עבור לתוכן

עזרה עם הכרטיס מסך תקין r9 290

Featured Replies

פורסם

לסגור

• תגובות 34
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תפתח דיונים כדי לשאול כל פעם שאלה אחרת... תשאיר את הכל במקום אחד

איזה כרטיס מדובר? (דגם מלא)

האם ניקית את המארז והכרטיס מאבק?

יכול להיות הרבה דברים... כמו וירוס של קריית מטבעות (נסה לנתק את המחשב מהאינטרנט-תוציא את הכבל- ותראה האם השימוש במעבד יורד)

פורסם
  • מחבר
אל תפתח דיונים כדי לשאול כל פעם שאלה אחרת... תשאיר את הכל במקום אחד

איזה כרטיס מדובר? (דגם מלא)

האם ניקית את המארז והכרטיס מאבק?

יכול להיות הרבה דברים... כמו וירוס של קריית מטבעות (נסה לנתק את המחשב מהאינטרנט-תוציא את הכבל- ותראה האם השימוש במעבד יורד)

סלח לי אבל אתה מדבר הרבה שטויות מה קשור אינטרנט מה קשור אבק..לא נמשיך אבל לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שאין קשר במה שרשמת

r9 290 sapphire http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=290CE20E-681E-43C1-9A60-3D3BF65ECFCB〈=eng

השאלה למה הpower על 0 כאילו לא מגיע אליו חשמל..

ספק חדש ניפתח היום מקופסא

55ee8bfe210b7.jpg

פורסם

נאלץ להסכים עם התשובה שלו.

חד משמעית זה ניצול מלא של הכרטיס במנוחה וככל הנראה וירוס של BITCOIN כזה או אחר.

אתה מסתכל לא נכון על הבעיה.

94 מעלות= בעיה.

100% ניצול= בעיה

0% POWER= תקין לחלוטין.

הPOWER זה EXTRA כח לאוברקלוק. לרוב לAMD שמים +20% לצורך סחיטת ביצועים נוספים.

נתק את המחשב מהאינטרנט ותרה בתהליכים אם יש לך משהו שמאמץ את הזיכרון/מעבד ותסגור אותו.ככה תראה נתונים שהם קצת יותר בריאים לכרטיס שלך.

פורסם
  • מחבר
נאלץ להסכים עם התשובה שלו.

חד משמעית זה ניצול מלא של הכרטיס במנוחה וככל הנראה וירוס של BITCOIN כזה או אחר.

אתה מסתכל לא נכון על הבעיה.

94 מעלות= בעיה.

100% ניצול= בעיה

0% POWER= תקין לחלוטין.

הPOWER זה EXTRA כח לאוברקלוק. לרוב לAMD שמים +20% לצורך סחיטת ביצועים נוספים.

נתק את המחשב מהאינטרנט ותרה בתהליכים אם יש לך משהו שמאמץ את הזיכרון/מעבד ותסגור אותו.ככה תראה נתונים שהם קצת יותר בריאים לכרטיס שלך.

וואלה נישמע הזוי..אני הייתי עם gtx 560 ti עובד חלק (גם כרגע)

לא הבנתי בדיוק מה לעשות ..אנתק תאינטרנט ואז מה.. איך אבדוק עם משהו מאמץ תזכרון מעבד.. לא הבנתי תעניין קצת יותר הסבר בקשה...

חוזר ואומר אני עכשיו חברתי תgtx אין בעיה אין וירוסים אין עומס מעבד זכרון וכדומה!!

עם אתה מתכוון לזה בקשה..

4njuu1ytzywq.png

xnyqxmde0zdm.png

zmqzmzto2gtz.png

פורסם

מהנסיון שלי עם AMD לפעמים מותקן גם תוכנה זדונית שגורמת לזה איך שמתקינים את הדרייברים.

ואני לא הבנתי אם התקנת את הGTX עכשיו הרי שברור שוירוס שאמור לנצל AMD לא יפעל על GEFORCE תחבר את ה 290 ואז תראה אם יש לך ניצול של יותר מ1-3% במעבד.

ותבדוק אם יש ניצול כזה כשאתה מחובר לאינטרנט.

ממה שאני זוכר כשהיה לי את זה עם 7870 אני סגרתי את SVCHOST וזה הסתדר לי. או בהתאם תתקין תכנה שנקראת MALEWAREBYTES גם אמור לעזור נגד זה.

שוב אני לא אומר שבהכרח זאת הבעיה אני אומר שיש סבירות די גבוהה שזאת הבעיה כ-60%.

פורסם

בכל מקרה.

0% POWER זה לא הבעיה שלך. הניצול המלא של הכרטיס בזמן מננוחה= בעיה

פורסם
  • מחבר

ישבתי ש0 כאילו הוא לא מקבל חשמל "מהפסק" מישהו רמז לי נבהלתי)

הבעיה נשמעת הזויה עם הוירוס וכו' אבל ננסה

MALEWAREBYTES עשיתי בה סריקה מצא 2 3 וירוסים וניקנה תכך נבדוק עם זו הבעיה תודה בכל מיקרה..

רק איך אני בדיוק בדיוק בודק כאשר gtx מחובר וכאשר amd מחובר יש עליה בcpu קונטרול אלט דילט פשוט?

פורסם

באותה חלונית כמו שצילמת- תחת לשונית "ביצועים"

פורסם
  • מחבר

טוב אני שעה ככה וזה ניראה תקין לא התחיל להשתגע ולהיות במאמץ ללא סיבה ..כניראה שצד זה וירוס...(מקווה שזה לא מוקדם מידי [= )

סליחה שזלזלתי בתשובה הזו היית נישמעת לי הזויה ביותר ..חששתי שהכרטיס פגום (נקנה מבחור) או הספק ובלה בלה

תודה רבה על העזרה חג שמח!!

פורסם
  • מחבר

במישחק אבל זה חוזר : למה זה צריך להיות ככה?זה תקין לא תקין מסוכן? אני מפחד לשחק כבר..

m4ijjjezztym.jpg

q3wmjwzlmyzu.png

פורסם

במשחק כמובן שה GPU מתאמץ מאוד.

קודם כל תנסה להריץ את המשחק ברזולוציה והגדרות נמוכות- תראה אם הACTIVITY יורד מ100%. כי אם אתה בהגדרות אולטרה גבוהות זה כן סביר שתגיע ל100% שימוש

פורסם

זה מוזר שהמאוורר רק על 50%

תבדוק שהוא לא על "מצב ידני" או שתנסה לשנות אותו לאחוז יותר גבוה

פורסם
  • מחבר

כן הוא על הגדרות גבוהות..מין הסתם כרטיס כזה צריך להריץ משחקים בהגרות גבוהות לא ..

הוא היה על מצב אוטומטי ...בתוכנה MSI Afterburner אפשר לשנות אבל לכמה? (איזה מעצבן הרעש של המאוור אני זוכר את זה עוד מדגם 4580 ) עדיין לא סדרו את זה..

סהכ זה בסדר המצב זה מה שהכי חשוב? מימה שידוע לי מכרטיסי מסך קודמים שככה זה amd ati אמורים לעבוד על אחוזים כאלה לא זה לא מזיק!!?

שמתי אותו על 47 סיבוב והוא עוד על 52 53 מעלות חום הזוי ושלא נדבר על הרעש שעושה!!

nvidia מיספר1 לעולם לא מתקרב יותר לati amd !!!

פורסם

לגבי החום והרעש

זה כרטיס רפרנס עם קירור סטוק... אם היית מתייעץ לפני הרכישה כולם היו ממליצים לך לא להתקרב אליו (אני עם 290 WINDFORCE ומשתגע שהוא מגיע ב100% ל85 מעלות...)

ממליץ לעשות פרופיל קירור

הינה דיון בנושא עם כל המידע

http://hwzone.co.il/community/threads/540842-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-R9-290-%D7%98%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%A2%D7%9C-90-%D7%9E%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%93%D7%97%D7%95%D7%A3!!#.VGj_6nDEyCQ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים