פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר תודה...מה דעתכם על ההצעה שלו?אגב איך אני בודק האם הטלויזיה שלי תומכת בזה?וזה סגור תומך באקסבוקס?אגב באיזה צורה אני מחבר את זה לאקסבוקס?וגם זה "סראונד"?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים הטלויזיה לא אמורה לתמוך בשום דבר, בסופו של דבר היא רק תקבל פלט תמונה מהXBoX.שוב, התצורה הנוכחית של הXBOX שלך היא פלט סטריאו, אם אתה רוצה פלט של צליל היקפי, תצטרך לקנות כבל מתאם שמוציא יציאה/ות של 5.1 ערוצים ואז תוכל לחבר מערכת של 5.1 .
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר Its more than worth the price you pay for. Providesdecent sound especially the bass. The matrix featureprovides 3d surround sound for those who have soundcards that doesnt support multiple speakers. Its greatin movies too. I tried connecting it to my TVs audioout and the result is a rumbling surround sound. Soaside from your TV and PC you can connect it also toother audio device like DVD,CD player via RCA jack andPS, X-Box via console adapter which is included. Itried using it also as...זה אמור להספיק? [ השורה המסומנת] על מנת שזה יהיה סראונד?
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר אני יודע שאסור להקפיץ אבל זה ממש ממש חשובאני צריך לדעת אם אני יכול להביא יציאת של סראונד מהאקסבוקסתיקראו תהודעה למעלה בבקשה
פורסם 2004 באפריל 721 שנים גם אם זה חשוב אל תקפיץ! זה שאתה אומר שאתה יודע שאסור זה רק מחמיר את ה"עבירה"...!בכל מקרה אני אהיה נחמד ואעזור לך, הלוגי'טק Z640 מצויינים, לך עליהם ולא תתאכזב.כמובן שהם מצויינים ביחס למחיר שלהם ולא תוכל להשוות אותם לZ680 או ADA890 לדוגמא אבל הם יספקו צליל שתהיה יותר ממרוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.