ומערבב טוב שהכל יימס (דורש קצת השקעה כי יש מעט מים)

אחרי שנמסה האבקה אתה שם שתי קוביות קרח גדולות ומערבב טוב. זה הטריק. בדרך כלל אנשים ישר ימשיכו לחלב, ואז יקבלו קפה פושר שלאט לאט מידלל עם מים קרים. יאק. לא לשים חלב! (עדיין)

מערבבים טוב טוב את קוביות הקרח עם תמיסת הקפה המרוכזת עד שהספל קר מאוד למגע (אמורות להיות שאריות מהקוביות, אם לא, להשתמש בקוביות גדולות יותר או ב-3)

מוסיפים חלב קר ישר מהמקרר למלא את הנותר (3/4 כוס בדרך כלל)

לרוויה.

נערך על-ידי Ymac

פורסם
  • מחבר
שמעתי שחלב סויה זה מגעיל.

מה רע בסוכר?

השאלה בשביל מה אתה שותה נס? להפיג את השיעמום?

אני סתם נהנה לשתות נס כשאני בבית ועובד במחשב, אז אני שותה עם סוכר.

אני שותה בשביל הטעם.

אם הייתי רוצה להחמיר עם הדיאטה הייתי שותה רק מים אבל נראה לי הייתי משתגע ככה...

אני גם ככה שותה מים במקום קולה או משקה אחר שהוא לא קפה, אבל אני שותה קפה בבית כדי לגרות לי את הלשון, לא יודע... זקוק לזה קצת...

הפוסט שהגיבו לך על סוכר ופחמימות השפיע עליי. מאז אני פליאו מתחיל(רחוק מקטגוני) והאמת מעולם לא הרגשתי נפלא וערני יותר + יורד במשקל(מ102~ ל93.5 היום בבוקר).

אבל עדיין יש חשק לקפה ואם אפשר להנות בלי סוכר, אז למה לא?

פורסם

אני שותה קפה (גם נס וגם שחור) ותה בלי סוכר בכלל. רק קפה, מים חמים וקצת חלב.

לי אישית זה יותר טעים מאשר להוסיף סוכר.

לפעמים סויה במקום חלב, אבל לא בגלל המתיקות.

פורסם
איך?

עם שמנת מתוקה(38%) זה עדיין מרגיש לי מגעיל.

מתרגלים. וכשמתרגלים, לא מבינים איך אפשר לשים יותר מחצי כפית סוכר, כי אז זה מגעיל.

לפני כשנתיים הפסקתי עם סוכר ומלח (מסתפק רק במה שיש כבר במוצרים, ומדי פעם שוקולד פה ושם).

פורסם
שמעתי שחלב סויה זה מגעיל.

מה רע בסוכר?

השאלה בשביל מה אתה שותה נס? להפיג את השיעמום?

אני סתם נהנה לשתות נס כשאני בבית ועובד במחשב, אז אני שותה עם סוכר.

אני שותה בשביל הטעם.

אם הייתי רוצה להחמיר עם הדיאטה הייתי שותה רק מים אבל נראה לי הייתי משתגע ככה...

אני גם ככה שותה מים במקום קולה או משקה אחר שהוא לא קפה, אבל אני שותה קפה בבית כדי לגרות לי את הלשון, לא יודע... זקוק לזה קצת...

למלח יש כינוי "מוות לבן". לסוכר אין לי מושג, אבל אני מקווה שהצלחתי איכשהו להעביר את המסר.

דיאטה זה טוב, אבל לא צריך לרדת לפרוסת לחם על מים. קיצוניות זה לא טוב לא לדיאטה ולא לתעבון שלך.

פורסם

"מוות לבן" זה לא ממש הגיוני. הגוף שלך צריך נתרן בשביל לתפקד. כמו כל דבר באוכל זה תלוי במינונים.

אז להגיד "מוות לבן" זה סתם הפחדה שתגרום לאנשים לעשות החלטות מתוך פחד ולא החלטות מושכלות.

אם אתה אוכל ציפס עם הרבה מלח אז זה כנראה לא בריא, אבל יותר טוב לדעת מה המינון הנכון מאשר להתנזר ממלח לחלוטין?

  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בסויה יש תוספת סוכר, עדיף שתשתו חלב רגיל עם רבע - חצי כפית סוכר ולא סויה

אל אם כן אתם שותים "סויה לייט" ואז זה עדיין מתקתק, שווה לנסות (חלב סויה של תנובה בלבד).

כל חלב אחר שתשתו לא יתחבר עם המים ויצא לכם נס ג'יפה, אלא אם כן אתם מקציפים ומשתמשים בחלב סויה בלבד.

כל עוד שמים מים בכוס, רק חלב סויה של תנובה (לייט)

נערך על-ידי smootskin

פורסם

חלב סויה של אדמה ללא תוספת ממתיקים ולא מתגבש בכוס (גם אם יש מים)

פורסם
חלב סויה של אדמה ללא תוספת ממתיקים ולא מתגבש בכוס (גם אם יש מים)

תודה אחי, אנסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים