עבור לתוכן

בניית/ הרכבת מחשב בksp מחלקים שלי

Featured Replies

פורסם

לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה קשור אז שאלתי כאן- יש לי חלקים למחשב שקניתי בksp ורציתי לתת להם להרכיב. אני צריך פשוט לבוא לחנות עם החלקים ולומר להם להרכיב או צריך לתאם פגישה או משהו בטלפון?

תודה לכל העוזרים!

פורסם
  • מחבר
פשוט תכניס סעיף הרכבה בהזמנה שלך.

הזמנתי מאילת חלקים ועכשיו אני רוצה להרכיב

פורסם

אני מאמין שגם זה אפשרי כחלק מהשירותים של הרשת כל עוד הכל נרכש דרכם.

פורסם
  • מחבר
אני מאמין שגם זה אפשרי כחלק מהשירותים של הרשת כל עוד הכל נרכש דרכם.

השאלה אם אני צריך לבוא לשם ופשוט לתת את החלקים או שצריך לתאם הרכבה בטלפון או משהו כזה?

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שכל אחד יכול להזמין מהסניף שלהם באילת ובכך לקבל הנחה של ללא מע"מ? כמה עולה משלוח למרכז הארץ אם נגיד אני קונה רכיבים בסך 5000 ?

פורסם

אתה לא יכול להזמין משלוח מאילת וכך לא לשלם מע"מ.

פורסם
  • מחבר
אתה רוצה להגיד לי שכל אחד יכול להזמין מהסניף שלהם באילת ובכך לקבל הנחה של ללא מע"מ? כמה עולה משלוח למרכז הארץ אם נגיד אני קונה רכיבים בסך 5000 ?

סליחה בטעות כתבתי שהזמנתי.

לא, אין אפשרות להזמין חלקים מאילת, יש לי מכרים באילת והם קנו לי שם חלקים והעבירו לי אותם

סליחה על ההטעיה

פורסם

אז עברתם על החוק וההודעה שלך באתר היא הוכחה למעשה פלילי וחוט מקשר לאיתורך לצורך תביעה וענישה.

פורסם

^ ולזה ילדים קוראים צרות עין :)

נערך על-ידי Itzik68

פורסם

לא ממליץ לך לקנות מ-KSP. תתרחק מהם כמה שאפשר :puke:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה קשור אז שאלתי כאן- יש לי חלקים למחשב שקניתי בksp ורציתי לתת להם להרכיב. אני צריך פשוט לבוא לחנות עם החלקים ולומר להם להרכיב או צריך לתאם פגישה או משהו בטלפון?

תודה לכל העוזרים!

כשקניתי את ה-GTX970 שלי מ-KSP, לא הייתי בטוח שהוא יכנס למארז, ואיזה דגם. אז הבאתי את המחשב לסניף אשדוד, ולהפתעתי, גם עם לקוחות אחרים, כמובן לאחר שחיכיתי בתור, ושילמתי כסף, הם עזרו לי להרכיב את הכרטיס.

נערך על-ידי Zeev86

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים