עבור לתוכן

עזרה עם הכרטיס מסך תקין r9 290

Featured Replies

פורסם

גבר, גם לבקש צריך לדעת יפה.

נתנו לך אופציות לא רעות- 760, 960 וכו. נתנו לך גם טבלה שמראה לך מי יותר חזק ממי וכמה.

עכשיו אתה צריך להחליט כמה אתה מוכן להשקיע בתוך התקציב שלך. ה290 שלך היה חזק כמו 970, אבל זה ממש לא אומר שתצליח להשיג 970 באותו מחיר- ממש מאותן סיבות שמכרת את ה290 שלך.

• תגובות 34
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
גבר, גם לבקש צריך לדעת יפה.

נתנו לך אופציות לא רעות- 760, 960 וכו. נתנו לך גם טבלה שמראה לך מי יותר חזק ממי וכמה.

עכשיו אתה צריך להחליט כמה אתה מוכן להשקיע בתוך התקציב שלך. ה290 שלך היה חזק כמו 970, אבל זה ממש לא אומר שתצליח להשיג 970 באותו מחיר- ממש מאותן סיבות שמכרת את ה290 שלך.

מה אתה רוצה חמוד? אסור לשאול ?

960 מגיע עם 2 gb רשמתי ששמעתי שזו אופציה לא כזו טובה .. והמחיר יקר והוא גם לא כזה חזק אז שואל לעומק יותר לא רוצה לעשות שוב טעות...עם יש כרטיסי מסך שעדיפים עליו באותו המחיר כ 900 שח כמו שדורשים על 960 ..בדקתי טבלות לא מראה את כל הסוגים כל טבלה מראה משהו אחר ..בילבול גדול..אז מעדיף לשאול ולשאול מי שרוצה שיעזור מי שלא רוצה שידלג אני לא מכריח אף אחד פה (:

פורסם

אני מבין, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שמאחר ואתה לא מדבר עם אנשים פנים אל מול פנים, לניסוח יש חשיבות רבה, ולרצון של אנשים לעזור לך.

העסקה הכי טובה שאני יכול לחשוב עליה ב900 שקל היא 780TI - יכול להיות אופציה מעולה אם הספק שלך מספיק חזק לו- כי הוא חזק בערך כמו 970.

960 זו אופציה טובה, אם תקנה אותה ב800 שקל. ב950 זה מחיר של חדש לכן זה לא כדאי. אם החלטת ללכת על GTX אז יש מדרג די ברור בעניין.

בגדול כל גרסאות ה900 של GTX די חדשות וקשה למצוא מציאות בשלב הזה, לעומת זאת גרסאות ה700 די נפוצות בלוחות. אם תמצא לדוגמא 770 במחיר טוב (נגיד 700 שקל), זה מעולה והוא חזק בערך כמו 960. יש גם גרסאות שלו ב4GB.

מבחינת ATI יש 280X עם קירור משופר, זה אחלה עסקה ויש מישהו שמוכר אותו ב649 כולל אחריות, בטוח אפשר להוריד אותו עוד

מבחינת דור קודם- ה7970GHZ כמעט מקביל ל280X ויש מישהו שמוכר אותו ב700 בלוח- ב500 שקל זה אחלה עסקה וזה עדיין שיפור מטורף מ560TI

מקווה שעזרתי.

פורסם

היכן יש 780TI ב-900? אני מוכן למכור שוב את שלי בעבור אחד שכזה?

פורסם
  • מחבר

gtx 780 ב 850שח ראיתי gtx 780ti ב1700שח !!!

טוב תודה הבנתי..אחכה עם זה קצת עד שהמצא "מציאה" לא לחוץ לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים