עבור לתוכן

שדרוג מחשב עד 1000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שדרוג מחשב על 1000 שח

תקציב: עד 1000 ש"ח

חריגה מקסימלית: 0

תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא

שימושים העיקריים מהכרטיס

גיימינג כמה שיותר כבד

מפרט המחשב:

מעבד
:

E5450

לוח אם
:

p35 gb

כרטיס מסך נוכחי
:

hd6850

זכרון ראם:

DDR2 8 GB

מארז:

cm centurion 5

ספק כוח:

של קולר מאסטר 460W

איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה?

22" syncmaster 2243bw

הערות נוספות:

המחשב נקנה לפני כ 8 וחצי שנים ועובד בצורה בינונית, בעיקר חשוב לשדרג כ.מסך וספק.

חשבתי על 260X + 500W

תודה מראש לעוזרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

UP

שווה לקנות GTX960 יד שנייה?

הספק יחזיק?

פורסם

יש לך 2 אופציות:

1. אתה חייב להחליף שילוש (לוח+מעבד+זכרונות) בשביל כרטיס כזה , צוואר הבקבוק במקרה הזה יהיה גדול מאוד .

2. להחליף לפחות את המעבד במעבד חזק יותר (Q6600 וכד, ) הלוח שלך תומך עד FSB1066 וזה מגביל אותך (יש Q9550/Q9650/Q9450 1333FSB)

פורסם
  • מחבר
יש לך 2 אופציות:

1. אתה חייב להחליף שילוש (לוח+מעבד+זכרונות) בשביל כרטיס כזה , צוואר הבקבוק במקרה הזה יהיה גדול מאוד .

2. להחליף לפחות את המעבד במעבד חזק יותר (Q6600 וכד, ) הלוח שלך תומך עד FSB1066 וזה מגביל אותך (יש Q9550/Q9650/Q9450 1333FSB)

לפי הבנתי, המעבד שלי ברמה של

Q9550. הוא מסדרת Xeon ולא intel רגיל.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E5450-vs-Intel-Core2-Quad-Q9550

פורסם

בעיקרון אתה צודק.

זה אמנם מעבד ישן אבל מסדרה חזקה יותר. מצד שני, אין לי מושג איך הוא לגיימינג.

כדאי שתעלה טרד בפורום מעבדים. בטווח הארוך עדיף לך בכל מקרה להחליף שילוש (לוח, מעבד וזכרונות).

פורסם
לפי הבנתי, המעבד שלי ברמה של

Q9550. הוא מסדרת Xeon ולא intel רגיל.

QUOTE]

הייתי בטוח שמדובר ב-E5400 בעל 2 ליבות

פורסם
  • מחבר
בעיקרון אתה צודק.

זה אמנם מעבד ישן אבל מסדרה חזקה יותר. מצד שני, אין לי מושג איך הוא לגיימינג.

כדאי שתעלה טרד בפורום מעבדים. בטווח הארוך עדיף לך בכל מקרה להחליף שילוש (לוח, מעבד וזכרונות).

אולי כדאי לקנות את ה-GTX960, וכשארצה לשדרג כבר אקנה מחשב שלם ואוסיף אליו את הכרטיס.

מה אתם אומרים?

פורסם

אין בזה הרבה טעם.

אם תקנה עכשיו את ה960, המעבד שלך יהווה צוואר בקבוק. כלומר אתה תשלם על מחיר של 960 בשווי שוק שלו כיד 2 שנייה היום, אבל תצליח להשתמש בפועל רק בחלק מהביצועים.

אם בהמשך אתה תקנה מחשב שלם, אז בהמשך גם המחיר של ה960 ירד, ואז יצאתי ששילמת עכשיו מחיר גבוהה על כרטיס שאתה לא יכול לנצל.

חשוב לציין שגם הזכרונות שלך ישנים ויגבילו את ביצועיך.

או שתשדרג בקרוב את המחשב ויחד איתו את כרטיס המסך (אני מעריך שב1500 מיד שניה תוכל להביא מעבד I5 מסדרת 3XXX או 4XXX, לוח אם, זכרונות DDR3 וכרטיס מסך בינוני).

לקנות עכשיו 960 משומש (שאני מעריך עולה לפחות 700 שקל) יתרום לתוספת ביצועים מאוד מוגבלת בהנתן המערכת שלך. גם המסך שלך על פי הבנתי הוא "רק" 1050 על 1680 פיקסל, מה שבכלל מעלה תהיות בנוגע לשדרוג לכרטיס כזה.

אם תשדרג את המחשב אז כדאי מאוד גם את המסך ל FULL HD.

פורסם

אני דווקא לא חושב כך.

פותח הדיון - אם זה מתאפשר, הייתי ממליץ לבצע oc למעבד, ולרכוש כרטיס מסך חדש, אשר יביא לשיפור של עד פי 2 בביצועים (מניסיון)

הדבר היחיד אשר מטריד אותי הוא איזה כרטיס ניתן להתקין על הספק הזה. בנוסף, הייתי ממליץ לרכוש ssd

פורסם
  • מחבר
אני דווקא לא חושב כך.

פותח הדיון - אם זה מתאפשר, הייתי ממליץ לבצע oc למעבד, ולרכוש כרטיס מסך חדש, אשר יביא לשיפור של עד פי 2 בביצועים (מניסיון)

הדבר היחיד אשר מטריד אותי הוא איזה כרטיס ניתן להתקין על הספק הזה. בנוסף, הייתי ממליץ לרכוש ssd

960GTX גבולי לדעתך?

פורסם

הgtx960 הוא המקסימום שהייתי רוכש למחשבך.

שים לב כי קיימת גרסאת 4Gb בסטארט פי סי ב1129 שח, כך שהמחיר מאוד משתלם עבורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים