עבור לתוכן

כל כך הרבה בעיות בווינדוס 10 צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לפני כחודש בערך עברתי מווינדוס 7 ל10.

בכמה ימים הראשונים לא היה בעיות הכל עבד חלק.

אחרי זה פתאום ההתחל הפסיק לעבוד ואז כל השורה של ההתחל בכללי לא חיפש שום דבר של ווינדוס לא עובד ועכשיו זה הגיע לדבר הכי מעצבן הבחירה של רשת אינטרנט לא נפתח בשום צורה שזה אומר רק במקומות שיש לי כמו בבית ובעבודה שהוא זוכר את האינטרנט ומתחבר אוטומטי שום מקום אר אין אפשרות להתחבר לא בלימודים ולא ברכבת לא משנה לאן אני הולך אין לי אינטרנט! ומשום מה המחשב מתחמם ממש

שזה היה רק בהתחלה פניתי לווינדוס בטלפון ועלה טכנאי שהשתלט על המחשב ובמשך שעתיים ניסה לסדר בסוף הוא אמר לי אין מה לעשות תחכה שיסדרו את זה.זה כלל פתיחת משתמש חדש והכל.

גם לחזור לווינדוס 7 הוא לא נותן הוא רושם שגיאה.

השאלה שלי כזו מישהו נתקל בפיתרון או שיש משהו אחר לעשות חוץ מהתקנה נקייה? כי יש לי בערך 700GB של תמונות תוכנות סרטונים עבודות של הלימודים ואין לי לאן לגבות הכל.

אם אני אפנה עם זה למיקרוסופט הם יעשו את זה או שלא אכפת להם והכל על אחריות המשתמש?

פורסם

תקנה דיסק חיצוני. גיבוי אתה צריך בלי קשר לבעיות שאתה חווה.

תתקין מערכת הפעלה יותר בשלה מאפס ותחכה איזה חצי שנה כהדברים יגיעו לבשלות במערכת הזאת.

פורסם

גם אני התקנתי גירסה 10 ובגלל בעיות חשבתי שהמערכת "לא בשלה". שיניתי את דעתי ומאז שיישמתי את הפתרון שלי, המערכת מתפקדת ללא דופי.הנה הפתרון: לבצע מה שנקרא clean boot. חפשו את הבטוי בגוגל.

בתור התחלה מספיק להפעיל task manager-->startup .

לבטל את כל היישומים שמופיעים בסטארט אפ ולבצע boot. ב- 99% מהמקרים המערכת תעלה ללא בעייה. ניתן אז להחזיר לפעולה יישום אחר יישום ואז לראות מי גורם לבעייה.

במקרה שנפלתם על ה- 1% הנזכר, להמשיך בתהליך clean boot מלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים