עבור לתוכן

שדרוג מ760 ל970- התוצאות בשטח

Featured Replies

פורסם

לאחרונה החלטתי לשדרג את ה760 רפרנס שלי. הסיבה המרכזית היתה התחממות בסשנים של שעתיים פלוס, אבל גם חוסר שביעות רצון מביצועים.

Gta v לדוגמא היה רץ על הגדרות בינוניות - נמוכות.

ו coh2 כנ"ל ועם נפילות fps משמעותיות(משחק כבד מאוד)

את ה760 מכרתי ב450 ש"ח, וקניתי מהאיביי evga gtx 970 sc acx 2.0

במחיר 950 ש"ח. החלטתי ללכת על evga בגלל סוג הקירור שיותר מתאים למארז שלי, וגם בגלל הסיבה שהם מציעים אחריות בינלאומית על מוצריהם גם אם הם יד 2.

היום בבוקר התקנתי אותו.

Gta v עובד כרגע על הגדרות מקסימאליות (למעט aa) וחלק לחלוטין. השיפור המשמעותי ביותר הוא עליה ברמת הטקסטורה.

Coh2 יש בנצ'מארק מובנה. על הגדרות גבוהות וaa בינוני ה760 הגיע לfps ממוצע של 30.9 ומינימאלי של 19.

ה970 הגיע לממוצע של 55 עם מינימום 42. שזה מרשים בהתחשב שהvsinc לא נותן לו לעלות מעל 60 בגלל המסך.

סה"כ שדרוג טוב במחיר הזה. אבל אני לא יודע אם הייתי משקיע סכום מלא על כרטיס חדש.

פורסם

מזלטוב על הרכישה המוצלחת :)

באיזה מסך מדובר?

פורסם

תתחדש! אחלה מחיר.

סתם מסקרנות, שילמת מע"מ? או שהוצאת את החבילה חלק מהדואר?

פורסם
  • מחבר
מזלטוב על הרכישה המוצלחת :)

באיזה מסך מדובר?

סמסונג 24 - S24D391

תתחדש! אחלה מחיר.

סתם מסקרנות, שילמת מע"מ? או שהוצאת את החבילה חלק מהדואר?

חבר היה בארה"ב. אז שלחתי אליו למלון, והוא הביא איתו במזוודה.

מניסיון בקניות באיביי ומשלוח ארצה- כל עוד מדובר במוכר פרטי ולא בחנות, אני תמיד מבקש להצהיר על שווי מתאים, שלא יהיו בעיות בדואר. כל עוד זה נשלח בדואר רגיל ופשוט אף פעם לא היתה לי בעיה. לעומת זאת, בחברות שילוח פרטיות- תמיד צפה לבעיות. הן מעבירות הכל דרך המכס

אגב, הנה עוד משהו מעניין שהגיע איתו:biggringift:

[ATTACH=CONFIG]9522[/ATTACH]

פורסם

אני שיחקתי את gta על הגדרות high וכל ההגדרות המתקדמות כבויות כדי להשיג חוויה חלקה על 970 g1. זה לא בדיוק הכרטיס להגדרות מקסימליות אם אתה לא רוצה לרדת מ60 fps

פורסם

אחלה קניה, תהנה

פורסם
  • מחבר
אני שיחקתי את gta על הגדרות high וכל ההגדרות המתקדמות כבויות כדי להשיג חוויה חלקה על 970 g1. זה לא בדיוק הכרטיס להגדרות מקסימליות אם אתה לא רוצה לרדת מ60 fps

בטכל'ס, "שחיק" מבחינתי זה כל עוד זה לא יורד מ45 פריימים.

אני כמעט לא יכול להבדיל בין 60 ל45.

לעומת זאת אני לא מבין איך חלק מהאנשים מגדירים 30 כ"שחיק". 30 זה זוועה. במיוחד אם אתה רץ על 50-60, ובפיצוצים אתה יורד ל30-> באסה רצינית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים