פורסם 2015 בספטמבר 2010 שנים בקרוב מאוד אני עובר לדרום (ב"ש) להתחיל ללמוד. אני והשותפים שלי מתלבטים איזו חברה עדיפה - נטוויזן או בזק בינלאומי. בעקבות השוק הסיטונאי המחירים מעט יותר זולים בהשוואה לעבר. 100 מגה בנטוויזן ב-100 שקל או 40 מגה בבזק בינלאומי ב-109 שקל.אני יודע שלעיתים אנשים בכלל לא מגיעים ל-100 מגה ומדובר בפיקציה ולכן מתלבט אם כדאי בכלל לקחת תשתית מעל 40 מגה...בכל אופן, שמעתי וקראתי קצת סיפורים על כך שהראוטרים שהחברות הנ"ל מספקות לא מרשימים בלשון המעטה.בשורה התחתונה, האם יש עדיפות לחברה מסוימת, הן מבחינת איכות התעבורה והניתוקים והן מבחינת איכות הראוטר?בתודה מראש על העזרה!
פורסם 2015 בספטמבר 2010 שנים אנלימיטד עדיפה, ואם אתה עובר לבאר שבע מומלץ שתבדוק קודם לגבי פריסה שלהם באזור בו תגורו.מבין שתי האופציות שנתת, בזק בינלאומי הרע במיעוטו.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מאז שהם ניסו להפיל אותי בפח וחיברו אותו על דעת עצמם וחיבו אותי כחודש לאחר שהתנקתי מהם והם לא הסכימו להחזיר לי את הכסף ורק דרך איום בתביעה וביטוח החיוב ישירות מול האשראי אני לא מתקרב אליהם. זה גם היה בתקופה שהם ניסו לתת מחירי שימור יקרים משמעותית מהסטנדרט בשוק. והנציגים דיברו מאוד בתוקפנות.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים הראוטרים מסופקים על ידי ספק התשתית עד כמה שידוע לי - לא ספק האינטרנט. ואיכות התשקורת (ניתוקים וכו') תלויה במידה משמעותית גם היא באיכות התשתית במקום, יש פאקים לכל החברותכספק בזק בינלאומי עדיפים בהחלט נערך 2015 בספטמבר 2210 שנים על-ידי 11010010110
פורסם 2015 בספטמבר 2310 שנים אני דווקא מאוד מרוצה מבזק בינלאומי בתור ספקית אינטרנט...שמעתי על כל חבילות ה"ספק + תשתית"... לא רוצה לתת דעה על משהו שלא ניסיתי, אבל כל הסידור של בזק כתשתית ובזק בינלאומי כספקית עובד מעולה בשבילי...
פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים יש לי ניסיון גרוע מאוד עם שני הספקים הנ"ל.מאז שהתחברתי להוטנט לפני כמה שנים הכל עובד כמו שצריך לא הייתי צריך להתקשר לתמיכה פעם אחת, התקלות היחידות זה אם התשתית שובקת חיים או המודם מתפגר וצריך להחליף.20 ש"ח עד 100 מגה30 ש"ח עד 200 מגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.