פורסם 2004 באפריל 421 שנים http://www.breedgame.de/screenshots/screenshots.php?l=eעושה שימוש במנוע הגרפי - Mercury.צפיה מהנה, מוריד כרגע את הדמו (שוקל 217 מגה).
פורסם 2004 באפריל 421 שנים אף פעם לא הבנתי איך זה שלפני שנה שיחקתי במשחק ומאז לא שמעתי עליו אפילו לא מילה אחת. אני מחקתי את המשחק משתי סיבות: 1- יש לי GF 4MX והמשחק הזה כבד בטרוף עם קצב פריימים של 1-15 אני זוכר שהייתי צריך להוריד את הראש למטה ולא להסתכל על הנופים המדהימים של המשחק (ברמה של FARCRY אם לא יותר) כדי שהמשחק יזוז. 2-יצא הילו לPC וחשבתי שזה משחק טוב ד"א עכשיו שאני חושב על זה זה בדיוק (לגמרי בדיוק) FARCRY אבל עם מנוע שונה, זורקים אותך על אי אקזוטי במקום מרוחק, יש כמה מטרות שצריך להשלים במהלך השלב, האי מלא בשמירה כבדה של חיילם, יש מיפלצות שמפוזרות ביערות ובמקומות המרוחקים וכמו FARCRY אין דרך אחת לבצע את המשימה, כמובן יש ג'יפים וחלליות מגניבות שאפשר לגנוב וגם פה יש כמה שלבים שהם בטוח המבנים של הרעים. איזה קטע! זה בדיוק אותו דבר, רק בעתיד!
פורסם 2004 באפריל 521 שנים משחק סביר ולא יותר.שיחקתי בדמו לפני מ-ל-א זמן, מאז הוא עבר אין-ספור דחיות ושינויים, אז ביקורת שלי לא תהיה רלוונטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.