פורסם 2004 באפריל 321 שנים אז אני ממשיך את המודינג שלי בעדכון חדש שכולל השמת הפרספקס עם חריטה של כאוס בגג המארז ,הוצאת כפתורי ההדלקה והריסט וחיתוך חור למאוור לדים עם גריל מקדימה צביעה של המארז לצבע שחור בחלק העליון לא יצא ממש טוב אז אני אשייף ואצבע מחדש ואשים לקה שקופה. בקרוב יהיה מאוור קטודה uv ועוד לדים אחד במארז עם גריל. אגב המחשב לא עולה בגלל בעיית קצר שצריכה להיפתר אבל מספק חשמל למאוורים. לדים בחריטות יתווספו בקרוב גם כן. ותצפו לעדכונים בשבוע שבועיים הקרובים 8) התמונות : http://photos.walla.co.il/carter5 נ.ב לאלה מכם שאומרים האיין קטודה במארז, זה מכיוון שהמתאם שלה נשרף והעלה עשן ;D בניסיון לחבר ל 220 וולט דרך מתאם. ולעצלנים שבינינו
פורסם 2004 באפריל 321 שנים אז זה השחור שדיברת עליו ... יפה לאאלה אח שלי, אהבתי את החלון למעלה (תיכננתי גם משהו, מקווה שייצא לי יפה) ואת הכאוס הקדמי ... פצצה! יש כבוד !
פורסם 2004 באפריל 321 שנים זה לא כאוס מקדימה זה וירוס...בכל מקרה אהבתי!רציתי לשאול מזה זה הכונן עם הנייק עליו?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר הצורה בגג חרוטה בפרספקס וזה כאוס אכן רשום גם מתחת כאוס .הצורה של הגריל מקדימה על המאוור הירוק היא biozhard.והכונן שיש עליו סמל של נייק ושני קרוקר משני הצדדים זה פאנל חתוך שהוכנס לבתוכו פרספקס ונחרט עליו הסמלים וכמו שאמרתי בקרוב יהיו עליו לדים ועל הכאוס.תודה רבה לכולם.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר תודה.אבל לדעתי הצביעה לא הכי טובה אל דאגה אני אשייף ואצבע מחדש 8)בקרוב גם תקבלו תמונת מצב עם לדים.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים יצא מאוד יפה אחירק איפה נמצאים כפתורי ההפעלה של המחשב? לא ראיתי אותם מקדימה
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר חח נחתכו לטובת המאוור הירוק והגריל ;Dבקרוב אני אסדר אותם במפרץ ה 1.44 הנוסף שלי ואחליף את הלדים לאולטרא.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר כן יהיה לזה להאיר על פרספקס שימוקם במפרץ 1.44 וחריטה עליו של Power כאשר המחשב ידלק החריטה תואר וכנל לריסט.סמוך עליי יהיה יפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.