עבור לתוכן

רוצה להשתלט על העולם? מבול של מוצרים מעודכנים מבית אפל

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שיש 3D touch באייפד החדש (הפרו). עט עצמו משפיע על עוצמת הלחיצה (כמו כל סטיילוס אחר).

פורסם

לא זכור לי שהציגו את זה באירוע אז כנראה שאין. אבל האייפד מתחיל להראות יותר ויותר כמו תחליף למחשב נייד...

פורסם
  • מחבר
לא נראה לי שיש 3D touch באייפד החדש (הפרו). עט עצמו משפיע על עוצמת הלחיצה (כמו כל סטיילוס אחר).

אתה צודק בהחלט, תוקן.

פורסם

לא בטוח שאני אוהב את ה3D TOUCH הזה.

מישהו יכול לתת לי דוגמה לשימוש בזה (מעבר לגימיק שבעניין...), משהו פרקטי באמת?

פורסם

תגידו, האייפון החדש יכלול 2G זיכרון ראם או 1G? חרשתי בכל הגוגל ולא רשום כלום על זה.

פורסם

זה נראה מסוג הדברים שקשה להסביר בתמונה/וידאו/מילים.

אפל הדגימו אתמול מגוון שימושים אבל קשה להעביר את זה לצופים.

בכל מקרה, תוך שנה ~ בטח תראה טת זה בכל מכשיר שני.

פורסם

אם אני לא טועה Huawei כבר השיגה את אפל בשחרור הטכנולוגיה הזו ב- Mate S שלה, אני מתאר לעצמי שאצל אפל הפונקציה תהיה יותר מלוטשת.

פורסם
תגידו, האייפון החדש יכלול 2G זיכרון ראם או 1G? חרשתי בכל הגוגל ולא רשום כלום על זה.

אני מניח שזה יהיה 2 ג'יגה אם הם רוצים להריץ עליו את המולטיטסקינג החדש.

ה iPad Air 2 כרגע לפי מה שאני מצאתי הוא היחיד עם ה 2 ג'יגה והוא גם היחיד שתומך במולטיטסקינג החדש

ה iPad pro אני מאמין יגיע עם יותר זיכרון וזה מנקודת הנחה שהם רוצים להריץ עליו כל מיני תוכנות מיפוי ותלת מימד וכו וכו שבד״כ דורשות הרבה זיכרון (על פי מה שהם הדגימו)

פורסם
אם אני לא טועה Huawei כבר השיגה את אפל בשחרור הטכנולוגיה הזו ב- Mate S שלה, אני מתאר לעצמי שאצל אפל הפונקציה תהיה יותר מלוטשת.

טעות ביידך.

הם הכריזו על זה. אבל המכשיר שתומך בזה יצא רק עוד שנה.

בכל מקרה זה לא הקלף שהיה קונה אותי במכשירים האלה. אני צריך לראות בעיניים מה זה יכול לעשות ואיך הגימיק הזה באמת עוזר לי...

פורסם

זה יכול להחליף את ה-click and drag של העכבר, למשל כמו שאתה מסמן טקסט

פורסם

דמיין לשחק במשחק מרוצים עם זה. במקום מה שיש לנו היום גז לפי גרירה של גויסטיק וירטואלי אז יהיה לך על פי חוזק הלחיצה שלך.

מעבר לזה בשדות טקסט למיניהם בלחיצה חזקה פותח לך תפריט קליק ימני עם גזירה הדבקה וכו במקום התפריט הקופץ המעצבן שיש היום.

והגימיק הזה שכל אפליקציה יכולה לתת לך גישה מהירה לפונקציות פופולריות כמו שלדוגמה מה שהדגימו עם check in של פייסבוק. לא הכי עוזר בעולם אבל נחמד.

פורסם
טעות ביידך.

הם הכריזו על זה. אבל המכשיר שתומך בזה יצא רק עוד שנה.

בכל מקרה זה לא הקלף שהיה קונה אותי במכשירים האלה. אני צריך לראות בעיניים מה זה יכול לעשות ואיך הגימיק הזה באמת עוזר לי...

נראה שאתה צודק, הפונקציה הזו תהיה רק בגרסת ה- 128GB שתצא בסוף השנה.

פורסם
דמיין לשחק במשחק מרוצים עם זה. במקום מה שיש לנו היום גז לפי גרירה של גויסטיק וירטואלי אז יהיה לך על פי חוזק הלחיצה שלך.

מעבר לזה בשדות טקסט למיניהם בלחיצה חזקה פותח לך תפריט קליק ימני עם גזירה הדבקה וכו במקום התפריט הקופץ המעצבן שיש היום.

והגימיק הזה שכל אפליקציה יכולה לתת לך גישה מהירה לפונקציות פופולריות כמו שלדוגמה מה שהדגימו עם check in של פייסבוק. לא הכי עוזר בעולם אבל נחמד.

לא נראה לי שיש מספיק "רמות לחיצה" בשביל לדמות גז של מכונית. לפי מה שהבנתי יש 3 רמות. טאפ, לחיצה רגילה ולחיצה יותר חזקה.

גם היום אפשר לעשות את העניין עם התפריט עם לחיצה ממושכת במקום חזקה.

קיצורי הדרך זה נחמד אבל כמו שאמרת זה גימיק כי די בקלות אפשר לעשות אפליקציה (אולי כבר יש בסידיה?) שמוסיפה קיצורי דרך כאלו ע"י לחיצה ארוכה.

פורסם

iSurface

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים