פורסם 2004 באפריל 321 שנים יש לי windwos98 אייסקיו לייט 2003אני לא מצליח לקבל קבצים הוא אומר משהו על ...פיראול וכולם אין לי פיראול אין לי כלום !!! ואין לי רשת אני פשוט לא מצליח לקבל ....
פורסם 2004 באפריל 321 שנים אני לא זוכר בע"פ איך זה בדיוק ב98אני בטוח שזה כמעט אותו הדברלך ללוח הבקרה, שם ל networkשם לחיצה ימנית על החייגן שלך, תעבור לסימניה האחרונהadvencedושם תבדוק שהפייר וואל העלוב של ווינדוס לא מופעל.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים אין ל-Windows98 שום פיירוול פנימי, החייגן לא נמצא שם ב-Network שבלוח הבקרה, וגם המבנה של המאפיינים שלו שונה.אם אין לך שום פיירוול על המחשב, ואתה גם לא מחובר דרך נתב כלשהו, ככל הנראה הבעייה היא אצל מי שניסה לשלוח לך משהו.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר אין ל-Windows98 שום פיירוול פנימי, החייגן לא נמצא שם ב-Network שבלוח הבקרה, וגם המבנה של המאפיינים שלו שונה.אם אין לך שום פיירוול על המחשב, ואתה גם לא מחובר דרך נתב כלשהו, ככל הנראה הבעייה היא אצל מי שניסה לשלוח לך משהו.אחי הבעיה היא לא אצל מי שניסה לשלוח לה כי ניסנו שלוש שאצלי בבית זה הצליח ואצלה לא .
פורסם 2004 באפריל 421 שנים אצלך זה הצליח ואצלה לא? אז מה השאלה פה? ברור שהבעייה אצלה.בכל מקרה, תנסה להגדיר ב-ICQ:Main >> Preferences >> Connections >> Serverתלחץ על Reset.בכרטיסיית User תגדירUse server proxy settings
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.