עבור לתוכן

Modem router

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מודם ראוטר ע"מ להחליף את המודם ראוטר של אורנג' שעולה לי 10₪ בחודש על תשתית של בזק 100 מגהביט.

כמעט קניתי את הראוטר של dlink 825 / AC, ואז הבנתי שהוא רק ראוטר ולא מודם.. תקנו אותי אם אני טועה?

יש אולי משהו אחר מומלץ שגם יתפקד טוב עם הרשת העתידית unlimited?

תודה מראש לעונים..

פורסם

אירוני למדי, אבל אנלימיטד נותנים את ה-DIR-825/AC לחודש נסיון ואז ב-200 ש"ח אם אתה מעוניין לשמור אותו.

באנלימיטד לא צריך "מודם" אלא רק ראוטר.

יש את ה-W9980 שכולם ממליצים עליו.

יש מודמים משולבים אחרים מבית Zyxel או D-LINK

כמה אתה רוצה לשלם?

איזה ראוטר, אם בכלל, יש לך כרגע?

פורסם
  • מחבר

כן, הבנתי ש-unlimited באמת נותנים את הראוטר הזה (Dlink 825/AC) וגם קראתי עליו הרבה דברים טובים, אך עם זאת, עבורם צריך באמת רק ראוטר.

כרגע יש לי ראוטר

נטגיר VEGN2610

של בזק (2.4+5GHZ) אבל ככל הנראה אצטרך להחזיר אותו בקרוב מאחר והתחברתי דרך אורנג' בבנדל, ולכן המודם ראוטר שאקבל יהיה הקופסה של אורנג' Vtec 128.

עליו כמובן צריך לשלם "דמי שכירות" של 10ש"ח כל חודש.. :-(

בכל אופן, התקציב שלי הוא בין 300-400 ש"ח ורצוי שיהיו בו שני תדרי שידור 2.4+5GHZ ושתהיה לו תאימות מלאה לעבודה ב-100Mbps סימטרית ליום שאתחבר ל unlimited, ותקן ac..

פורסם
  • מחבר

זה מחוץ לתקציב שלי..

התקציב שלי עד בערך 350 ש"ח, ואם זה משהו באמת טוב אולי אמשוך עוד קצת לכיוון ה400, אבל לא יותר מזה.

פורסם

יש לך דרישות לא קטנות עבור המחיר, תבדוק את הW9980 של Tp-Link אבל הוא לא תומך בווקטורינג.

פורסם
  • מחבר

ווקטורינג אתה מתכוון למהירות סימטרית של 100 מגהביט ויותר (AKA unlimited ? ) ?

שמעתי שהמודם-ראוטר הזה W9980 מתחמם מאוד ומתחיל לעשות צרות אחרי זמן מה.. עד כמה זה נכון?

פורסם
ווקטורינג אתה מתכוון למהירות סימטרית של 100 מגהביט ויותר (AKA unlimited ? ) ?

תתחיל מלקורא את זה.

שמעתי שהמודם-ראוטר הזה W9980 מתחמם מאוד ומתחיל לעשות צרות אחרי זמן מה.. עד כמה זה נכון?

יש לי אחד בבית, הוא עובד כבר כמעט חודש רצוף מבלי שאף אחד נגע בו, בלי ריסטרטים ובלי תקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים