עבור לתוכן

חלופה זולה לGTX970 בשני כרטיסים

Featured Replies

פורסם

אתה מודע לזה שיש גוגל טרנסלייט ?.

I use Vegas a lot - I have an i7 5930k . all six cores are used in rendering but the time to render the video is slashed when using GPU only rendering on the R9 290x. Parallel processing as used in Video rendering is much more suited to GPUs.

זה מישהו שיש לו מעבד i7 5930k , עם שש ליבות. הוא אומר שברינדור כל שש הליבות עובדות אבל הזמן של הרינדור הרבה יותר קצר כאשר הוא משתמש בכרטיס המסך שלו לרנדר.

כרטיס המסך הוא R9 290X , ככל הנראה עיבוד מקבילי שבו משתמש תהליך הרינדור יותר מתאים למעבד של כרטיס המסך.

בקישורים האחרים מראים שכרטיסים של AMD יותר טובים ברינדור בתוכנה הנ"ל.

תפתח שאלה במפרטים ותקשר לנושא הזה.

• תגובות 39
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא חייב סוני וגאס אפשר גם אדובי פרמייר

מה שחשוב לי זה להקליט בFRAPS בכמה שיותר פריימים בHD (ואפשר יותר דרך ניהול של nvidia גם אם מסך HD לא תראה את זה אבל תקליט את זה)

ראש מלא של בטלפילד הוא בממוצע חצי שעה זה יכול גם לשקול 90-100 ג'יגה בייט למשל קידוד לM4V מקטין קצט ושומר על קצב פריים זהה (bitrate) לגזור את הסרטון לקטעים הכי טובים ולחבר זה גם מקטין. אני גם מוסיף שיר ברקע ומעלה את הווליום של כל הסרטון בשביל מחשבים ללא מגבר ומוסיף בסוף קרדיטים לשחקנים ששיחקו איתי ופתיח בהתחלה.

אני אישית משתמש ב Xmedia recoder בשביל הכל חוץ מקובץ הקרדיט והפתיח שאני משתמש ב movie maker של חלונות לייב.

כמו שאותם תוצאות אם יותר מאמץ אפשר עם צייר ולא פוטושופ.

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט אם לפתוח דיון חדש באותו הפורום (כי כבר יש לי את זה) אני אשאל פה (במקום להספים): איזה כרטיס מסך היום הכי טוב למשחקי פעולה כי ראיתי שיש כמה דגמים של טייטאן

gtx titan x

titan z

quad titan x

295x2

ares 3

gtx 980 ti gamer

פורסם
:surmene:
פורסם
ליאור אני לא מבין אנגלית בקצרה מה כתוב שם?

isolt אני מעוניין יותר בשקע 2011L3 כמו שרשמתי אם אני ירצה להחליף את המעבד עוד כמה שנים ואם יש מעבד e7 שעושה עבודה מצויינת עוד 5,6-7 שנים למה לא.

isolt דל אני מכיר במסכים ולא מרוצה עדיף או proview או סמסונג.

לליאור אם ניתן להגיע לאותם תוצאות אני רוצה את הזול מביינהם 970.

אתה לוקה בחוסר ידע עמוק.

מעבדי האקסטרים (תושבת X99 שנקראת גם 2011-3) מיועדים לעורכים גרפיים בתלת מימד, צלמים שלא חסר להם כסף ועורכי וידאו סאונד וזהו

לא מיועד לא לגיימרים ולא לעורכים רגילים. בגיימינג הם אפילו מפסידים לסקיילייק ביצועים.

אתה מתקשה להבין שגם מעבד רגיל של אינטל בתושבת LGA רגילה שורד 5-7 שנים ללא בעיה והוצאת הכסף הנוספת עבור הלוח אם (הוא החלק היקר ביותר- יותר מכפול, ההפרש במעבד עצמו אם הולכים על הפשוט ביותר של X99 זניח ומשולש במקרה של המעבד היקר ביותר)

אתה אחד שתקבל סיפוק מלא מסקיילייק והשקעה באקסטרים לא תתרום לך דבר. אם האסוול שיצא ב2013 ישרוד 7 שנים תהיה בטוח שגם סקיילייק ישרוד 'לפחות' 7 שנים.

אגב אם קראתי נכון בין השורות, אין דבר כזה להחליף מעבד עוד כמה שנים על אותה תושבת, ה2011-3 לא שונה מLGA115X הרגילה, היא גם מתה ומוחלפת מדי כמה שנים עי אינטל. 2011-3 החליפה את 2011 הרגילה וגם ל3 תהיה מחליפה. לכן בעוד 7 שנים תצטרך מעבד חדש ולוח אם חדש, זה אומר סוקט/תושבת חדשה וזכרונות ראם חדשים.

לגבי מסכי דל, הם האיכותיים ביותר בתקציבים הבינוניים. יש כמובן מסכים ב3 עד 11 אלף שהם כבר שוק עסקי.

פורסם
  • מחבר

לא יודע על מה אתה מדבר. אני דיברתי להחליף מעבד על אותה תושבת במעבד יד שניה מאותה תושבת.

פרק 1 מעבדי שקע 115x

אני לקחתי i7 860 ואחר כך קניתי יד שניה i7 880 שהוא הכי חזק בשקע 1156 עכשיו המעבד הזה מקבל ציון באותו אתר 8 והוא לא נותן להריץ את המשחק כלבי שמירה על אולטרה. גם המעבד הכי חזק בשקע הבאה 1155 המעבד i7-3770K קיבל את הציון 9.5 ויצא ב 29.4.2012 והמעבד הראשון בשקע 1155 יצא ב9.1.2011.

פרק 2 מעבדי אקסטרים

כל זאת לאומת מעבד הכי חזק אקסטרים בשקע הראשון 1366 המעבד Xeon E5-4650 שקיבל היום את הציון 10 המעבד יצא ב14.3.2012 והמעבד הראשון בשקע יצא 17.10.2008.

כך שאם אני לוקח את המעבד האקסטרים i7-5820K (שהוא חלש מ E5-4650 ב5% אני עוד 8 שנים אקנה את מעבד E7 בזול רק לפני שנה E5-4650 עלה 5000$ היום הוא עולה פחות מ1000 שקל יד שניה) וE7 בשקע 2011L3 יהיה מעבד שיקבל את הציון 10 גם עוד 8 שנים (מ2008 עד 2016 זה 8 שנים).

אז מי לוקה בחוסר ידע עמוק?

*הנתונים והציונים לקוחים מאתר www.game-debate.com

פורסם
לא יודע על מה אתה מדבר. אני דיברתי להחליף מעבד על אותה תושבת במעבד יד שניה מאותה תושבת.

פרק 1 מעבדי שקע 115x

אני לקחתי i7 860 ואחר כך קניתי יד שניה i7 880 שהוא הכי חזק בשקע 1156 עכשיו המעבד הזה מקבל ציון באותו אתר 8 והוא לא נותן להריץ את המשחק כלבי שמירה על אולטרה. גם המעבד הכי חזק בשקע הבאה 1155 המעבד i7-3770K קיבל את הציון 9.5 ויצא ב 29.4.2012 והמעבד הראשון בשקע 1155 יצא ב9.1.2011.

פרק 2 מעבדי אקסטרים

כל זאת לאומת מעבד הכי חזק אקסטרים בשקע הראשון 1366 המעבד Xeon E5-4650 שקיבל היום את הציון 10 המעבד יצא ב14.3.2012 והמעבד הראשון בשקע יצא 17.10.2008.

כך שאם אני לוקח את המעבד האקסטרים i7-5820K (שהוא חלש מ E5-4650 ב5% אני עוד 8 שנים אקנה את מעבד E7 בזול רק לפני שנה E5-4650 עלה 5000$ היום הוא עולה פחות מ1000 שקל יד שניה) וE7 בשקע 2011L3 יהיה מעבד שיקבל את הציון 10 גם עוד 8 שנים (מ2008 עד 2016 זה 8 שנים).

אז מי לוקה בחוסר ידע עמוק?

*הנתונים והציונים לקוחים מאתר www.game-debate.com

אתה שוכח שהחלפת לוח אם ב500 שקל בעוד 6 שנים תהיה משתלמת יותר מהלשאר על לוח אם עתיק שעלה לך באזור ה2000 (8 שנים ברצינות?! מאיפה לך לדעת מה יקרה בעתיד?)

תעשה מה שנח לך, אין לי כח להתווכח, באתי רק לעזור.

פורסם

אם אתה קונה מחשב שלם אז TMS מוכרים 290X ב 1350₪.

פורסם
  • מחבר

1) ניראה לי שאני אקח 290x של AMD במקום 970 של nvidia בדקתי באותו אתר והם זהים ואפילו בציונים לפי רזולוציה וגם בפיקסלים לדקה ה290x של AMD עוקף את 970 של nvidia וגם יותר זול.

2) חוץ מUSB2 וSATA2 שלכולם היה 3 לא ניראה לי שזה משמעותי בכול אופן עדיין עכברים ומקלדות עובדים על USB2 כיום כך שאם יצא USB4 זה לא משנה כי אני לא משתמש בהבזק נשלף (flash disc) או כונן חיצוני, כל הגיבויים אני עושה בענן (עוד מעט יהיה 100 הלאה ב100 שקל של חברת החשמל).

פורסם

למרות שכרטיסי ה295, לא משתלמים בעליל, וכמוהם הARES, אתה עדיין השוואת אותם כמחיר של חדשים, למחיר של 290X יד שניה.

קצת משעשע איזה אלטרנטיבות אתה מעלה פה, כשהדיון התחיל כ"חלופה זולה ל970"....

פורסם

ב 1348 ש״ח הוא קונה 290X חדש מ TMS.

אני מאמין שהוא מתייחס לזה ולא אל משומש.

פורסם

ובמקום להתעסק בקירורי מים לכרטיס אולטרא לוהט כמו ה290X, ועם שניים כאלו+שני קירורי מים תגיע לצריכה פסיכית,

פשוט תרכוש שני 970 למערך SLI

כל כרטיס יד שניה עולה באיביי בערך 240$ ותוכל להסתדר עם ספק קטן יותר, ובלי קירורים חיצוניים.

פורסם
  • מחבר

לא. אני לא קונה את זה זה רק לשם השוואה בין ARES3 כולל קירור ושני 290x כולל קירור.

ואני חישבתי דבקה את המשומש בebay כולל מכ"ס וקירור נוזלי.

אני קונה כרטיס אחד של או 290x (ללא קירור נוזלי וללא מתאמים) בTMS או כרטיס 970 בebay ללא מכ"ס.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני יפצל קניה את המחשב אני אקנה בKSP או אייבורי (הרכיבים שם יותר זולים מTMS) ואת הכרטיס מסך בebay יש לי אלף שקל בעובר ושב אבל בשביל המחשב 8k אני צריך לשבור חיסכון קוקוס שיש לי מהירושה ומיועד לקניית בית 950K למרות שהמחירים עלו ואני בקושי מוצא בית.

אז מה לעשות לחקות שיהיה לי 8K בעובר ושב או לשבור חיסכון כי אין מצב לקנות בזה בית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים