עבור לתוכן

בבקשה המלצה על משחק קווסט טוב!!

Featured Replies

פורסם

תודה!

פורסם

Syberia 2

פורסם

בלי שום ספק GRIM FANDANGO המשחק היפה ביותר ששיחקתי : מאתגר יפה ומצחיק.

פורסם

אם אין לך בעייה עם גראפיקה ישנה אז אין על Day Of The Tentacle או בקיצור DOTT

עוד משחקים טובים מהתקופה ההיא זה כל המשחקים של LucasArts (לשעבר Lucasfilm) כולל את Monkey Isalnd שזה בעצם סדרה של 4 משחקים ו Full Throttle ועוד הרבה קווסטים מעולים

נ.ב. גם גרים פאנדאנגו זה שלהם

פורסם

למרות שגרים פנדנגו נחמד, סדרת הmonkey island לא רואה אותו ממטר.

פורסם

אם באמת לא אכפת לך מגרפיקה תשחק FF4 (פיינל פאנטסי), ללא ספק משחק ה-RPG הטוב ביותר שהיה לי את העונג לשחק בו.

פורסם
  • מחבר

אם אין לך בעייה עם גראפיקה ישנה אז אין על Day Of The Tentacle או בקיצור DOTT

עוד משחקים טובים מהתקופה ההיא זה כל המשחקים של LucasArts (לשעבר Lucasfilm) כולל את Monkey Isalnd שזה בעצם סדרה של 4 משחקים ו Full Throttle ועוד הרבה קווסטים מעולים

נ.ב. גם גרים פאנדאנגו זה שלהם

אני ינסה את Monkey Island, עכשיו זה משנה אם אני ישחק בחלק הרביעי או שצריך להתחיל מהמשחק הראשון?

פורסם

אני ינסה את Monkey Island, עכשיו זה משנה אם אני ישחק בחלק הרביעי או שצריך להתחיל מהמשחק הראשון?

יש בדיחות שתבין רק אם תשחק בהם לפי הסדר, אבל אני מעולם לא שיחקתי ב-1 ו-2 וממש נהניתי מ-3 ו-4.

אגב, אם אתה נתקע במשחק, שווה לנסות שוב ושוב כי אלה באמת הקווסטים הכי טובים שיצא לי לשחק בהם וחבל שתפסיד את ההנאה מהם בגלל קטעים קטנים ומעצבנים (הסיבה מספר 1 של אנשים לעזוב קווסטים אחרי 5 דקות משחק).

פורסם

גרים פנדנגו באמת מעולה.

יש גם את simon 1 ו2 (שוליית המכשף) כשאני נהנתי יותר משתיים.

יש קווסט שלא כולם מכירים בשם K.G.B - אתה משחק בתור סוכן ק.ג.ב בברית המועצות, משחק מאוד מהנה למרות כי אני חייב להזהיר שהוא מאוד קשה.

יש את אטלנטיס שהגרפיקה שלו יחסית לשאר מאוד טובה - אני אישית לא אהבתי את הסגנון אבל אני מכיר הרבה שאהבו.

פורסם

אני אהבתי את סדרת Broken sword שהם קווסטים מודרניים שנראים לא רע בכלל (אם יש לך כרטיס חזק תפעיל AA ו AF).

פורסם

אני אהבתי את סדרת Broken sword שהם קווסטים מודרניים שנראים לא רע בכלל (אם יש לך כרטיס חזק תפעיל AA ו AF).

האחרון היה חמוד אבל השליטה נוראית... ממש עצבן אותי לשחק בו. אני שונא להכשל במשחק רק כי לא הבנתי איך המפתחים התכוונו שאני אקפוץ...

פורסם

אני שיחקתי רק באחרון וגם אני אעיד שהשליטה מסובכת. מסובכת היא כן אבל יש הרבה הגיון מאחוריה, רק לוקח בערך עד אמצע המשחק כדי להבין אותה. ממה שהבנתי המשחק מתבסס הרבה מאוד על עובדות והשערות דתיות קיימות. מעניין למצוא חלקים מקבילים בין המשחק לספר מצויין שאני קורא The De Vinci Code כמו למשל שהאי Glastobury באנגליה הוא איפה שמשערים שנמצא הגביע הקדוש The Holy Grail. במשחק יש אפשרות לקרוא על המשחקים הקודמים וגם העלילה שלהם נראתה לי מאוד מעניינת.

משהו שאהבתי במשחק זה שאין בו כמעט בכלל סרטים ורק Cut Scenes מה שמאוד נחמד לראות שהגרפיקה לא משתנה מקטע לקטע והדמויות נראות אותו דבר.

פורסם

שחקו באטלנטיס (אינדיאנה גונס) אחד ההכי טובים.

יומו של הטנטקל,larry 1-7,blade runner,csi,s&m,monkey isalnd ןכ...

פורסם
  • מחבר

יש בדיחות שתבין רק אם תשחק בהם לפי הסדר, אבל אני מעולם לא שיחקתי ב-1 ו-2 וממש נהניתי מ-3 ו-4.

אגב, אם אתה נתקע במשחק, שווה לנסות שוב ושוב כי אלה באמת הקווסטים הכי טובים שיצא לי לשחק בהם וחבל שתפסיד את ההנאה מהם בגלל קטעים קטנים ומעצבנים (הסיבה מספר 1 של אנשים לעזוב קווסטים אחרי 5 דקות משחק).

אוווווווף

האמת אני מעדיף קווסט בלי משפטים (כאלה שצריך לבחור)!

חבל שלא הזכרתי את זה מלכתחילה

ודרך אגב

נתקעתי בשלב שצריך לבצע הורדת ידיים עם הפירט ההוא שנמצא בבר ויש מלא משפטים שצריך לבחור מתוכם ופשוט השתגעתי ומחקתי את המשחק.

אני יבדוק את שאר הקווסטים שהציעו כאן (אני יבדוק את הסקרין שוט של המשחקים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים