עבור לתוכן

מאוורר למעבד ללא גוף קירור - אפשר להשיג?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי קירור למעבד (Scythe Mugen 2), שקניתי לפני כמה שנים, והמאוורר שלו הפסיק לעבוד.

אני מעוניין להשאר עם הגוף ולהחליף רק את המאוורר (120MM) - האם יש אפשרות כזאת? או שאני אאלץ לקנות גם גוף קירור?

ממה שראיתי הקירורים למעבד שנמכרים היום באים כסט עם גוף קירור ומאוורר, והמאווררים למארז הם עם חיבור שונה.

נערך על-ידי liran2003

פורסם

בניגוד למאווררים למארזי מחשב, בתחום מאווררי גופי הקרור למעבדים אין סטנדרטיזציה ולכן לכל יצרן ואף לכל דגם עשויה להיות צורה שונה לעיגון המאוורר על גוף הקירור. חלק מגופי הקירור מיועדים לעבוד עם מאווררי "מארז" סטנדרטיים (כמו רוב גופי הקירור המתקדמים של נוקטואה), ובחלק נוסף ניתן לאלתר חיבור מאורר מארז לצלעות הקירור, אבל ככלל תקלה במאוורר אכן תדרוש את החלפת גוף הקירור כולו.

פורסם

כל מאוורר עם חורי עגינה במרווח 120 מ"מ יתאים, אתה פשוט צריך לעגן את המאוורר החדש עם הקליפסים (נראה כמו חוט ברזל) שמעגנים את המאוורר הישן.

כדאי להיצמד למאוורר שהוא PWM.

פורסם

בנוסף לכל מה שכתוב לך פה,

את צריך לרכוש מאוורר בעל לחץ סטטי גבוה שידחוף אוויר לתוך צלעות הקירור, מאוורר מארז לא עושה דבר כזה.

פורסם

Scythe משתמשים במאווררים רגילים (מבחינת גודל וצורה) ברוב המוחלט של הדגמים שלהם. הדגם הזה משתמש במאווררי 120mm רגילים. מאז Scythe הוציאו מאווררים טובים יותר אז כל מאוורר שלהם שתקנה יתאים וכנראה שיספק תוצאות טובות יותר, כמובן שגם אפשר לקנות מאוורר של חברה אחרת אבל המאווררים של Scythe טובים והמחיר בארץ יחסית נוח אז אין סיבה לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה

החלפתי ל-Arctic F12 PWM Rev.2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים