עבור לתוכן

שוק סיטונאי - איך למה וכמה? לקוח קיים

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מנוי בבזק + בזק בינלאומי על TOP100 ומשלם בערך 200 לבזק (כולל קו טלפון) ו-40 לבזק בינלאומי.

אני יודע שברפורמה של השוק הסיטונאי אפשר לשלם 100 שקל +- על 100 מגה.

איך אני עובר לחבילה כזאת?

האם בזק בינלאומי (שמנועים מלעבוד עם בזק) מציעים חבילות כאלה?

יש לכם המלצות על ספקים? (ראיתי הוטנט ו-018, מה דעתכם?) כרגע אני מאוד מרוצה מבזק בינלאומי (מבחינת שירות ומהירות)

עוד דבר זה מודם.

כרגע עובד לי יופי 6850U של בזק במצב bridge

אני קצת חושש לקבל איזה מודם מעפן ולסבול בגלל זה במהירויות.

נערך על-ידי Ymac

פורסם

א. איך אתה מחתבר? אתה נכנס לאתרים של ccc או 018 ומתחבר דרך האתר, הכל אוטומטי.

ב. נדמה לי שגם בזק בינלאומי מציעה חבילה כזו אבל היא יקרה משמעותית מ ccc או 018. תשאל אותם...

ג. אתה לא צריך להחליף מודם. אתה פשוט נשאר עם הציוד שיש לך.

פורסם
  • מחבר

א. אוקיי, אסתכל שם.

ב. אין שום מידע באתר שלהם

ג.אבל הציוד שיש לי בהחכרה מבזק...

הבנתי ש-018 מחוברים בארץ דרך הניתוב של בזק ולחו"ל על הכבל של טמרס (42 טרהביט?!)

מישהו יכול לשלוח פינגים לחו"ל ולארץ איתם? tracert בכלל יהיה מבורך

פורסם

אם המודם לא שייך לך תצטרך להחזיר אותו לבזק ולקנות אחד נורמלי, עם קופון של 018 יעלה לך כ290 ש"ח בבאג.

כן, 018 מחוברים דרך 014 אבל יש עוד אפ או שניים נוספים בדרך - כלומר הפינגים יותר גבוהים מאשר ב014.

בניגוד ל014, 018 לא מבצעים תיעדוף רשת לטורנטים ומשחקי רשת.

אם תוכל להזכיר לי בהודעה פרטית ביום שישי בצהריים, אעשה כל בדיקה שתבקש.

נערך על-ידי Zyabra

פורסם
  • מחבר

טורנטים ומשחקי רשת בערך מתמצת את השימוש שלי באינטרנט :D

שמעתי סיפורי אימה על המודם-ראוטר שהם מחלקים..

פורסם
שמעתי סיפורי אימה על המודם-ראוטר שהם מחלקים..

באמת?!

גם לי בזק סיפרו ביום הראשון של הרפורמה שהשמיים יפלו ברגע שאעבור, לא יהיה לי אינטרנט לעולם יותר ושאר ירקות.

בפועל: יש לי את ה9980 שקניתי עם הקופון של 018, ולמרות שאני בכלל לא בבית רוב התקופה - לא קיבלתי אפילו טלפון אחד מבני המשפחה עם קריאות "הצילו!"...

מה שאי אפשר להגיד על התקופה עם הNetgear של בזק =) שבזק אגב החליפו 3 פעמים, כל פעם לאותו הדגם.

פורסם

תתחבר ל-018, הם נותנים מחיר של 69 ש"ח ל-100 מגה לשנה הראשונה. תבחר ספק שתרצה (אם 018 לא מספק אותך), ואתה עדיין לא עובר את ה-100 ש"ח.

נתב של בזק מחזירים ואז קונים אחד משלל הנתבים שנבדקו פה, כל אחד מהם יספק אותך. תסרוק את הפורום.

פורסם
  • מחבר

היה לי Aztech שהוחלף ל-D-Link 6850U ששמעתי גם עליו הרבה סיפורים, אבל תכלס, אני משתמש בו רק כמודם והוא מתפקד מצוין.

אפילו היה יום שהוא תפקד כראוטר, ודווקא הפתיע אותי בביצועים שלו.

כנ"ל לחבר שגר קרוב אליי (מקבל 80 מגה בטופ 100 המנאייק) ולעוד חבר עם הנטגיר (דווקא לו היו ניתוקים, אבל הוא מחובר עם range extender אז אני מאוד בספק שזה הראוטר)

סיפורי האימה ממש לא מבזק, סיפורים פה בפורומים על חוסר בתמיכה, ניתוקים, חוסר תמיכה ב-vectoring וכהנה וכהנה..

מה גם שאי אפשר לקנות מודם טוב לבד, חייב מודם-ראוטר-אקסספוינט-מתאם שיחות במחיר משוגע. מתגעגע ל-Aztech.

אני גם עם ה-6850U (שלמיטב הבנתי תומך vectoring) מקבל 63 מגה ביום טוב, אני מפחד עם משהו אחר לקבל תוצאות גרועות יותר.

נערך על-ידי Ymac

פורסם

אלו קשיים שבזק מייצרת בדרכים כאלו ואחרות כדי להרוויח עוד כסף ולדפוק לקוחות.

בשורה תחתונה, השוק הסיטונאי הזה הוא בגדר פלסטר לכמה שנים, אחרי זה נקווה לראות את אנלימיטד.

(אחד התנאים בקניית הדירה הבאה שלי - פריסה של אנלימיטד).

פורסם
  • מחבר

אני די בטוח שהשכונה שלי תהיה בין הראשונות ברגע שיכריזו (בקרוב, לדבריהם) על תחילת הפריסה בראשון לציון.

על קווי החשמל כבר מונחים "כבלים חשודים" שקצותיהם מנותקים על העמודים, ואני בקרבת בתי ספר רבים (שאמורים לקבל חיבור במסגרת ההסכם של אנלימיטד עם העירייה לספק לבתי הספר אינטרנט סימטרי)

אבל אני כבר לא בונה עליהם, בקצב שלהם "בקרוב" יכול להיות כמה שנים, אז מסתדרים עם מה שיש (והוט אנחנו לא נוגעים.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים