עבור לתוכן

מסלולי בזק לחיבור ADSL

Featured Replies

פורסם

אוקי אני יתחיל בזה שיש לי ADSL מאז שהשירות הגיע לחיפה

שזה אומר בסביבות ה3 שנים ואפילו יותר

אז שילמו 250 שקל להשכרה של המודם אלקטל (תשלום ראשוני) ומי שרצה התקנה שילם עוד 250, אבל אני החלטתי לחבר אותו בעצמי

מאז לא עודכנתי במה שקורה בבזק והתקשרתי לשאול כמה אני משלם

הסתבר לי שאני משתלם על חבילה 1.5 מחיר של 150 שקלים (148-149 לא זוכר במדוייק)

שאלתי מה אני יכול לעשות בשביל לשנות את המצב

אמרו לי שזה המחיר במסלול "חחירה" או משהו בסגנון.. לא כל כך הבנתי את המילה

אמרו לי שאם אני רוצה זיכוי של 20 שקלים כל חודש אני צריך להחליף למסלול "השכרה" או "רכוש לקוח"

שאלתי מה ההבדל בין חחירה להשכרה, אמרו לי 20 שקל לחודש זיכוי, ושתיהם זה רכוש בזק

לא נשמע לי כל כך טוב הקטע שזה שתי מסלולים זהים, אחרי שאלות רבות הסכימו לגלות לי ש"השכרה" זה בהתחייבות (אוי כמה שאני שונא את המילה הזאת)

ורכוש לקוח אני יצטרך לקנות את המודם אלקטל ב480 שקל! (פשוט ביזיון..)

אז מה אתם אומרים

באיזה חבילה אתם, ומה הכי משתלם?

לדעתכם איפה השירות יהיה יותר טוב (במקרה של תיקונים וכו), בהשכרה\חחירה\רכוש לקוח?

אני שומר לעצמי את כל הזכויות להתנתק מתי שבא לי

ולא כמו הטעות שעשיתי והתחייבתי לבזק בינלאומי ל6 חודשים, מה שבדרך כלל אני לא עושה כי התחייבות זה בכלל לא הסטייל שלי..

פורסם

אני מלפני שנתיים-שלוש קניתי את ה- alcatel שלי, ובחישוב מהיר זה חסך לי בין 480 ל- 720 ש"ח, דבר שטוב רק לאדם שמתכוון להישאר ב- ADSL לתקופה ארוכה. לי זה יצא משתלם. לאחרים אני לא יודע אם זה ישתלם כמו לי.

פורסם
  • מחבר

אולי כספית זה משתלם אבל מה קורה אם מתקלקל המודם

זה ברשותך ולא ציוד של בזק

יענטו אם המודם לא תקין אני אומר להם קחו את זה וגמרנו

אם זה שלי אני דיי נתקע איתו.. לא?

דרך אגב 199 ממש ממש לא מסודרים

כל דבר ששאלתי אמרו לי "שניה" ושמו אותי בהמתנה חצי שעה

ובכלל בהתחלה אמרו לי שהמודם שלי רכוש פרטי ולא במסלול חחריה..

פורסם

זה מסלול חכירה (מלשון החכרה, שזה בעצם אותו דבר כמו השכרה :\ )

ומקסימום אם קורה למודם משהו, אתה מחליף ספקית אינטרנט ומקבל מודם חינם

פורסם

תתחיל לצעוק, לאיים שתעבור לכבלים וכו'... רק ככה הם יבינו.

אתה משלם הרבה יחסית לחבילה שאתה נמצא בא.

קרא למשל את הת'רד הזה. אמנם מדובר שם על ספקיות האינטרנט, אבל גם בבזק הם מבינים רק איומים.

פורסם
  • מחבר

אז ככה היום עברתי לברק (אני עדיין בתהליכים של העברה)

הייתי במסלול של 89 שקל בבזק בינלאומי לחצי שנה, התחייבות מפגרת שאם אני מתנתק על כל חודש אחורה אני צריך לשלם 30 שקל

בגלל שהשתמשתי רק בפבואר ובמרץ אני צריך לשלם קנס של 60 שקל באפריל בלי לקבל חיבור לאינטרנט

ובברק מציעים לי ב89 שקל לחודש - למשך שנה שלמה בלי התחייבות בכלל

ברק כמובן כמו כל חברת אינטרנט פותחים בנאום שהם עברו ב3 סקרים האחרונים מקום ראשון ויש להם רוחב פס פר משתמשים גדול

אבל לאומת 012 אצל ברק קיבלתי נציגת שירות נחמדה ואדיבה שלא זיינה לי תשכל יותר מידי

הבעיה היא שאני מפחד לאיים בניתוק על בזק

עשיתי ככה למתב, והם אמרו לי "אוקי, ב48 שעות יתקשר אליכם נציג לניתוק השירות"

ובאמת ניתקו אותי, בלי להציע לי שום דבר

למזלי היו לי קצת קומבינות בYES שסדרו לי אחלה חבילה במחיר טוב..

אבל אני ממש לא רוצה לעבור לכבלים, מה יקרה אם בזק יגידו לי אוקי תעבור.. וינתקו אותי ? :'(

פורסם

אל תגיד להם: "תנתקו אותי כי אני עובר לכבלים."

תגיד להם: "אני כבר שוקל אולי להתנתק כי בחברות הכבלים מציעים לי מחירים טובים יותר..." על דבר כזה הם לא יכולים לשלוח לך נציג להתנתקות השירות.

אתה צריך לדעת איך לדבר איתם...

פורסם
  • מחבר

;D תודה..

"תנתקו אותי כי אני עובר לנטויזן." דווקא עבד בבזק בינלאומי :)

הייתי איזה שנתיים במחירים מוזלים, רק לפני חודשיים עשיתי טעות ונתתי להם התחייבות

חשבתי לעצמי "שנה וחצי הם לא עשו לי בעיות, לא נראה לי שעכשיו הם יתחילו" ובחודשיים האחרונים יש לי רק בעיות איתם! :-\

פורסם

Netvision to rul'em all!

פורסם
  • מחבר

אממ...... לא..

פורסם

דווקא אני אמרתי לבזק שאני רוצה להתנתק כי הם יקרנים, אמרו לי שיתקשרו אליי תוך יומיים ואז הציעו לי מבצע של 80~ ש"ח לחודש בהתחייבות ל-4 חודשים או משהו כזה (אבל זה בזק, אני במילא לא עובר מהם)

פורסם
  • מחבר

גם לי לא אכפת להתחייב להם לחצי שנה

הבעיה היא שלא מספק אותי דיל של חצי שנה.. זה עובר בטיל

פורסם

אל תסכימו להכנס להתחייבות, תמיד תגידו שספק אחר מחכה לכם עם אותה הצעה, במשך חצי שנה, אך ללא התחייבות.

פורסם
  • מחבר

אני ממש בדילמה עכשיו

ברק מציעים לי 89 שקל לחודש

בזק בינלאומי מציעים לי 89 שקל לחודש

אם אני נשאר בבזק בינלאומי אז ממשיך רגיל

אם אני עובר לברק אני צריך לשלם 60 שקל קנס על שבירת התחייבות

אני עכשיו עם 2 חייגנים, של שתי החברות

אני לא מרגיש הבדלי גלישה.. מהירויות הורדה זהות

בקשר לבעיה עם ה TIMEOUT GATEWAY היא כבר לא הופיעה לי יומיים אז אני לא יוכל להשוות אותה מול ברק

מה אתם אומרים כדאי לי לעשות?

פורסם

אני עם 012 כבר הרבה זמן, הם אמנם לא משהו בעניין של שרות לקוחות אבל האינטרנט מעולה. עד עכשיו היה לי פעם אחת בעיה בגללם ולא בגלל בזק. מומלץ בחום. בזק נתנו לי על ה 1.5 ב 89 ש"ח אם אני זוכר נכון. 012 זה ממש יפה מה שהם עושים, אמא שלי התקשרה לפני חודשיים וחצי, נתנו לה 49 לחודש למשך חודשיים, אז עוד 4 חודשים ב 99 ואז מחיר רגיל עם התחייבות לשנה. האשה שם אמרה לה בפרוש להתקשר אחרי חודשיים לשאול מה הם יכולים להציע לה, ובלי שהם היו צריכים נתנו לה בלי הגבלת זמן 80 או משהו כזה. גם זה אבל עם התחייבות לשנה. מה אכפת לי? שרות נהדר כבר מעל שנתיים, כל הזמן נותנים מבצעים, למה לא להתחייב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים