פורסם 2004 באפריל 321 שנים אהלן, יש לי את המארז Raidmax Scorpio 868יש לו מאוורר אחד בחלון -שמכניס אווירועוד 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר.יש לו מקדימה למטה מקום לעוד 4 מאווררים, אז חשבתי לשים שם 2 של 80, השאלה היא איזה מאווררים ?האם אני צריך שיכניסו אוויר או יוציאו אוויר ?ולמה אני מחבר אותם ?! כי אני לא חושב שנשארו לי חיבורים.תודה תום.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים אתה תעשה אותם שיכניסו אוויר, וזה בתנאי שיש לך מאוורר מאחורה שמוציא אוויר (ואני בטוח שיש לך).ואם לא נשארו לך חיבורים אז אתה יכול להוסיף דרך מפצל או משהו כזה עוד חיברוים, היה על זה כתבה היום בערוץ TECTV.אבל הם גם אמרו בערוץ שאם לא נשארו לך חיבורים מהספק אז מאוד מומלץ שלא תוסיף עוד (למרות שזה אפשרי). כי אם כבר נגמרו לך החיבורים זאת אומרת שאתה משתמש בהרבה מוצרים שלוקחים חשמל מהספק כוח, ואולי הגעת למקסימום שהספק כוח יכול לתת. יש לזה סיבה שהיצרנים של הספקי כוח נותנים מספר מוגבל של חיבורים וזה כדי למנוע עומס על הספק כוח, ולמנוע ממנו להישרף ולשרוף את כל המערכת יחד איתו מצטער אם כתבתי פה משהו לא נכון, אבל אני די בטוח שמה שכתבתי הוא נכון
פורסם 2004 באפריל 321 שנים אני חושב שטעית...לכל מאוורר בערך יש חיבור מולקס זכר שמתחבר לספק, ופיצול למולקס נקבה וחיבור 3 פינים, המטרה לחבר עוד מאוורר.מאווררים לא מעמיסים הרבה על הספק אז אני מאמין שלא תהיה לך בעיה.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר נשמע מעניין...אני מאמין שאני אוכל לסדר ת'חשמל בשביל זה..עכשיו עוד שאלה, האם בכלל כדאי לי לעשות את זה ?! - כי אני מניח שייכנס הרבה יותר אבק !!לא ?תודה תום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.