עבור לתוכן

בעייה בהדלקת המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !!!

המחשב שלי היה בתיקון אצל KSP בגלל בעיה בסאונד.

לאחר שעלו לי על הבעיה החליפו לי את הלוח אם לחדש.

המחשב שלי חדש יחסית (נקנה במרץ 2015).

חיברתי את המחשב בבית והכל עבד תקין, כיביתי אותו בלילה וביום למחרת כשבאתי להדליק אותו המחשב לא נדלק.

אחרי בדיקה של כל החיבורים בתוך המחשב והכבל מאחורה ראיתי שהכל תקין אבל עדיין המחשב לא נדלק.

החלפתי את הכבל שלי לכבל אחר ופתאום המחשב נדלק.

רציתי לבדוק אם הבעיה באמת בכבל, חזרתי לכבל לקודם(כביכול זה שהיה תקול) וזה עבד בלי שום בעיה.

בכל מקרה, החלפתי חזרה לכבל החדש והמחשב נדלק והכל היה בסדר.

היום אחריי שהמחשב עבד כמה שעות הוא נכבה מעצמו ושוב הייתה אותה תקלה, המחשב לא נדלק.

ניסיתי להוציא את הכבל החדש ולהחזיר, ניסיתי להדליק כמה פעמים ולא עבד.

החזרתי שוב לכבל הישן וזה שוב פעל...

מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה כאן, לפי מה שאני רואה זה ממש לא קשור בכבלים החיצוניים של המחשב אבל אם לא ככה אז מה כן?

זאת תקלה שלא הייתה לי בעבר אף פעם...

(גם כשהמחשב לא נדלק אני רואה בוודאות שקיים מתח במחשב ברגע שמחברים את הכבל יש תיק קטן של חשמל וגם הלדים בציוד ההיקפי שלי עובדים)

תודה מראש לכל העוזרים !!!

פורסם

יכול להיות בעיה במגעים של הכבלים בתוך המחשב , תוודא שכולם מהודקים היטב , וכן תראה שהזכרונות יושבים טוב ומהודקים .

בגלל שכבל חשמל חיצוני עולה גרושים , למרות שלא ידוע בוודאות שהוא מקור הבעיה , תשים את הכבל שעשה בעיות בצד ואל תשתמש איתו .

אם לא עוזר יכול להיות בעיה בלוח אם , או רכיב כלשהו שעושה קצר , או בעיה בספק כח בעצמו .

חבל על הניחושים תחזיר למימוש אחריות .

נערך על-ידי Yehudaa

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה !!!

שמתי כבל חדש אבל המחשב עשה את אותה הבעייה, חזרתי לכבל הישן והשארתי את המחשב דלוק כל הלילה ולא קרה שום דבר...

החליפו לי לוח אם לפניי כמה ימים לאחד חדש כי בקודם היה לי בעייה בסאונד ( Gigabyte z97 gaming 5 ).

ווידאתי שכל הכבלים מהודקים בתוך המחשב ובאמת שכולם היו מהודקים, זכרונות ראיתי שיושבים תקין על הלוח (למרות שבזה פחות התעסקתי כי ברגע שזכרון לא יושב טוב המחשב נדלק בכל מקרה אבל מודיע על שגיאה).

לא קרה לי התקלה כשאני יושב על המחשב ולא גם כשאני מסתכל עליו אז אני לא באמת יודע בדיוק מה קורה...

ברגע שאני רואה את התקלה (קרתה פעמיים) אני פשוט מחליף לכבל השני (יש לי 2 כבלים אחד חדש ואחד שבא עם המחשב) ואני פשוט משחק ביניהם כל פעם שזה קורה וברגע שהמחשב שלי עולה הכל תקין...

תקלה מאוד מאוד מוזרה ואני לא מצליח לעלות על משהו ספציפי שעושה תבעייה והכי גרוע זה שזה לא קורה כל הזמן משמע אם אני ישלח אותו ל-KSP לממש אחריות אני לא יכול בוודאות לדעת שזה יקרה אצליהם, פשוט מבאס...

יש לכם עוד הצעות?

תודה מראש שוב לכל העוזרים !!!

נערך על-ידי eliranl1

פורסם

התבלבלתי מכל הכבלים........

אם ספק מגלה עומס/קצר אמיתי או מדומה הוא מכבה את עצמו והוא לא ידלק יותר

עד שינותק פיזית מהחשמל לכ 10 שניות ויחובר שנית לחשמל.

החלפת הכבל מנתקת אותו וזה מה שמבלבל אותך אולי.

אולי המידע הזה יעזור לך.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאתה צודק בגלל שאם אני מנתק ומחזיר את אותו הכבל, זה לוקח לי פחות מ-10 שניות ובגלל שאני מחליף לכבל אחר זה לוקח קצת קצת יותר מ-10 שניות ואז אולי באמת קורה המצב שאתה מדבר עליו.

בכל מקרה, הדבר הזה לא קרה לי אף פעם בעבר ורק אחריי שהמחשב שלי חזר מתיקון התקלה הזאת התחילה ומשום מה לא ניראה לי שדווקא הדבר שאתה אומר הוא באמת הבעייה.

יש עוד הצעות?

פורסם

כן. קח את המחשב שלך לאותה מעבדה שממנה הוא חזר דפוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים