עבור לתוכן

לשפר את האטימה ב JVC HA S500 או לקנות אוזניות חדשות

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי את האוזניות שציינתי כבר תקופה ארוכה אבל עם הזמן הם ניהיו משוחררות כלומר הברגים והפלסטיק לא צמודים לפחות לא מספיק וזה פוגע באטימה שלה לרעשים מהסביבה, אני משתמש באוזניות הרבה מחוץ לבית באזורים בהם יש רעש ואני מוצא את עצמי מגביר את הקול בטלפון דבר שלטווח הארוך יפגע לי בשמיעה לטובת הפחתה של רעשי רקע.

השאלה שלי היא איך אני יכול לתקן את המצב הזה באוזניות הקיימות ואם הוא בלתי אפשרי יש המלצה לאוזניות באותו טווח מחירים? שמעתי דברים טובים על הxiaomi.

עוד דבר, זה לא באזור של הברגים אלא בפלסטיק עצמו ככה שחיזוק הברגים לא יעזור יותר מידי לאטימה, צריך להפעיל לחץ על הפלסטיק עצמו אבל אני קצת מפחד לעשות נזק בלתי הפיך כי כרגע אין לי עוד אוזניות.

תודה לעוזרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את האוזניות האלו כבר שנתיים והן מעולות, אבל אטימה זה לא הצד החזק שלהן גם מהקופסה- הן ON EAR

אם הברגים מתחילים להשתחרר אין מה להלחם בזה. מה התקציב שלך? אנסה לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

לא יודע בדיוק, אבל אני ממש אוהב אותם ואת הצליל שלהם, חשבתי לקנות אותם שוב אבל זה נראה לי בזבוז מאשר לנסות משהו חדש אחר.

חשבתי אולי על האוזניות של xiaomi שהן גם on ear וגם over ear או את הaudio technica m50 אבל הם קפצו במחיר ומההתנסות שלי איתם הן חלשות יותר מה שידרוש ממני מגבר אוזניות בשביל הטלפון.

אני באמת מחשב אוזניות דומות רק אטומות יותר.

אני מניח שאני יתן תקציב זהה לזה שהוצאתי עליהן של 50-70$, אפשר בארץ ואפשר מאיביי ודומיו.

תודה

פורסם

קודם כל כדאי לך לחשוב על האחים הגדולים שלהם- JVC HA S680

הסאונד דומה מאוד אבל יותר מאוזן, הבמה יותר גדולה משמעותית. הן מכסות את האוזניים טוב יותר אבל אם יש לך אוזניים יחסית גדולות הן לא יתאימו לך.

הM50X לא נצילות מספיק לעבודה מהפלאפון

לדעתי האוזנייה המושלמת בשבילך היא UE 6000 של לוגיטק. נמכרת באיביי ב100$ עם משלוח. זו אוזניה שפעם עלתה 250$.

יש לה סאונד מעולה, נוחות מדהימה ואטימה פנטסטית. והיא גם מתקפלת.

פורסם
  • מחבר

בדקתי עכשיו, זה 100$ ליד 2 וחדשות עולות כמעט כפול.

הן עושות רושם לא רע, אני עכשיו אקרא ביקורות עליהן ויבדוק עוד פרמטרים כי זה נראה לי הרבה לעומת מה שתכננתי להוציא.

אגב יש לי אוזניים מאוד קטנות (ורגישות) לכן תמיד הייתי שם on ear כי over ear פשוט מקיף לי את כל הראש.

פורסם

אז אם ככה בדוק גם את האחים הקטנים UE4000 גם נחשבים מעולים, והם ON EAR

עוד דגמים מעולים שאני אוהב במחיר הזה:

PHILIPS UPTOWN - פול סייז עם איטום מעולה ומקירופון או האחים הקטנים ה DOWNTOWN

SENNHEISER HD 202 שנמכרים גם בארץ ונחשבים פלא אודיו במחיר שלהם (אפשר להאזין להם בקילומבו בסנטר, או בחנות באלנבי, שכחתי את שמה)

AKG 81 DJ יהיו כנראה הכי דומים מבחינת סאונד ל S500

פורסם
  • מחבר

הuptown נראות מדהים ולפי הביקורות אומרים שהן טובות ומדויקות יותר מהm50 של audio technica שכבר הספיקו ליהיות אמצעי השוואה (נסתבר).

והAKG 81 כואבות אחרי זמן ממושך על האוזניים, ה k618/9 נראות לי עדיפות עליהן.

החיסרונות של הPhilips לדעתי זה הכבל, לא יודע למה אבל הוא נראה בתמונות דק מאוד, אולי אפילו מידי וזה שאי אפשר לקפל אותם.

אני חושב שאני יזמין אותם עוד מעט, יש המלצות על תיק נשיאה בשבילם?

אגב, לסוני יש משהו להציע בתקציב הזה?

פורסם

אחת האוזניות הכי מוצלחות בתעשייה הן הMDR 7506 שנקראות גם MDR V6

אוזניה ישנה, אבל נחשבת מוצלחת מאוד. הסאונד הוא מאוד שטוח ביחס למה שאתה רגיל, והאיטום טוב.

מצד שני העיצוב מאוד מיושן, הכבל מאסיבי ולא בטוח שניתן לקפל אותן. תקרא קצת עליהן, אולי תאהב בכל זאת.

יש גם דגם לדי ג'יי- V55 שיכול להכנס לתקציב שלך, אבל הוא כנראה לא יעבוד טוב מהפלאפון שלך, והוא לא מאוד נוח.

האוזניות החדישות הטובות של סוני, מתחילות מתקציב של 150$ ומעלה.

מהניסיון שלי עם מוצרי פיליפס (היה לי את DOWNTOWN ועוד רבות), איכות הבניה לרוב מעולה. אין לך מה לחשוש מהכבל, ודגם ה UPTOWN הוא כנראה אחד מדגמי הON EAR הכי נוחים שיש.

פורסם

ואני כן מציע לך לבדוק את ה JVC HA S680 . הם בדיוק בתפר של בין ON EAR ל OVER EAR, והסאונד פשוט מעולה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה, יש לך המלצה לתיק נשיאה בשביל ה uptown? כי זה נראה לי חשוב בשביל אוזניות שלא מתקפלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים