פורסם 2004 באפריל 321 שנים שלום בבעלותי מכשיר אקסבוקס המתפקד גם כדיוידי עכשיו רציתי לדעת המלצה שלכם לרמקולים עד 500 ש"ח והאם הם מתחברים לבוקס \ לטלויזיה אני ממש לא מבין בזה [אני רוצה שיתמוך גם במשחקים עם הסאונד לא רק בסרטי הדי וי די] וכמו כן הייתי מעוניין לדעת האם אני זקוק לרסיבר או לכול מכשיר נוסף תודה
פורסם 2004 באפריל 321 שנים מחבר מנהל פורום יקר לאחר שערכתי את הכותרת וכמו כן את הניסוח אתה מוכן לנסות לעזור לי?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים עד 500 שקל, אתה קונה רמקולים למחשב ומחבר אותם לבוקס.אני לא כל כך זוכר איזה חיבורים יש לו אז יהיה מאוד טוב אז תגיד לי איזה חיבורים יש או יותר טוב שתביא תמונה של הפאנל האחורי.אה כן, והקפצת נושאים אסורה, זכור זאת להבא.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר http://www.xbox.com/media/system/xboxvideogamesystem/sim-xboxvideogamesystem-0004.jpgהינה לינק לתמונה של האקסבוקס מאחורה...אגב רמקולים למחשב ב500 ש"ח הם איכותיים? שומעים טוב?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אני לא הבנתי כל כך את החיבור הימיני בתמונה..אם זו יציאה אופטית אז תצטרך ציוד יקר מ500ש"ח.אתה רוצה מערכת 5.1 או שניי ערוצים לXboX?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים זה בכלל חיבור lan. החיבור האמצעי מתחבר לכבל שמסופק עם הxbox והוא כולל יציאות RCA של AV , שני ערוצים בלבד.ניתן לרכוש לxbox גם כבל שמכיל יציאה אופטית למערכת 5.1 אבל זה כבר עניין אחר.בתצורה הנוכחית שלך (הכבל המקורי של הבוקס) אתה יכול להרשות לעצמך 2 רמקולים , לא מערכת סראונד.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים הxbox מוציא RCA כמו הפלייסטיישן2 לצורך העניין... בדרך כלל אנשים מחברים אותו לכניסות ה av בטלוויזיה.אין לי ATP3 אבל אני יודע שהרבה מערכות רמקולים זבליות (כמו Luxeon למינהן) מתחברות ל Rca אז נראה לי שכן.http://www.xbox.com/en-us/hardware/xboxstandardavcable.htm
פורסם 2004 באפריל 521 שנים ל ZedPrimeלעומת זאת, גם המערכת Yamaha TSS1 שלי יכולה להתחבר דרך RCA (קואקס).
פורסם 2004 באפריל 521 שנים לפני שאתה רץ וקונה תבדוק אם הטלויזיה שלך בכלל מראה תמונה מהאקסבוקס שאתה לא מחבר את חיבורי האודיוזה נשמע מטומטם, אבל הטלויזיה שחיברתי אליה את הPS2 מראה תמונה רק שאני מחבר גם אודיו וגם וידאו (טושיבה חדשה)
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר רגע רגע אז אני יכול לסדר מערכת רמקולים טובה ב600 שקל בשביל האקסבוקס שלי?כאילו יש המלצות מצידכם משהו? אני יכול לקנות רמקולים מיוחדים למחשב ולחבר?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים לפני שאתה רץ וקונה תבדוק אם הטלויזיה שלך בכלל מראה תמונה מהאקסבוקס שאתה לא מחבר את חיבורי האודיוזה נשמע מטומטם, אבל הטלויזיה שחיברתי אליה את הPS2 מראה תמונה רק שאני מחבר גם אודיו וגם וידאו (טושיבה חדשה)יכול להיות שחיברת דרך סוויצ'?לרוב שסוויצ'ים לא מקבלים אות מכל הכניסות (Audio L&R , Video) אז הם לא מוציאים בכלל מידע לTV.ת'אמת, לא שמתי לב שיש עוד חיבורים באמצע (מסך חשוך), אז במצב הנוכחי שלך תוכל לחבר רק מערכות של שניי רמקולים או מערכת שניי רמקולים ורמקול תדרים נמוכים (סאב).
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר וכמה אמור לעלות 2 רמקלוים וסאב כזה? [טווח מחירים] אני מחפש גם איכות אבל הרבה יותר חשוב לי אמינות שיחזיק לי שנים
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מה שממש מוזר בכל הסיפור הוא שאפילו לא אחד הציע לך את ה LOGITECH Z 640 המהוללים התומכים ב XBOX בחיבור...הם עולים 500 שקלים, ויש להם צליל מדהים...מומלץ בחום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.