עבור לתוכן

איזו חברה עדיפה - בזק בינלאומי או נטוויזן?

Featured Replies

פורסם

בקרוב מאוד אני עובר לדרום (ב"ש) להתחיל ללמוד. אני והשותפים שלי מתלבטים איזו חברה עדיפה - נטוויזן או בזק בינלאומי. בעקבות השוק הסיטונאי המחירים מעט יותר זולים בהשוואה לעבר. 100 מגה בנטוויזן ב-100 שקל או 40 מגה בבזק בינלאומי ב-109 שקל.

אני יודע שלעיתים אנשים בכלל לא מגיעים ל-100 מגה ומדובר בפיקציה ולכן מתלבט אם כדאי בכלל לקחת תשתית מעל 40 מגה...

בכל אופן, שמעתי וקראתי קצת סיפורים על כך שהראוטרים שהחברות הנ"ל מספקות לא מרשימים בלשון המעטה.

בשורה התחתונה, האם יש עדיפות לחברה מסוימת, הן מבחינת איכות התעבורה והניתוקים והן מבחינת איכות הראוטר?

בתודה מראש על העזרה!

פורסם

אנלימיטד עדיפה, ואם אתה עובר לבאר שבע מומלץ שתבדוק קודם לגבי פריסה שלהם באזור בו תגורו.

מבין שתי האופציות שנתת, בזק בינלאומי הרע במיעוטו.

פורסם

מאז שהם ניסו להפיל אותי בפח וחיברו אותו על דעת עצמם וחיבו אותי כחודש לאחר שהתנקתי מהם והם לא הסכימו להחזיר לי את הכסף ורק דרך איום בתביעה וביטוח החיוב ישירות מול האשראי אני לא מתקרב אליהם. זה גם היה בתקופה שהם ניסו לתת מחירי שימור יקרים משמעותית מהסטנדרט בשוק. והנציגים דיברו מאוד בתוקפנות.

פורסם
מאז שהם...

מי זה הם?

פורסם

הראוטרים מסופקים על ידי ספק התשתית עד כמה שידוע לי - לא ספק האינטרנט. ואיכות התשקורת (ניתוקים וכו') תלויה במידה משמעותית גם היא באיכות התשתית במקום, יש פאקים לכל החברות

כספק בזק בינלאומי עדיפים בהחלט

נערך על-ידי 11010010110

פורסם

לדעתי נטוויז'ן הספק הכי גרוע בארץ.

גם בחינם לא הייתי עובר אליהם.

פורסם

אני דווקא מאוד מרוצה מבזק בינלאומי בתור ספקית אינטרנט...

שמעתי על כל חבילות ה"ספק + תשתית"... לא רוצה לתת דעה על משהו שלא ניסיתי, אבל כל הסידור של בזק כתשתית ובזק בינלאומי כספקית עובד מעולה בשבילי...

פורסם

יש לי ניסיון גרוע מאוד עם שני הספקים הנ"ל.

מאז שהתחברתי להוטנט לפני כמה שנים הכל עובד כמו שצריך לא הייתי צריך להתקשר לתמיכה פעם אחת, התקלות היחידות זה אם התשתית שובקת חיים או המודם מתפגר וצריך להחליף.

20 ש"ח עד 100 מגה

30 ש"ח עד 200 מגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים