פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים האם יוביסופט סוף סוף למדה משגיאות העבר? גירסת המחשב האישי של הפרק החדש בסדרת הפעולה וההתנקשות המצליחה יושק באיחור של כחודש, במטרה להבטיח ליטוש ומוכנות מיטביים לכתבה: http://hwzone.co.il/לונדון-כן-מחכה-לנו-assassins-creed-syndicate-עבור-ה-pc-נדחה/
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים נראה דווקא שאתם לא למדתם מטעויות העבר. אורך הדחייה לא אומר על איכות המשחק או כמות הבאגים
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים כולם צריכים ללמוד מAvalanche Studios.עם איך שמקס הזועם יצא, קשה לי להאמין שהיא תאכזב עם JC3.
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים אני לא זוכר שום משחק גרוע שלהם. חוץ מאת the hunter שאותו אני פשוט לא זוכר.הדבר היחיד זה שJC2 היה נעול לDX10 למרות שבאותה תקופה DX9 עדיין היה מרכזי
פורסם 2015 בספטמבר 210 שנים ריפר, על unity שמעת? אחד המשחקים הגרועים בתולדות החברה,מכל זווית ובכל מובן. במיוחד אחרי black flag המצוין. קניתי אותו על סמך הטריילרים וההדגמות(טעות אני יודע) - שיחקתי בו שעה ומאז לא חזרתי אליו.אפשר להזכיר את ההשקה הנוראית של watch dogs, מבחינת חווית האונליין ומבחינת ההבדלים הגרפיים שבין גרסת ההדגמה לבין הגרסה הסופית (שיצאה שנתיים!!! אחרי ההכרזה-מספיק זמן לחומרה להשתדרג ולמשחק להתפתח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.