עבור לתוכן

Vostro 5480 vs Latitude 3450 לסטודנט בתקציב של לא יותר מ2400

Featured Replies

פורסם

Vostro 5480 vs Latitude 3450 מה עדיף?

המחשב ישמש לצרכים סטודנטיאליים כמו עבודות OFFICE, PDF וגלישה באינטרנט ומידי פעם סרט.

14 אינץ' נראה לי השילוב האידאלי של גודל וניידות, המסך מט

לשניהם I3 עם 4 ג'יגה RAM.

האם הLATITUDE מעבר לתוספת המשקל נותן משהו?

האם יש משהו עדיף במחיר דומה?

תודה

נערך על-ידי genia

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את האשכול כי גם אני מצטרף לשאלה.

פורסם
  • מחבר

הלכתי בסוף על הVOSTRO בגלל המשקל, וסה"כ בנוי היטב ועובד מעל למצופה מI3 ו4ג'יגה RAM. הדיסק קשיח 7200.

הדבר היחיד שחסר זה תאורה למקלדת אבל זה לא עד כדי כך מהותי ואם אני לא טועה אפשר למצוא מקומות שבתוספת תשלום לא גבוהה ניתן להוסיף מקלדת מוארת.

אה ומשום מה עם עם הUBUNTU הוא בקושי סחב ושמעו ממש חלש מהרמקולים, שדרוג ל WIN 10 עשה לו פלאים-הכל עובד מהר ונהדר והרמקולים כאילו הוחלפו

פורסם

תודה רבה על התגובה.

אתה בטוח שהדיסק הקשיח הוא 7200 ולא 5400? בכל האתרים רשום שהוא 5400 בדגם הזה של VOSTRO.

בנוגע לאחריות, האם ידוע לך מה כוללת "אחריות מעבדה" של DELL? האם הם אוספים ממך את המחשב ומחזירים אותו אליך ללא תשלום?

מה שגורם לי להתלבט בין ה-LATITUDE ל-VOSTRO זה שה-LATITUDE כולל אחריות באתר לקוח, דיסק קשיח במהירות 7200 RPM, אבל הוא כבד יותר.

ולגבי הסוללה, אתה יכול לומר בערך כמה זמן היא מחזיקה ללא חיבור לחשמל?

פורסם
  • מחבר

בכיף,

אכן טעות שלי הדיסק הוא 5400 אבל ממה שיצא לי לשחק במחשב(לא שלי) זה לא מורגש והוינדוס 10 עולה ונכבה בשניות.

אחריות מעבדה אומרת שאתה צריך להביא להם את המחשב למעבדה יש גם 2 נק שמהן ניתן בחינם לשלוח את המחשב למעבדה(המעבדה במרכז ואחת הנק היא בצפון -בחיפה, השלישית איפשהו בדרום)

אחריות בבית הלקוח שיש למחשב שלי למשל היא אכן נוחה יותר אבל בסופו של דבר בד"כ אתה לא מנצל אותן.

לגבי הידסק,לא הרגשתי משהו מיוחד ואם כבר בעתיד אפשר לשדרג לSSD

והמקלדת המוארת כמו שאמרתי לא הבדל של שמיים וארץ.

סוללה מחזיקה בין 7-9 שעות -תלוי מאוד בשימוש-זה לפי ההערכות של וינדוס - לא הגעתי למצב שבאמת סיימתי אותה

פורסם

לא ממליץ על הLatitude 3450.

אם תחפש בגוגל תמצא עליו ביקורות רעות של משתמשים בעיקר על תקלות ואיכות בנייה נמוכה.

לדוגמא:

נערך על-ידי Paci

פורסם

חוץ מהסרטון הזה האמת שלא ממש ראיתי ביקורות רעות. כל הביקורות שראיתי באינטרנט היו חיוביות. אתה אומר את זה גם מניסיון אישי שיש לך עם המחשב הזה?

והאם לvostro 5480 יש איכות בנייה טובה יותר?

פורסם

לא מניסיון אישי , אני גם מחפש לפטופ אז בדקתי כמה סוגים.

לא התמקדתי הרבה בVostro אבל הבנתי שהוא ברמה יותר גבוהה ובגלל הזה המחיר בהתאם.

פורסם

האמת שהמחיר פחות או יותר אותו הדבר עם מפרט דומה. מצאת לפטופ שנראה לך טוב?

פורסם

אני החלטתי להוסיף עוד כסף וכרגע אני די נעול על HP ProBook 430 G2 , זאת סדרת העסקים היותר זולה של HP ככה שהאיכות בנייה טובה מאוד.

פורסם

אני חושב שכן כדאי לחשוב ברצינות על מקלדת מוארת.

מאז שאני עם מקלדת מוארת, קשה לי להשתמש במקלדת רגילה. היה לי תקופה עם מחשב נייד ללא תאורה, זה היה ממש חסר לי, במיוחד כמובן בערב/בלילה כשרוצים לעבוד ו/או להשתמש במחשב.

פורסם

לא יודע אם זה כזה קריטי לי. אם עובדים בלילה, אז מדליקים אור. ולא מצאתי לפטופ נורמלי בתקציב (עד 2700 שח) עם מקלדל מוארת.

פורסם

המשכתי לחקור עוד קצת על ההבדלים בין שני הדגמים האלה, והאמת שעדיין לא הגעתי להחלטה, אשמח אם מי שמבין יעזור לי.

ראיתי שחלק אומרים שסדרת ה-LATITUDE איכותית יותר מה-VOSTRO מבחינת איכות הבנייה והסטנדרטים, אבל מצד שני יש שאומרים שה-LATITUDE 3450 בעל איכות בנייה לא ממש טובה וניתן בקלות למעוך את הפלסטיק ולעקמו.. אז זה משהו שגם לא ברור לי, האם ה-VOSTRO בעל איכות בנייה טובה יותר?

דבר שני, חשוב לי שתהיה לי אפשרות בעתיד להחליף את ה-HD ב-SSD. האם ב-VOSTRO 5480 יש אופציה לחבר SSD? הבנתי שצריכה להיות כניסת MSATA על מנת לעשות זאת.

דבר נוסף, חשובה לי שתהיה קליטת WIFI טובה.

אני נוטה יותר לכיוון ה-VOSTRO בגלל המשקל הנמוך (המחשב יהיה מיועד למטרת לימודים), מה דעתכם בעניין? עזרו לי בבקשה להגיע להחלטה.

נערך על-ידי yoni_h

פורסם

החלפת כונן זה בד"כ לא בעיה , פשוט מוציאים את הHDD ומחליפים אותו בSSD אז זה נתמך בכולם אני חושב.

חיפוש בגוגל של הביטוי vostro vs latitude יעזור לך למצוא את ההבדלים, לפי הדעות ה latitude אמור להיות יותר יוקרתי.

אולי תסתכל על דגמי ה5000 שהם ברמה מעל ה3000.

פורסם

ערב טוב.

בעיקרון סדרת הLatitude היא סדרה עסקית וסדרת הVostro חצי עסקית. בפועל זה בא לידי ביטוי בד"כ באחריות שונה ובאיכות בניה שיכולה להיות שונה.

באשר לאיכות הבניה: בכל מחשבי הLatitude שראיתי,איכות הבניה טובה (יש לי Latitude עובד בן יותר מ12 שנה). אם יש מחשב ספציפי מסדרה זו שיש עליו הרבה תלונות, אין צורך להתעקש לרכוש אותו רק בגלל שהוא מהסדרה היוקרתית יותר.

במקרה זה הייתי הולך על הVostro. בכל מקרה, באחוז גבוה מהמקרים, מחשב נדפק/מתקלקל אם מפילים אותו (או שהוא נופל בטעות).

נערך על-ידי דובי770

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים