עבור לתוכן

שאלה על הבעיות ב R9 390

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות את הכרטיס אך סופר לי שממה שעולה ברשת, הדרייברים שלו לא יציבים, הוא מתחמם מאוד, וצורך כמות חשמל עצומה שמצריכה ספק 750 לפחות.

האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם הכרטיס הזה?

עדיף לקנות כרטיס אחר?...

פורסם

קודם כל בנוגע לספק, אם כבר יש לך ספק 750 טוב, אז זה שלעצמו אינו מהווה שיקול. אם לעומת זאת אין לך ספק, כזה אתה צריך להוסיף כזה לעלויות הרכישה מעבר לכרטיס, ולחשוב שוב אם זה משתלם לך.

פה יש סקירה על ה390 מלפני שלושה חודשים- יש אזכור לחלק מהבעיות האלו, וכמו שניתן לראות בחלק מהבנצ'ים הוא חזק מ970 מומהר, ובחלק הוא חלש ממנו. בגדול ל1080P הGTX970 עדיף.

http://www.gamersnexus.net/hwreviews/1984-amd-r9-390-380-benchmark-review

מלבד זאת, אם בכל זאת בחרת ללכת על 390, אני ממליץ לך לקנות בSTARTPC ולא בKSP. המחירים שם משמעותית טובים יותר (בערך 300 ש"ח פחות) ושירות הלקוחות הוא הטוב ביותר שפגשתי בארץ.

פורסם

בשביל 1080P צריך כרטיסי מסך כל כך חזקים? נשמע לי קצת מוגזם

פורסם

390x כרטיס פשוט גרוע עם צריכת חשמל של תנור אפיה...

תתרחק כמו מאש.

פורסם
בשביל 1080P צריך כרטיסי מסך כל כך חזקים? נשמע לי קצת מוגזם

הכל שאלה כמה אתה חזיר בהגדרות...

יש כותרים "קלים" שירוצו על הגדרות גבוהות גם עם כרטיסים בינוניים- 950, 760, 960 וכו. לדוגמא רוב משחקי ה MM0, CSGO.

כותרים כבדים יותר כמו GTA V, WITCHER 3 או MGS V צריכים כרטיסים חזקים לרוץ על הגדרות גבוהות בקצב פריימים מספק (45+).

URIB הוא מדבר על 390, לא על 390X

פורסם

שלא לדבר על משחקי אסטרטגיה כבדים כמו COH2 או TOTAL WAR ששם גם על הגדרות בינוניות, כרטיסי ביניים מגמגמים על 1080P

פורסם

1080p

970 עם אוברקלוק קל אוכל הכל.

פורסם
הכל שאלה כמה אתה חזיר בהגדרות...

יש כותרים "קלים" שירוצו על הגדרות גבוהות גם עם כרטיסים בינוניים- 950, 760, 960 וכו. לדוגמא רוב משחקי ה MM0, CSGO.

כותרים כבדים יותר כמו GTA V, WITCHER 3 או MGS V צריכים כרטיסים חזקים לרוץ על הגדרות גבוהות בקצב פריימים מספק (45+).

URIB הוא מדבר על 390, לא על 390X

משחקים שדורשים כרטיסים חזקים כדי להריץ משחק נורמלית על רזולוציית FHD, הם משחקים גרועים שהמפתחים שלהם מזלזלים בשחקני המחשב

פורסם
משחקים שדורשים כרטיסים חזקים כדי להריץ משחק נורמלית על רזולוציית FHD, הם משחקים גרועים שהמפתחים שלהם מזלזלים בשחקני המחשב

זה לצערי נכון. זה קורה הרבה לאחרונה בכותרי FPS.

לעומת זאת, במשחקי אסטרטגיה כבדים כמו שציינתי, זה כבר לא עניין של אופטימזיציה, זה עניין שבכל רגע נתון המפה עמוסה בפרטים שצריך לרנדר, פי כמה ממשחקי FPS.

אני עם GTX 760, בקושי מצליח לעבור ממוצע של 33 פריימים בCOH2 עם הגדרות גבוהות וAA בינוני.

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל AA לא מדבר אלי במשחקים,לדעתי ויתור על פריימים בעבור AA זה ממש מיותר.

אבל זה רק אני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים