עבור לתוכן

מחפש ראוטר למשפחה מרובה התקני רשת.

Featured Replies

פורסם

הראוטר הישן שספק האינטרנט נתן פשוט קורס תחת העומס.

צריך משהו שמסוגל לתקשר עם 5-6 התקנים בו זמנית.

ושלא יסתם בכל פעם שמישהו מוריד TORRENT.

עם כמה אנטנות לתקשורת נפרדת ל2-3 דורות של תקני תקשורת.

מחיר לא פונקציה, אבל גם לא צריך להגזים סתם.

פורסם

כמובן שאם תרצה לנצל אותו במלואו תצטרך כרטיסי רשת יקרים מאוד.

לאחרונה אני מפעיל את זה http://www.tp-link.com/sa/products/details/cat-9_Archer-C7.html

הוא מצוין. מתקשר עם ארבעה טלפונים, טבלט וארבעה מחשבים שעובדים קשה.

פורסם
levin445

מה שאתה ממליץ אסור לייבוא לארץ.

פורסם

זה שיש מדריך למשתמש בעברית לא אומר שהוא נמכר, או אם הוא ימכר או מתי ישארו אותו למכירה (אם בכלל).

כל הקטע המטופש לאחרונה, שמסתמך על מסמך הדרכה בעברית כדי להניח שהוא ימכר לא מקדם אנשים שרוצים את המוצר באופן מיידי.

אולי זה מעיד שזה בתהליך, אבל כמו שאנחנו מכירים את משרד התקשורת - אם אין לחץ זה יזוז לאט מאוד.

אני באופן אישי לא הייתי סומך על זה

מצד שני, אפשר להזמין ראוטרים מחול ולקוות לטוב. לי זה הצליח

פורסם

ב-600 שקל?

תודה, אבל לא תודה.

ה-C7 שלי עלה לי עם משלוח מאמזון ארה"ב סביב ה-300 שקל. (59 דולר המכשיר, כ-21 דולר משלוח, לפי דולר 3.8)

מי שרוצה לשלם כפול מזה ולקבל גרסה מסורסת, בהצלחה.

נערך על-ידי Access Denied

פורסם
  • מחבר

נראה לי יקר ומיותר כל הסיפור של הAC כרגע.

מדובר על רשת שיש בה רק N וG, ומיועדת רק לאינטרנט.

פורסם

זה ממש לא מיותר אם אתה מחפש ראוטר חזק שיכול להתמודד עם מספר צרכנים כבדים.

1. תדר 2.4 עמוס מאוד, ולכן עדיף להתשמש כשאפשר בתדר ה-5 (לדוגמה כשאתה קרוב יחסית לראוטר)

2. בשידור ב-5 ג'יגה המהירות שלך גבוה בהרבה ולכן נדרש פחות תקשורת בהודעות (בקשות) עם הראוטר ולכן הנצילות עולה והביצועים של הרשת בהתאם.

3. ראוטרים של 5 ג'יגה חזקים יותר כי הם באים עם חומרה מעודכנת יותר (ולכן המחיר היקר)

יש מספר ראוטרים של 2.4 ג'יגה בלבד שמגיעים עם מפרטים חזקים, אבל הם לרוב לא זולים מאוד ולא חזקים כמו ראוטר AC.

אם אתה מתלונן על עומס ומחפש ראוטר חזק, האופציה הכי טובה עבורך תהיה ללכת על ראוטר עם חומרה חזקה ואפשרות לשידור שתאפשר לך לשפר את התקשורת.

להגיד שמחיר הוא לא פונקציה ואז להגיד ש-AC זה מיותר זה כמו להגיד שאתה אוהב אוכל מתובל אבל מעדיף רק מלח ופלפל. דיי סותר את עצמך.

ל-R7000 של netgear חומרה חזקה מאוד שתתמוך לך בכל הצרכנים בלי בעיה בתדר של 2.4 גם בעומס כבד ברשת.

היתרון של התדר השני קיים, גם אם אתה לא משתמש בו מיד.

מצד שני צרכנים כמו טלפונים סלולריים יכולים להנות מהתדר הזה כמעט באופן מידי מאחר ויש להם חומרה תומכת וכך אתה מוריד צרכנים מתדר אחד לשני,

ומוריד את כמות ההודעות הנשלחות בתדר מסויים (ריבוי הודעות יכול להוריד לך את ה-throughput ברשת)

במחיר של כ-750 שח לדעתי (אחרי מיסים ומשלוח) הוא אופציה טובה בהרבה מה-C7 במחיר של 600 שח.

אם אתה מתעקש להשאר במחירים נמוכים של 300-350 שח, או שתחכה לעסקה טובה כמו זו שאני מצאתי או שתתפשר ואז בעצם כל השדרוג לא שווה את המאמץ.

פורסם

זה נכון מאוד. הראוטרים AC חזקים מאוד כנראה עניין של חומרה שונה ואין מה להשוות למה שאתה מכיר.

גם אני קניתי במחיר מצוין 350 ש"ח או פחות. מתחת לחנות פרימרק בדרזדן.

פורסם
  • מחבר

אני מבין מזה שבאופן כללי כל נתב AC שאפשר להשיג במחיר טוב יתאים.

פורסם

יש כאלו שיהיו חזקים יותר ויש כאלה שפחות.

ה-4300 של to link לדוגמה, לא חזק במיוחד.

פורסם

^ הוא לא AC.

פורסם

לי יש את ה4300,

למרות שהוא דואל של 5 ו2.4 זה רק לרשתות ABGN אין לו רשת AC.

מצד שני אם אין צורך ברשת AC מלכתחילה ועובדים ברשת N אז הוא די סבבה, הגדרתי כל מכשיר שיכול להתחבר על רשת 5GHZ מכיוון שאני היחיד בסביבה עם רשת כזאת והמכשירים העתיקים יותר עובדים ב2.4 אשר היא צפופה עקב כל הרשתות של השכנים.

סך הכל די בסדר ואם נפלת על גרסה עם קושחה ישראלית יש עדכון גרסה דרך האתר של בנדא מגנטיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים