עבור לתוכן

מבקש המלצה לרמקולים למחשב עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות לחבר מתנה ליום הולדת - רמקולים למחשב. החבר עוסק במוזיקה (גם מנגן) וכן עושה עריכה במחשב ושומע שם מוזיקה.

מבקש המלצות לרמקולים למטרה זו - 2 רמקולים קידמיים שיהיו איכותיים (אין צורך ברמקולים אחוריים - נשקיע בקידמיים ובעתיד במידת הצורך נוסיף עוד).

תקציב - עד 400 ש"ח.

האם ניתן להכניס לתקציב זה גם סאב ? האם יש רמקולים קדמיים שמספיק טובים ואין צורך בסאב בנוסף ?

יש המלצות או דברים נוספים שצריך לקחת בחשבון ?

תודה על העזרה

יגאל

פורסם
שלום

אני מעוניין לקנות לחבר מתנה ליום הולדת - רמקולים למחשב. החבר עוסק במוזיקה (גם מנגן) וכן עושה עריכה במחשב ושומע שם מוזיקה.

מבקש המלצות לרמקולים למטרה זו - 2 רמקולים קידמיים שיהיו איכותיים (אין צורך ברמקולים אחוריים - נשקיע בקידמיים ובעתיד במידת הצורך נוסיף עוד).

תקציב - עד 400 ש"ח.

האם ניתן להכניס לתקציב זה גם סאב ? האם יש רמקולים קדמיים שמספיק טובים ואין צורך בסאב בנוסף ?

יש המלצות או דברים נוספים שצריך לקחת בחשבון ?

תודה על העזרה

יגאל

למטרות מוזיקה, עדיף להמנע ממערכת 2.1 (שני רמקולים וסאב) שלרוב הסאונד לא מאוזן שם. מערכות כאלו מתאימות בעיקר לגיימינג או לסרטים, ששם הסאב מוסיף מאוד לאפקטים.

בתקציב הזה הייתי קונה זוג רמקולים מוגברים של microlab

לדוגמת b72 או b77.

גם ה solo 4 מעולים אם התקציב מאפשר

פורסם
למטרות מוזיקה, עדיף להמנע ממערכת 2.1 (שני רמקולים וסאב) שלרוב הסאונד לא מאוזן שם. מערכות כאלו מתאימות בעיקר לגיימינג או לסרטים, ששם הסאב מוסיף מאוד לאפקטים.

בתקציב הזה הייתי קונה זוג רמקולים מוגברים של microlab

לדוגמת b72 או b77.

גם ה solo 4 מעולים אם התקציב מאפשר

אני חושב שאתה מתבלבל, כל מה שאמרת הוא הפוך.

פורסם

ממש לא.

ברוב מערכות 2.1 תמצא זוג סאטליטים קטנים וסאב גדול.

מה שאומר שהמערכת תוציא טוב תדרים גבוהים ונמוכים, עם חסרון רציני בטווחי האמצע. הרבה טראבל והרבה באס. מי שאוהב את המוזיקה שלו ככה יהנה גם.

אבל למי שמתעסק במוזיקה בצורה מקצועית, בד"כ יעדיף סאונד מאוזן ללא הדגשת טווח תדרים מסויים על חשבון האחר, ואת זה מערכת 2.0 עם דרייברים גדולים מסאטליטים, עושה טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים