פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים היום הייתה לי בבוקר הפסקת חשמל וכשנסיתי לאחר כמה שעות להדליק את המחשב הוא אינו נדלק.פירקתי הכל המתנתי וחיברתי מחדש לא עזר, בדקתי את הספק על לוח אם אחר עובד.אני חושד עכשיו שלוח האם הלך לו איך ניתן לבדוק בוודאות שזה הוא ואולי לתקנו?או שאולי הבעיה במשהו אחר לגמרי כנראה?
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים מחבר בבוקר הייתה הפסקת חשמל, הלכתי ללימודים חזרתי אני מנסה להדליק את המחשב לא נדלק.לפני הפסקת החשמל הזאת כל פעם שניתקתי את המחשב מהשקע או הייתה הפסקת חשמל המחשב לא נדלק לפעמים וכן הצלחתי להדליק אותו אחרי מספר דקות ולפעמים הייתי מנתק כבלים ומחבר מחדש והמחשב היה נדלק ולפעמים לא.בכל מקרה הפעם הוא סירב להידלק אז ניתקתי מהחשמל וחיברתי מחדש מספר פעמיים ניסיתי להמתין לא עזר לבסוף החלטתי לנתק הכל לנסות לוח אחר כדי לשלול ספק ונראה שהוא בסדר גמור.חיברתי את לוח האם המקורי לא עזר המחשב שלא נדלק.לוח האם שברשותי H61H2-M2 והספק שברשותי http://www.fsplifestyle.com/product.php?LID=1&PSN=384ואני לא יודע מה זה באזר
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים מחבר בנוגע לבאזר חשבתי מילה בעברית חחח.כל הקבלים נראים בסדר, אין משהו חריג בעין. כנראה שכמות הפסקות החשמל גרמו לכך שהלוח מת?אני בדיוק יבדוק אם נשארה לי עליו עדיין אחריותעריכה: יש לי עוד 3 חודשי אחריות עליו מזל נערך 2015 בספטמבר 110 שנים על-ידי alex542
פורסם 2015 בספטמבר 210 שנים מחבר היום אני יתקשר לחנות אבל לא בטוח שאני יתפוס מישהו כי החנות הייתה skypc ואז קנו את המקום זד מחשבים לכן רציתי לשאול אם מישהו מכיר את היבואן של לוח האם של החברה הנ"ל?
פורסם 2015 בספטמבר 210 שנים מה זה בדיוק "לא נדלק" ? תסביר.כשהכל מורכב תקצר עם מהדק נייר את החוט הירוק בפלאג הגדול שמחובר מהספקללוח אם עם כל חוט שחור שיש בפלאג.נדלק הספק ?
פורסם 2015 בספטמבר 210 שנים מחבר עם לוח אם אחר הספק עובד עם המקורי שום דבר לא נדלק, היום ניסיתי שוב להדליק ולא נדלק אז מחר אני יסע לחנות לממש אחריות
פורסם 2015 בספטמבר 210 שנים מחבר החנות כנראה נעלמה ובגוגל לא הצלחתי למצוא מי היבואן יש לך מושג לאיפה אני יכול לפנות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.