עבור לתוכן

חלופה זולה לGTX970 בשני כרטיסים

Featured Replies

פורסם
יכול להיות שאני יפצל קניה את המחשב אני אקנה בKSP או אייבורי (הרכיבים שם יותר זולים מTMS) ואת הכרטיס מסך בebay יש לי אלף שקל בעובר ושב אבל בשביל המחשב 8k אני צריך לשבור חיסכון קוקוס שיש לי מהירושה ומיועד לקניית בית 950K למרות שהמחירים עלו ואני בקושי מוצא בית.

אז מה לעשות לחקות שיהיה לי 8K בעובר ושב או לשבור חיסכון כי אין מצב לקנות בזה בית?

אחת התגובות ההזויות שיצא לי לקרוא :/

קנה 970 ביד שנייה בארץ או ב1630 מסטארטPC.

אין לך מספיק כסף בעו"ש? תקנה בתשלומים עם ויזה.

• תגובות 39
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת הזוי.

יש מצב לטרול.

הוא חופר כבר די הרבה זמן.

אגב,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9k

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג זה יורד מהכסף לקניית בית

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בסוני וגאס

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4, watch dogs,The Division, sc2,diablo1/2/3,wc1/2/3,overwach,heroes 3/4/5/6/7

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).hd&4k

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ultra

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן. עכבר לפחות 8200dpi או 10,000dpi

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? Cd/dvd/bd חוץ מסוני אם לא סוני לא קונה

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. הבירה של מדינת ישראל, אבל אפשר גם איביי

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).אפשרות בביוס להדלקה בעזרת בלוטוס ואנדרואיד כמו בga-p55-udb3 ובלוברי

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן. את המעבד כל כמה שנים

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות לשקע 1151 ול2011 l3

מפה.

פורסם
  • מחבר

IDOnoach חיפשתי בebay ואני לא מוצא ב240$ הכי זול זה 295$, זה בקנייה עכשיו או במכרז?

פורסם
  • מחבר

Second Edition לא עזרת לי ואני לא רוצה לומר לך תודה. אני אתן לך מינוס

פורסם
  • מחבר

iSolt אני לא אקנה 970 שעולה 300 שקל יותר, אני אקנה 290X או אם IDOnoach יראה לי את האתר אני אקנה באלף שקל ויפצל את הקניה

פורסם

במכרזים אפשר למצוא מלא.

אני קניתי של evga ב250$ במכרז.

עם מוכר פרטי יד 2 יש גם סיכוי גבוה שלא תשלם מיסים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין במכרזים. איך קונים שם?

250$ זה טוב כל עוד זה לא עובר 1200 שקל השיעור של המכ"ס

כמה זה עם משלוח?

פורסם

אם אתה לא מבין במכרזים באיביי אז אמליץ לך להמנע מזה.

צריך לדעת לזהות מוצר טוב, מוכר אמין וותיק ומשלוח זול.

מכס בכל מקרה אין כי זה מוצר מחשב, מע"מ גובים החל מ75$ בשיעור של 18% מהעלות הכוללת.

פורסם
iSolt אני לא אקנה 970 שעולה 300 שקל יותר, אני אקנה 290X או אם IDOnoach יראה לי את האתר אני אקנה באלף שקל ויפצל את הקניה

תמקם אותו בבקשה במטבח ליד החלון כדי שיקבל חמצן, תתחדש על התנור.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי מעבד i7 880 בebay במחיר 1000 שקל שילמתי לשליח של הדואר עוד 100 שקל להוצאה מהמכס כנראה בגלל שזה בקופסה עם כלכר למרות שזה ללא מאוורר לאומת זאת דודה שלי מארצה"ב הביאה שני דיסקים במעטפה עם פצפצים ולא שילמתי מכס. שתי הם הגיעו עד הבית המעבד בדפיקה על הדלת עם שליח והדיסקים בתיבת הדואר.

נ.ב. אני נמצא המון זמן בפורום הזה ועכשיו זה יותר דומה לשיחה בסקייפ און ליין. בעבר היה חיבור של הודעות אם כתבת שוב תוך 48 שעות ומודעה הייתה שנה כשעונים לך אחרי שבוע לפחות המודעה שלי פחות מחודש מה Second Edition רוצה ממני?

עכשיו אני מחבר שתי אמרות שלי גם אחליף רק את המעבד במקום לקנות מחשב (לוח אם) חדש וגם אם יצא לי יותר זול או לקנות עוד כרטיס לאש צולבת או להוסיף קירור נוזלי או שניהם במקום לקנות כרטיס מסך חדש ואם אצטרך אקנה ספק כוח חדש (כמובן ההוספות האלה בעתיד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים