פורסם 2015 בספטמבר 2010 שנים אהלןאני משתמש כרגע ב DLINK 6850U מבזקיש לי בצד ראוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת אם יש איזה שימוש שאפשר לעשות איתותודה
פורסם 2015 בספטמבר 2010 שנים כן, אחלה ראוטר לצרכים סטנדרטים, במיוחד עם קשוחה צד שלישי כמו OpenWRT/Tomato/DD-WRT. בטוח הרבה יותר טוב מהזבל של בזק.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים בעיניך, 100M זה כבר פאסה אבל להשתמש בראוטר שהמהירות הקווית שלו היא 100M והאלחוט שלו היא בתקן G (שזה באמת פאסה) זה משהו שאתה עדיין שוקל?
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר אני לא יודע מה אפשר לעשות איתו. חבל לי אבל לזרוק אותו לפח - בקושי יצא לי להשתמש בו
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים לשימושים סטנדרטיים 100M קווי/54M אלחוטי הם מעל ומעבר :מפצל לרשת קווית, כך שתוכל למתוח כבל ethernet יחיד למקום מרוחק בבית שיש בו יותר ממחשב 1נקודת גישה במקום שיש בו קליטה חלשה - רחוק יותר מהראוטר "הראשי", או במקומות כמו ממד/מקלט שבו אין קליטה כשהדלת סגורהאו שתיתן אותו למישהוא.....
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים לשימוש כנקודת גישה אלחוטית, נתב בתקן G הוא טעות - לא רק שהחיבור האלחוטי מאוד איטי, בגלל השימוש כ-AP רוחב הפס האלחוטי נחתך בשניים וגם מסרס את הנתב "הראשי" שתומך ב-N. עם כל ההערכה לנתב הוותיק הזה, אין בו הרבה שימוש בהיבט האלחוטי והוא לכל היותר יכול לשמש באופן קווי לרשת של מחשב אחד או שניים. צריך גם לזכור שהמעבד של הנתב הזה חלש מאוד ואינו עומד בעומס של חיבור מעל 15M בכבלים ומעל 40M בבזק.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים בגלל השימוש כ-AP רוחב הפס האלחוטי נחתך בשניים וגם מסרס את הנתב "הראשי" שתומך ב-N. תוכל בבקשה להרחיב טיפה? זה מעניין.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים אין כל השפעה על ביצועי נתב ה N. הוא מחובר קווית מנתב ה N, ומשדר רשת משלו תחת SSID משלו
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים תוכל בבקשה להרחיב טיפה? זה מעניין.קרא את המדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים אין כל השפעה על ביצועי נתב ה N. הוא מחובר קווית מנתב ה N, ומשדר רשת משלו תחת SSID משלואני התייחסתי לחיבור אלחוטי של שני הנתבים - לא לחיבור קווי. בכל מקרה, חיבור בתקן G יתן במקרה הטוב ביותר סביב 22Mbps וככל שהמרחק בין הנתב להתקן האלחוטי ירד, המהירות תקטן באופן מהיר מאוד. להשתמש היום בנתב שתומך באלחוט G זה פשוט תסכול.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים תסכול בשביל איזה שימושים ? להרבה שימושים בסיסיים של גלישה באינטרנט זה פשוט לא משנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.