עבור לתוכן

Wifi מאוד גרוע, Win8.1

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

קניתית מחשב נייד חדש שבוע שעבר מדגם Y50-70,

Core I7,16 GB Ram, Geforce 960 4GB.

המחשב בנוי עם WIN8.1, ויש לי בעיות רציניות עם הWIFI.

הקליטה גרועה, הפינגים בשמיים, והקפיצות פינג קטסטרופליות+ניתוקים מידי פעם.

הלפטום הישן שמבחינת חומרה הוא הרבה פחות טוב קולט את ה-WIFI בצורה מדהימה, ראוי לציין שהוא מופעל על WIN7.

ניסיתי את הדברים הבאים: לעדכן חומרה מה-device manager,

לעדכן את החומרה דרך אינטל,

להריץ סריקת מערכת בCMD: sfc /scannow

לבדוק את ההגדרות של הadapter וכולן ע"פ ההגדרות המומלצות.

אני אובד עצות, לא יודע מה לעשות כבר, אשמח ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי!

-אליסף

פורסם

הקליטת WIFI שלך לא קשורה לגרסה של הWINDOWS אלא תלויה ב:

מרחק מהראוטר \ כרטיס רשת \ ראוטר \ תנאי סביבה שעלולים לחסום\לשבש קליטה תקינה וכו'

יתכן ולא כל כך הגיוני שהכרטיס רשת שיש לך במחשב החדש לא תקין מה שהסיכוי לכך הוא די אפסי אבל אין לשלול. כמו כן תלוי מה המרחק שלך מהראוטר,אולי יש חסימות כגון קירות או כל מיני הפרעות אלקטרו מגנטיות למינהן, כמו כן תבדוק חיבור ממרחק של 2 מטר ללא חסימות מהראוטר-אם תקין סביר להניח שהכרטיס אצלך תקין ואז הייתי ממליץ לך אולי לבדוק חסימות או להתקין רפיטר.

שיהיה בהצלחה, כמו כן תוכל להמתין לתגובות נוספות

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על התגובה!

כמו שציינתי, ללפטופ השני אין בעיות קליטה כאשר הוא ממוקם במקום שבו אני ממקם את הלפטופ הנוכחי...אז זה לא המיקום\טווח, אלא משהו במחשב החדש הספציפי...וגם לי קשה להאמין שזה חומרה, אז ההנחה שלי היא אולי הווינדוס החדש.

בנוסף, יש לנו רפיטר בבית, זה לא פותר לי את הבעיה מכיוון שגם איתו - הרפיטר מאוד לא יציב במחשב שלי, ובלי קשר אני מעדיף להשען על הראוטר עצמו שהוא הרבה יותר יציב.

נערך על-ידי elyasaf755

פורסם

ווינדוס סה"כ מספק לך ממשק לחיבור לרשת אלחוטית , אם אתה חושד בממשק של ה WIN תבטל אותו ותעבוד על הממשק של הכ.רשת - תוריד מהאתר הבית שהכרטיס שייך אליו. אין סיכוי שזה זה אבל אתה יכול לנסות, יכול להיות שזה כרטיס רשת חלש או דפוק.

פורסם

באיזו מהירות מתחבר הויפי במחשב החדש ?

בסטטוס של החיבור האלחוטי זה רשום.

פורסם
  • מחבר

זה מה שביקשת?

פורסם

לא זה.

עם הפקודה

NCPA.CPL

קליק ימני על החיבור האלחוטי - סטטוס.

פורסם

הייתי מציע לך גם לבדוק את הגדרות הPower Management של המחשב, ספציפית את אלו של הכרטיס האלחוטי. יש לא מעט ניידים שעושים בעיות עם וויפי בתנאי קליטה לא אופטימליים כאשר המחשב מוגדר למצב של חסכון בחשמל\\משולב.

פורסם
  • מחבר

כתוב לי 72MBPS.

תודה VIC, אבדוק

פורסם

תיבדוק גם בנתב וגם בכרטיס הרשת ש 40Mhz מאופשר.

לדוגמא בלבד לכ הרשת - בצילום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים