עבור לתוכן

מאוורר למעבד amd phenom ii x4 955

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מעבד amd phenom ii x4 955 שיושב על לוח אם gigabyte ga 880gm ud2h.

מכיוון והמאוורר הנוכחי מתחיל לקרוס (אשכרה צריך לתת לו פוש ידנית כשמדליקים את המחשב, ואין בו טיפת אבק) אני זקוק למאוורר חלופי בדחיפות.

אשמח לעזרה במציאת מאוורר חלופי.

הדרישות:

- שקט. אני ישן לרוב עם המחשב דולק ממש ליד המיטה.

- חזק. אין צורך אמיתי ב-OC אבל מעדיף שתהיה אפשרות.

- מחיר בין 100-200 ש"ח

- כמובן שלא יהיה גנרי. מאמין שמחיר כזה יכול לספק איכות.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אולי אפשר להחליף רק את המאוורר עצמו בלי החלפה של צלעות הקירור.

איזה קירור יש עכשיו?

פורסם
  • מחבר

גם אני סבור שאין צורך להחליף את כל הצלע אלא רק את המאוורר עצמו.

פירוט מלא:

[ATTACH=CONFIG]9599[/ATTACH]

פורסם

היות והדיון מדבר על קירור למעבד, אני אעביר אותו לפורום קירור, שם כנראה יוכלו לעזור לך יותר.

1. אם אתה מעוניין לתקן את הקירור הנוכחי, אתה יכול לנסות לשמן את המאוורר של המעבד - אולי זה יעזור. לחילופין, אתה יכול להחליף רק את המאוורר עצמו ולא את כל גוף הקירור.

2. המעבד Phenom II X4 955 של AMD הוא בעל תושבת AM3 ו TDP של 125W, ולכן אתה צריך קירור יחסית חזק, אבל מצד שני אתה רוצה גם קירור שקט, ואלו בד"כ דברים שלא שהולכים ביחד (לא בזול לפחות). חיפוש באינטרנט מעלה שהקירור Scythe Mugen 4 יתאים לדרישות שלך - הוא דיי יעיל ומאד שקט (קישור לביקורת), אך מצד הוא עולה בסביבות ה-200 ש"ח (ב KSP), שזה הגבול העליון של התקציב. זה לא אומר שלא קיימים קירורים טובים יותר או משתלמים יותר בטווח המחירים שהגדרת (אני לא מכיר את כל הקירורים הקיימים), כך שאני מציע לך להמתין לתגובות נוספות, ובכל מקרה רצוי שתבדוק ביקורות לפני שאתה קונה קירור מסויים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההפניה לפורום הנכון.

המאוורר הזה רץ כבר 4 שנים לפחות, נראה לי הוא עשה את שלו :)

שאר החומרה רצה מעולה, לכן אין לי בעיה להשקיע קצת כדי לזכות במאוורר טוב, אבל באמת אשמח לשמוע אופציות נוספות לכיוון הנמוך יותר של התקציב.

ושוב תודה על המענה המקצועי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים