עבור לתוכן

בעיה בפירמוט המחשב

Featured Replies

פורסם

עוד מעט כבר 2016

וזאת כבר חלונות 10 !

אבל מיקרוסופט לא תיקנה הבעיה בהודעות בעברית שכוללות גם אנגלית.....

אז מי שמנסה לעזור לו - הודעת השגיאה הנכונה היא

0x8007048f

ולא כמוצג בעברית בבעיה שלו.

בהצלחה

פורסם

לפי השגיאה (ERROR_DEVICE_NOT_CONNECTED) הדיסק הקשיח או הדיסק און קי מתנתקים בזמן ההתקנה... אבל אני רוצה לנסות כמה מעקפים לפני שאני ממליץ להחליף הארד דיסק

פורסם
  • מחבר
לפי השגיאה (ERROR_DEVICE_NOT_CONNECTED) הדיסק הקשיח או הדיסק און קי מתנתקים בזמן ההתקנה... אבל אני רוצה לנסות כמה מעקפים לפני שאני ממליץ להחליף הארד דיסק

תודה רבה דולב, אני ינסה ויעדכן

פורסם
  • מחבר

ביצעתי את כל הפעולות בcmd בהצלחה.

וכרגע המצב:

מעתיק קבצי ווינדוס - 0% ולא מתקדם לשום מקום... במידה ואני יחכה שעה זה ירשום הודעת שגיאה שהיתה מקודם.

אז כך שזה לא ממש עזר /:

פורסם
  • מחבר

הקפצה ..

פורסם

תצרוב את הווינדוס על הדיסק און קי מחדש... תעשה את זה עם Windows 7 CD/DVD Tool, בחר באופציה USB...

אם זה עדיין לא עובד תנסה עם דיסק און קי אחר... לפי השגיאה משהו שם מתנתק - או הדיסק און קי או ההארד דיסק...

אם זה עדיין לא עובד, תוציא את ההארד דיסק מהמחשב הנייד ותחבר אותו למחשב נייח (בתוך המחשב עם SATA ולא עם מתאמי USB למיניהם), ותתקין שוב...

במידה וזה עובד, לאחר סיום ההתקנה, במסך שבו מערכת ההפעלה מבקשת שתיתן את שם המשתמש ואת שם המחשב תלחץ CTRL + Shift + F3

וזה יכניס אותך למצב Administrator, תוך כמה שניות יפתח לך חלון Sysprep שמיועד לנקות את המערכת מדרייברים וכו' לצורך העברה למחשב אחר.

בחלון זה - סמן את האפשרות להכנס למצב OOBE, סמן V ב"הכלל" וסמן את האפשרות "כיבוי" בסוף התהליך... לאחר הכיבוי נתק את ההארד דיסק מהמחשב הנייח והעבר אותו למחשב הנייד.

במידה וזה לא עובד, נראה שיש בעיה בהארד דיסק וצריך להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, רק חשוב לציין כי המחשב הנייח שלי פורמט היום עם הדיסק און קי של הוינדוס 7 64 ביט בהצלחה רבה. נראלי שמיותר לצרוב שוב דיסק של פירמוט. אני ינסה לפרמט דרך הנייח כמו שאמרת והעדכן!

פורסם
  • מחבר

לא הצליח לפרמט דרך הנייח /:

כנראה אני יחליף את הדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר
תצרוב את הווינדוס על הדיסק און קי מחדש... תעשה את זה עם Windows 7 CD/DVD Tool, בחר באופציה USB...

אם זה עדיין לא עובד תנסה עם דיסק און קי אחר... לפי השגיאה משהו שם מתנתק - או הדיסק און קי או ההארד דיסק...

אם זה עדיין לא עובד, תוציא את ההארד דיסק מהמחשב הנייד ותחבר אותו למחשב נייח (בתוך המחשב עם SATA ולא עם מתאמי USB למיניהם), ותתקין שוב...

במידה וזה עובד, לאחר סיום ההתקנה, במסך שבו מערכת ההפעלה מבקשת שתיתן את שם המשתמש ואת שם המחשב תלחץ CTRL + Shift + F3

וזה יכניס אותך למצב Administrator, תוך כמה שניות יפתח לך חלון Sysprep שמיועד לנקות את המערכת מדרייברים וכו' לצורך העברה למחשב אחר.

בחלון זה - סמן את האפשרות להכנס למצב OOBE, סמן V ב"הכלל" וסמן את האפשרות "כיבוי" בסוף התהליך... לאחר הכיבוי נתק את ההארד דיסק מהמחשב הנייח והעבר אותו למחשב הנייד.

במידה וזה לא עובד, נראה שיש בעיה בהארד דיסק וצריך להחליף אותו.

סיימתי !! קניתי דיסק קשיח והכל עובד

רק בעיה אחת עדכונים כבר מחפש 7 שעות

מה עושים?

פורסם

תעשה ריסטארט למחשב ותחפש עדכונים שוב

פורסם
  • מחבר

לא עוזר.. ( גם fix לא עזר )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים