עבור לתוכן

Antec P100

Featured Replies

פורסם

תכננתי לקנות Antec P100, הייתי בחו"ל ושכחתי מזה. שבאתי לרכוש עכשיו ראיתי שהוא כבר לא מוצע למכירה (KSP)

האם יש מקום אחר שאתם מכירים שמוכרים את הדגם הנ"ל? או שאתם בכלל ממליצים לקחת את הP280? (לא הבנתי אם הוא טוב יותר מבחינת אבק/שקט/

אוורור

תודה רבה

פורסם

פלונטר\startpc.

P100 בגודל mid tower וP280 הוא full tower. מבחינת אוורור אני מניח שהוא מאורר יותר, מכיוון שהוא גדול יותר גם תכולת האוויר גבוהה יותר.

מבחינת שקט זה כבר משהו שצריך לבדוק יותר לעומק במבחני ביצועים של מנוחה\מאמץ, שני הדגמים מכילים מאווררים שונים וP280 מכיל 3 מאווררים לעומת 2 בP100, לכן הגיוני שיהיה רועש ממנו אבל אי אפשר להסיק מסקנות על סמך המפרט הטכני.

פורסם

הוא יותר טוב יותר גדול ויותר יקר.

פורסם

המארז הקודם שלי היה Antec P100 והעברתי אותו לאחי, אחלה מארז אני ממליץ בחום.

קניתי מארז אחר מאותו חברה-Antec Nine Hundred ואני די מבסוט ממנו. גם מומלץ

פורסם
  • מחבר
פלונטר\startpc.

P100 בגודל mid tower וP280 הוא full tower. מבחינת אוורור אני מניח שהוא מאורר יותר, מכיוון שהוא גדול יותר גם תכולת האוויר גבוהה יותר.

מבחינת שקט זה כבר משהו שצריך לבדוק יותר לעומק במבחני ביצועים של מנוחה\מאמץ, שני הדגמים מכילים מאווררים שונים וP280 מכיל 3 מאווררים לעומת 2 בP100, לכן הגיוני שיהיה רועש ממנו אבל אי אפשר להסיק מסקנות על סמך המפרט הטכני.

בדקתי בשניהם והמחיר יקר, בסוף מצאתי בzigzag במחיר 389 ש"ח (בKSP עלה 395)

ניקו - הNine Hundred מהמם אבל זה מארז לגימינג. המחשב שלי משמש נטו לגלישה באינטרנט,מוזיקה, סרטים.. לא למשחקים ...

השאלה האם שווה להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הP280

פורסם

כן זה מארז גיימינג אבל קניתי אותו ביד-2 במחיר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים