פורסם 2004 באפריל 421 שנים אוקי אני חושב שזה ישפר את איכות השמיעה ,אבל אני חושב שלא כדאי להתעסק בפנים הרמקול.!וגם אין לי מושג איך לעשות זאת.!HELP ME :lsvader:
פורסם 2004 באפריל 421 שנים נשמע לי שזה רעיון גרוע מאד,זה עלול להרוס את הרמקול ואת הקופסה שלו.אבל איפה שמעת על זה? ולמה שזה ישפר את איכות השמיעה?יש לזה שם למודינג הזה שאני אוכל לחפש בגוגל?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים אם אין לך מושג איך עושים את זה ואתה מפחד לעשות את זה-אל תעשה את זה וזהו. ;D
פורסם 2004 באפריל 421 שנים את האמת יש לי רמקולים ישנים (משו מאד ישן....20 שנה?) ששם הרמקול ממולא במן "צמר גפן"... התמונות קשות לצפייה ;D לא לבעלי לב חלש ואנשים שלא נגעלים בקלות
פורסם 2004 באפריל 421 שנים לדעתי זה פשוט כדי למנוע את הצליל המעצבן של רעידות ונקישות בתוך הרמקול, זה הכל (או יותר נכון, זה הקול)
פורסם 2004 באפריל 421 שנים את האמת יש לי רמקולים ישנים (משו מאד ישן....20 שנה?) ששם הרמקול ממולא במן "צמר גפן"... התמונות קשות לצפייה ;D לא לבעלי לב חלש ואנשים שלא נגעלים בקלות זה מגעיל... אני מעדיף את הרעש של הנקישות במקום.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים הרמקולים שלך הם acustic suspention? (אטומים לאוויר, קופסאות בלי שום חורים, רוב הרמקולים הם כאלו)אם כן, אז כן.צמר גפן, בד מבודד, מה שבא לך. הרעיון הוא לבלוע את גלי הקול שהרמקול מייצר כלפי פנים, זה אכן עוצר את הרעידות והנקישות, ותורם לצליל עמוק ונקי יותר. :cwm11: בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.