עבור לתוכן

Linksys wrt54gl - יש עוד מה לעשות איתו?

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני משתמש כרגע ב DLINK 6850U מבזק

יש לי בצד ראוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת אם יש איזה שימוש שאפשר לעשות איתו

תודה

פורסם

כן, אחלה ראוטר לצרכים סטנדרטים, במיוחד עם קשוחה צד שלישי כמו OpenWRT/Tomato/DD-WRT. בטוח הרבה יותר טוב מהזבל של בזק.

פורסם
  • מחבר

54GL - זה תקן G, הבזק שכבר יש לי עכשיו זה תקן N...

פורסם

בעיניך, 100M זה כבר פאסה אבל להשתמש בראוטר שהמהירות הקווית שלו היא 100M והאלחוט שלו היא בתקן G (שזה באמת פאסה) זה משהו שאתה עדיין שוקל?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה אפשר לעשות איתו. חבל לי אבל לזרוק אותו לפח - בקושי יצא לי להשתמש בו

פורסם

לשימושים סטנדרטיים 100M קווי/54M אלחוטי הם מעל ומעבר :

מפצל לרשת קווית, כך שתוכל למתוח כבל ethernet יחיד למקום מרוחק בבית שיש בו יותר ממחשב 1

נקודת גישה במקום שיש בו קליטה חלשה - רחוק יותר מהראוטר "הראשי", או במקומות כמו ממד/מקלט שבו אין קליטה כשהדלת סגורה

או שתיתן אותו למישהוא.....

פורסם

לשימוש כנקודת גישה אלחוטית, נתב בתקן G הוא טעות - לא רק שהחיבור האלחוטי מאוד איטי, בגלל השימוש כ-AP רוחב הפס האלחוטי נחתך בשניים וגם מסרס את הנתב "הראשי" שתומך ב-N. עם כל ההערכה לנתב הוותיק הזה, אין בו הרבה שימוש בהיבט האלחוטי והוא לכל היותר יכול לשמש באופן קווי לרשת של מחשב אחד או שניים. צריך גם לזכור שהמעבד של הנתב הזה חלש מאוד ואינו עומד בעומס של חיבור מעל 15M בכבלים ומעל 40M בבזק.

פורסם
בגלל השימוש כ-AP רוחב הפס האלחוטי נחתך בשניים וגם מסרס את הנתב "הראשי" שתומך ב-N.

תוכל בבקשה להרחיב טיפה? זה מעניין.

פורסם

אין כל השפעה על ביצועי נתב ה N. הוא מחובר קווית מנתב ה N, ומשדר רשת משלו תחת SSID משלו

פורסם
אין כל השפעה על ביצועי נתב ה N. הוא מחובר קווית מנתב ה N, ומשדר רשת משלו תחת SSID משלו

אני התייחסתי לחיבור אלחוטי של שני הנתבים - לא לחיבור קווי. בכל מקרה, חיבור בתקן G יתן במקרה הטוב ביותר סביב 22Mbps וככל שהמרחק בין הנתב להתקן האלחוטי ירד, המהירות תקטן באופן מהיר מאוד. להשתמש היום בנתב שתומך באלחוט G זה פשוט תסכול.

פורסם

תסכול בשביל איזה שימושים ? להרבה שימושים בסיסיים של גלישה באינטרנט זה פשוט לא משנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים