עבור לתוכן

מעוניין לקנות מקלדת מכנית

Featured Replies

פורסם

טוב אחרי שזה הדליק אותי אני מעוניין להשקיע במקלדת מכנית

הבעיה שאין מבחר גדול בארץ ולכן זה קצת בעייתי

בכ"מ ראיתי ב IVORY מקלדות של DUCKY,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16324 - [TABLE=width: 754]

[TR]

[TD=colspan: 2, align: right]מקלדת מכנית Ducky Channel Shine 4 DKSH1408SD Gaming Green Switch לד כחול ואדום

[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15365 - [TABLE=width: 754]

[TR]

[TD=colspan: 2, align: right]מקלדת מכנית Ducky Channel Shine 4 DKSH1408SD Gaming Brown Switch לד כחול ואדום

[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 754]

[TR]

[TD=colspan: 2, align: right]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

- https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14205 - [TABLE=width: 754]

[TR]

[TD=colspan: 2, align: right]מקלדת מכנית Ducky Channel Zero DK2108SZ Gaming Red Switch לד אדום

[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15366 - [TABLE=width: 754]

[TR]

[TD=colspan: 2, align: right]מקלדת מכנית Ducky Channel Shine 4 DKSH1408SD Gaming Blue Switch לד כחול ואדום

[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

השאלה היא כזאת איזה SWITCH לדעתכם הכי טוב לכתיבה,גיימינג?

ומזה ה SWITCH הירוק, בחיים לא שמעתי עליו

וחוץ מזה, יש לכם משהו אחר להציע? התקציב הוא בערך 500-700 שקל

עוד משהו,[h=1]Corsair STRAFE Mechanical Keyboard אמורה להגיע לישראל המקלדת?[/h]

פורסם
  • מחבר

הקפצה אני מעוניין לקנות DUCKY SHINE 4 אבל לא סגור, מישהו יכל להגיד אם שווה או לא?

פורסם

שווה, שווה.

פורסם
  • מחבר
שווה, שווה.

פירוט?

פורסם

באיזה נושא אתה רוצה פירוט בדיוק?

פורסם

בקשר לסוויצים

עדיף שתנסה מקלדת מלאה על לייב לפני שאתה קונה... לכתיבה אני מניח שאדומים פחות יתאימו והחומים הם הפיתרון הכי הגיוני... אבל שוב זה נטו העדפה אישית

פורסם
  • מחבר
באיזה נושא אתה רוצה פירוט בדיוק?

למה את המקלדת הזו ולא מקלדת אחרתמה החסרונות או יתרונות וכדומה

פורסם

תגיד, טרחת לעבור על הת'רד הגדול שיש פה על מקלדות מכניות? ברור שלא, אחרת לא היית שואל שאלות כמו "איזה סוויצ' כדאי לי?"

טרחת לעבור על הסרטון עם ההבדל בין הסוויצ'ים שנתנו לך פה?

יש לך מושג בכלל למה אתה רוצה מקלדת מכנית? אתה חושב שזה ישפר לך את הביצועים בCS:GO או משהו?

בקיצור, בא לך לפוצץ כמה מאות שקלים על משהו, ובתור אחד שיש לו Ducky Shine 4 אני אומר לך שהיא שווה.

מה עוד אתה רוצה לדעת שרלוונטי?

פורסם
  • מחבר
תגיד, טרחת לעבור על הת'רד הגדול שיש פה על מקלדות מכניות? ברור שלא, אחרת לא היית שואל שאלות כמו "איזה סוויצ' כדאי לי?"

טרחת לעבור על הסרטון עם ההבדל בין הסוויצ'ים שנתנו לך פה?

יש לך מושג בכלל למה אתה רוצה מקלדת מכנית? אתה חושב שזה ישפר לך את הביצועים בCS:GO או משהו?

בקיצור, בא לך לפוצץ כמה מאות שקלים על משהו, ובתור אחד שיש לו Ducky Shine 4 אני אומר לך שהיא שווה.

מה עוד אתה רוצה לדעת שרלוונטי?

דבר ראשון התייעצתי לגבי סוג סוויטצים עדיפים לשימוש שלי, אני הייתי סגור על החומים.

דבר שני אני רוצה מכנית בגלל שאני יושב הרבה על המחשב ורוצה לשפר את חוויות הכתיבה שלי.

פורסם

או, יש לנו התקדמות :)

קודם כל, תראה כמה סרטונים ביוטיוב, תקשיב לאיך הם נשמעים. בסרטונים האלה תוכל לראות גם איך בדיוק עובד כל סוויצ' - זה משנה את "חווית" הלחיצה.

בגדול, כחול זה כמו עט פרקר - אתה מרגיש מתי הכפתור יוצר מגע ויש קליק רועש באותו רגע, מזכיר מאוד מכונת כתיבה ישנה. מומלץ מאוד אם אתה רוצה לשפר את חווית ההקלדה שלך אבל... היא רועשת נורא ויש אנשים (רובם) שהתקתוק הזה יטריף אותם. סוויצ'ים כחולים זה ביג נו-נו אם אתה גר עם הורים / שותפים.

אדום ושחור הם ליניארים - אין קליק ואתה לא יודע מתי בדיוק הכפתור יצר מגע. חלק מהגיימרים מעדיפים אותם בקטע של לחיצות מהירות או משהו, לא סגור על זה אבל זה נשמע לי די שטויות.

חום זה אותו דבר כמו הכחול רק בלי הקליק הרועש, יש רק את התחושה העדינה של מתי הכפתור יצר מגע. זה בדר"כ פתרון הביניים הטוב ביותר להקלדות בלי רעש אטומי.

בנוגע לדאקי. שוב, זו מקלדת מצויינת ואני ממליץ עליה. היא בנויה טוב מאוד ונוחה מאוד לשימוש ארוך, אני משתמש בלדים כדי ליצור פרופילים למשחקים (יש רק שניים).

חסרים לה המון דברים שיש למקלדות מצועצעות - אין בה כפתורים ייעודיים לשליטה על מדיה ואין בה חיבור לאוזניות, שקעי USB או כפתורי מאקרו אבל שוב, זו לא מקלדת שתרצה להחליף בעשר שנים הקרובות כי היא פשוט עושה את מה שהיא אמורה לעשות, נותנת לך חווית הקלדה / משחק טובה ונעימה.

אם אתה מחפש משהו יותר מצועצע ועדיין באיכות טובה מאוד יש את המקלדות של Corsair.

פורסם

אביב ידוע לך איפה ניתן לבדוק את הducky לפני רכישה?

פורסם

וואללה, לא יודע. באייבורי (איפה שאני קניתי) יש על הקופסאות מדבקת אבטחה כזו והם לא כ"כ רוצים לפתוח.

בתכל'ס מה שמשנה זה הסוויצ'ים. אין ממש סיכוי שתאהב מאוד נגיד, סוויצ'ים כחולים ואז תקנה כל מקלדת איכותית (Filco, Ducky, Das) עם סוויצ'ים כחולים ותתבעס. הפעם היחידה ששמעתי שזה קרה היה למישהו פה באתר עם מקלדת של לוג'יטק (שהיא מקלדת גיימינג מצועצעת)

קיצר, נסה להתנסות באיזשהי מקלדת עם סוויצ'ים חומים או כחולים או מה שבא לך ומשם תגזור לכיוון מקלדות אחרות.

פורסם
  • מחבר
וואללה, לא יודע. באייבורי (איפה שאני קניתי) יש על הקופסאות מדבקת אבטחה כזו והם לא כ"כ רוצים לפתוח.

בתכל'ס מה שמשנה זה הסוויצ'ים. אין ממש סיכוי שתאהב מאוד נגיד, סוויצ'ים כחולים ואז תקנה כל מקלדת איכותית (Filco, Ducky, Das) עם סוויצ'ים כחולים ותתבעס. הפעם היחידה ששמעתי שזה קרה היה למישהו פה באתר עם מקלדת של לוג'יטק (שהיא מקלדת גיימינג מצועצעת)

קיצר, נסה להתנסות באיזשהי מקלדת עם סוויצ'ים חומים או כחולים או מה שבא לך ומשם תגזור לכיוון מקלדות אחרות.

נהדר התגובה שלפני זה בדיוק מ. שרציתי לקרוא

פורסם

אז השאלה עדיין בתוקף, ידוע לך איפה ניתן להתנסות בסוויצ'ים השונים?

פורסם

אם אני זוכר נכון יש להם באייבורי ערכות הדגמה כאלה: http://www.wasdkeyboards.com/index.php/wasd-6-key-cherry-mx-switch-tester.html

אם לא, היה דיבור על זה שבמקלדות המכניות של רייזר יש פתח בקופסא למעלה שמאפשר ללחוץ על חלק מהכפתורים.

אם מישהו מכם גר באיזור תל אביב / רמת גן / גבעתיים הוא מוזמן לקפוץ לכמה לחיצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים